Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Valeroon

Solutia !

Recommended Posts

Posted

Cel mai bine ar fi daca toate caracterele de pe server ar fi resetate la nivel 1...DAR...sa le ramana la toti punctele care le au pana acum si la fel si itemele !

Asa nu vor putea alti sa comentze " Eu am avut rr si nu am dormit cu noptile ...blabla bla chesti dastea :) " !

PS: Nu incepeti sa spamati si postu asta !

scurt si la obiect : NU

tu gandesti? de ce sa stergi cu buretele munca unora?

P.S. titlul topicului suna penibil , imi aminteste de concursurile alea interactive de la ore tarzii

Posted

scurt si la obiect : NU

tu gandesti? de ce sa stergi cu buretele munca unora?

P.S. titlul topicului suna penibil , imi aminteste de concursurile alea interactive de la ore tarzii

:rofl2: si solutia este ..?!

Posted

hai sa itzi explic ce vroia omu sa zica ma asta cu lvl 380

deci tu la lvl 380 aveai 1900 de puncte

el la lvl 300 avea 1500 de puncte

diferenta intre voi de 400 de puncte

dak va da la 0 pe aman dar pastrand punctele...nu ai tot 400 in fatza lui mai desteptule

Citeste tot postu vere si dupa aia sa vorbesti !

bai cap patrat nr2 ce esti..diferenta aia de 80 lvl nu inseamna nimic la tine ??tu stii cat iti ia de la 300 la 380+?dand rr...400 puncte in plus fatza de ala lvl300 is un nimic!!!

Gandeste baaa

Guest smiley_real92
Posted

Knavish:dupa parerea mea au gresit cand au zis ca o sa dureze cateva zile eu prevad k dureaza cel putin 1 saptamana sau doua.....din 7500 de caractere daca sunt 3000 cu problema asta luand fiecare caracter pe rand nu au nici o sansa parerea mea tot or sa fie greseli dar asta e......fie ce o fi decat sa stea 2 saptamani cu sv off mai bine da rr db si gata:))

pt toti cei care spun ca nimeni "mare" nu zice nimic...

chazers ,7500 caractere :)) u crezi ca sta cnv non-stop sa le repare pe cele stricate? are de munca...daca dureaza 1 luna :|

ca aici asa e..cand zice 1 ore e 1 si si o zi e o sapt :)) deci 2-3 zile cum am citit nu stiu unde...

daca?

dai mai multe rr :)) sa-ti ajunga...

Guest Hidra
Posted

Solutia era foarte simpla....

Nu stiu de ce atata tevatura..sa faca asa, sa faca pe dincolo...

Dupa cum stiti, cine a apucat sa vada, charurile active la momentul "defectiunii" isi pastrasera lv, charurile inactive aveau lv2 dar... itms pe ele, statusul neschimbat (deci nu de lv 2) in conformitate cu lv avut....

Care era problema.... in loc sa o iei de la 0 cu statusul, cu itms... continuai sa joci cu charul de lv 2 si cu statusul de lv ?? 250..300...

Ce trebuia remediat urgent era modalitatea prin care s-a ajuns la DB si protejarea ei in continuare de alte "vizite" iar backup-ul sa fie facut mai des....

Atat si nimik mai mult.. :wav:

Respect pe cine ma respecta ! :beer:

Posted

pt toti cei care spun ca nimeni "mare" nu zice nimic...

chazers ,7500 caractere :)) u crezi ca sta cnv non-stop sa le repare pe cele stricate? are de munca...daca dureaza 1 luna :|

ca aici asa e..cand zice 1 ore e 1 si si o zi e o sapt :)) deci 2-3 zile cum am citit nu stiu unde...

daca?

dai mai multe rr :)) sa-ti ajunga...

nu e vorba de cata munca e sau nu...nu asta am spus,dar toti noobetii cer rr db sau reset fiecare!

Nu mi se pare corect!!

Posted

Ideia nu este buna findca... daca eu ma apuc mie nu mi-ar conveni cum "frate" tu ai lvl 1 iteme ? jwl si alte chestii eu nu dorm noptile si alte chestii sa-mi strang si tu dupa un rr la db vrei sa ai toate inapoi ? mie unu nu`mi convine ... si pe deasupra chestia asta e cam grea de rezolvat :) :beer: findca trebuie sa da-i wipe out(rr la db) si sa muti toate iteme... jwl si alte chestii iti ia timp si nervi :readthis: deci oficial NU.

Posted

bai cap patrat,tu aveai lvl 300 si vrei ca eu la lvl380+ sa fiu de acord cu rr la toti? #-o pai de la 300 la 380 gandesti cat mai e?in astea 80+ lvl fac 5 char de lvl 300 asha ca gura si nu mai comenta atat

PS: probabil ca toti 200+ 300 is de acord,dar restu care am trecut de 360-370+ iti garantez ca nu suntem de acord

Eu am 361 si-s de parere c-ar trebui sa se dea rr la db pt simplu motiv ca vreau sa fie aceleasi conditii pt toata lumea, nu unii sa joace cinstit iar altii sa profite de mai stiu eu ce si sa aiba avantaje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...