Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MuFantasy

Server Down

daca sar ajunge la un sondaj public! tu ce ai alege?  

170 members have voted

1. 1. Roll back

• da
      38
    • nu
      132
  2. 2. Restore fresh db

• da
      116
    • nu
      54

Recommended Posts

Posted

Salut .... rr DB ar fi cel mai indicat dat fiind faptul ca DB-ul asta a inceput cu stangul.

S-au dupat mai mult de o suta de k de jvls ... si cei ce au dupat chiar daca le-au fost banate conturile , pana la a li se bana conturile au creat avantaj consistent guildelor din care fac parte ( se stie bine din ce aliantsa fac parte cei ce au dupat cel mai mult )...

Avantajul consta in faptul ca leau cumparat celor din guild/ali tot ce era mai bun de pe forum de la sectiunea vanzari cumparari ( vezi momentele cand se licita cu sute si sute de jvls ptr un itm lk dsr ) + ca le-au ridicat la +13 fapt ce le-a permis sa creasca repede si sa dea rr / cucereasca CS etc.

Daca tot s-a intamplat necazul cu DB un RR ar fi cel mai indicat in situatia data .

Daca se intampla acest lucru de luat in seama ar fi si rezolvarea problemei cu speed am informatii sigure ca s-a folosit speed de multa lume la inceput ( tot ce zic ma refer la versiunea oficiala a S1 )si datorita faptului ca nu exista metode pentru a proba acest lucru nu pot fi sanctionati faptuitorii .

Bafta si sper ca dupa ce se va rezolva problema intr-un fel sau altul sa avem parte de conditii egale de joc .

Nu unii sa apeleze la .... speed , dupe jvls sau alte dracii ... apoi sa pozeze in fecioare si sa ceara socoeala de ce sa li se stearga conturile facute dupa data de 17 -04-2009 .

Eu imi cam dau seama ce si cum .... se pare ca pe acele conturi au reusit sa transefere cate ceva din bogatiile lor cele mai de pret .... :tiphat:

Posted

eu unu nu cred k mai am energia necesara de a face 280 lvl in 3 zile .. daca se da rr sau RB eu unu va spun salut tuturor :) ma las de mu

Guest Beck
Posted

eu nu am vazut ...unde scrie ca se da RB de pe 17 da dak ar fi asha eu nu ash mai avea cont ...ca m-am apucat mai tarziu...cred ca ar fi cel mai bn un rr db ...

Guest smiley_real92
Posted

daca da pana pe 17 nici pe elf nu am 220 :) rr db...

Guest CRISTALDRAGON
Posted

roll back

voted nu

rr db

voted da

De ce ? Pentru ca deja s-a dovedit ca nu este un server stabil. Si mai bine puneti-l la punct , mai mariti xp si ii datii drumul serios.

Daca dati rollback , nu faceti decat sa plombati o masea cariata...care nu stim daca va cadea peste o zi , o saptamana , o luna , sau deloc !

O zi buna in continuare !

SUNT DE ACCEASI PARERE CU STELY_YOO , ADICA DATI RR SI TOTI VOM FI MAI FERICITI (ASTA REIESE SI DIN SONDAJ), VOI NU VA MAI CHINUITI SA REPARATI SI NOI VOM FI BUCUROSI (MAJORITATEA) SI NE VOM JUCA !! ( STIU SI SUNT CONSTIENT CA INCERCATI SA FACETI TOTUL BINE, DAR CHEAR EXISTA POSIBILITATEA SA NU REUSITI DECAT PENTRU O PERIOADA SCURTA DE TIMP)... MULTUMESC

Guest Locust1902
Posted

orice ar fi on sa fie...

Guest Diablo_xxl
Posted

rr bd .. roll back

ne spune si noua cineva cat mai dureaza..

pana ii da drumu la srv .. :angry1:

sincer sa va spun mi sa si luat de linkmania devin probleme si nu merge cu zilele

si nici makr nu zice nimeni nimic cand ii va da drumu :clap:

:comp2:

Posted

roll back

voted nu

rr db

voted da

De ce ? Pentru ca deja s-a dovedit ca nu este un server stabil. Si mai bine puneti-l la punct , mai mariti xp si ii datii drumul serios.

Daca dati rollback , nu faceti decat sa plombati o masea cariata...care nu stim daca va cadea peste o zi , o saptamana , o luna , sau deloc !

O zi buna in continuare !

cel mai pertinent raspuns! Sunt de acord cu stely

Guest Diablo_xxl
Posted

Eu unu clar prefer remedierea serverului ca nu a stat nimeni in locul meu nopti intregi ca sa dau rr <_<

crezi k doar u ai stat nopti intregi.. :|

pff .. au stat sute dupa parerea mea si uite ce se intampla akm..

si nici un moderator nu zice nimic..

vine si inchide topicu ..

ce sa faci

LINKMANIA!!1 :angry1:

Guest Al3xul
Posted

parerea mea e ca un RR DB ar fii numa bine venit... decat roll back... :comp1:

Posted

sunt 90% sigur ca nimeni nu lucreaza la problema si noi stam aiurea pe aici....rollback nu....asta ar insemna pt 70% rr.......mai bine reset db si incepem toti de la 0...cya in game!

Guest MuFantasy
Posted

Răbdare. O formă uşoară de disperare, deghizată în virtute.

Pana la urma se va ajunge la o decizie care ii va multumi pe toti!Stim cu toti ca indiferent de decizia aleasa de staful linkmania....vom continua sa jucam pentru ca oarecum sa creat o concurenta intre guilduri respectiv aliantze..........chiar daca aceasta concurenta a fost neloaiala din cauza acelor incidente nefericite create de X...Y si Z ..... sparam ca, cu decizia aleasa de staful linkmania totul va reveni la normal...... si nu in ultimul rand asi dori sa adaug faptul ca pierderile nu sunt numai ale tale personale...... toti vom avea de pierdut ceva......

lvl.... items .... money

aici nu mai punem consumul de energie electrica.... efortul fizic depus de uni pentru a sta online... etc

Posted

Răbdare. O formă uşoară de disperare, deghizată în virtute.

Pana la urma se va ajunge la o decizie care ii va multumi pe toti!Stim cu toti ca indiferent de decizia aleasa de staful linkmania....vom continua sa jucam pentru ca oarecum sa creat o concurenta intre guilduri respectiv aliantze..........chiar daca aceasta concurenta a fost neloaiala din cauza acelor incidente nefericite create de X...Y si Z ..... sparam ca, cu decizia aleasa de staful linkmania totul va reveni la normal...... si nu in ultimul rand asi dori sa adaug faptul ca pierderile nu sunt numai ale tale personale...... toti vom avea de pierdut ceva......

lvl.... items .... money

aici nu mai punem consumul de energie electrica.... efortul fizic depus de uni pentru a sta online... etc

Sunt total de acord cu tine chiar daca se da va da rr sau rb vom continua sa jucam...sunt multi care spun ca daca se va intampla asa ceva se lasa de mu....eu unul nu cred...cat despre concurenta neloiala discutabil :))(glumesc normal ca e neloiala avand in vedere ca honey are 4 admini in guild) pierderile ar fi ff mari...dar asta e totul poate fi recuperat cu rabdare...

Guest D@ria
Posted

Restart DataBase:)

Posted

Ba fratilor chiar asa de greu vi sa va abtineti doar sa votati...tre sa tot faceti spam spam spam... :angry1: dak se fac 10 topicuri in toate voi trebe sa va bagati sa lasati replyuri...doamne fratilor..voi sunteti obsedati rau de tot...credeti ca daca lasati fiecare reply..o sa fie serv on????....doamne :banghead::banghead::banghead:

Posted

Ce restart ma db peste 1luna 2 se int aceasi chestia, ce roll back, ati inebunit, altu m`ai bun sa faca serv asta nu gasea-ti. sunt sute de insi care ar fi putut descurca mult mai bine decat cel care a facut serv. si app e weekend... ala doarme acu banuiesc sau e la plimbari si va sugerez sa faceti la fel...

Posted

Ce restart ma db peste 1luna 2 se int aceasi chestia, ce roll back, ati inebunit, altu m`ai bun sa faca serv asta nu gasea-ti. sunt sute de insi care ar fi putut descurca mult mai bine decat cel care a facut serv. si app e weekend... ala doarme acu banuiesc sau e la plimbari si va sugerez sa faceti la fel...

tu te auzi ce vorbesti?deja o dati in prostie prea tare...fa un X pe perete si date cu capu sau ia o carte de gramatica si citeste putin din ea,decat sa faci niste comentarii aiurea care te depasesc din toate punctele de vedere :violent:

Posted

tu te auzi ce vorbesti?deja o dati in prostie prea tare...fa un X pe perete si date cu capu sau ia o carte de gramatica si citeste putin din ea,decat sa faci niste comentarii aiurea care te depasesc din toate punctele de vedere :violent:

nu inteleg ce te freaca pe tn grija despre parerea mea desteptaciunea pamantului mai bine desenez x-u ala sa te dau pe tine cu capu de el disperatule

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...