Jump to content
Lancelot

Matrix..

Recommended Posts

Posted

Lumea virtuala a matrixului nu este o realitate paralela.

Filmul The One este un exemplu mai bun.

Eu cred ca deja exista oameni care calatoresc intre existente paralele sau cu viteza luminii.

Posted

De fapt aici este vorba de doua lucruri diferite.Realitatile paralele sunt legate de teoria multiversului inca nedemonstrata.Exista destule experimente in curs care ar putea sa demonstreze existenta (sau mai bine zis probabilitatea existentei) a unor dimensiuni paralele, printre care deja celebrul si partial ratatul experiment de la LHC. In Matrix este vorba de realitati simulate, varianta care mi se pare perfect plauzibila si care din pacate e ceva mai greu de demonstrat(in caz ca este valabila).Ideea are de fapt cel putin 60 de ani vechime,insa abia acum a inceput sa fie mai cunoscuta publicului.Practic este vorba despre faptul ca daca o civilizatie suficient de avansata ar ajunge sa creeze o realitate virtuala extrem de avansata (pt experimente, for fun....)iar civilizatiile simulate ar evolua astfel incat sa ruleze la randul lor alte simulari, este mult mai probabil sa faci parte din categoria civilizatiilor simulate decat din cea care ruleaza simularea initiala.Intrebarea este..daca am face parte din asemenea experiment si ne-am da seama de lucrul asta..ce s-ar intampla cu experimentul? Recomand filmul The Nines pe tema asta.

Posted

poate esti tu prea deschis la minte,eu sunt doar realist. ;)

Asa realist cum esti, ai putea percepe un univers/lume n-dimensional/a ?

Posted

Daca exista realitati paralele de ce nu ne`a contactat nici una ?Ar fi misto sa ma sune un extraterestru " salut , am 2 pastile ...una neagra si una verde ....una iti arata lumea reala si una te face sa te culci si sa nu iti mai aduci aminte de nimic ...pe care o alegi ? "

Posted

Cred ca se poate asa ceva dar nu exista tehnologia si nici oameni asa de inteligenti ca sa o inventeze...poate mai apar niste Einstein pe lumea asta ca prosti sunt destui.

Posted

Daca exista realitati paralele de ce nu ne`a contactat nici una ?

Raspunsul il ai aici. :crazy:

Cred ca se poate asa ceva dar nu exista tehnologia si nici oameni asa de inteligenti ca sa o inventeze...poate mai apar niste Einstein pe lumea asta ca prosti sunt destui.

Posted

Daca exista realitati paralele de ce nu ne`a contactat nici una ?Ar fi misto sa ma sune un extraterestru " salut , am 2 pastile ...una neagra si una verde ....una iti arata lumea reala si una te face sa te culci si sa nu iti mai aduci aminte de nimic ...pe care o alegi ? "

Fiindca nu ar merita efortul . Sincer eu daca as fi un extraterestru si as vedea rasa umana nici nu m-as obosi sa-i contactez in momentul de fata . Suntem prea inapoiati si nu ma refer la tehnologie ca aia se poate dezvolta cu cateva imbolduri insa ca si caracter , ca si mentalitate . Suntem o rasa egoista , insetata de putere si avutie , sadica si cretina de multe ori . Chiar daca am avea si 1 milion de Einsteini din 6 miliarde tot nu e suficient . E o diferenta mare intre a fi invatat si a fi intelept .

Guest The_KniveS
Posted

Lumea virtuala a matrixului nu este o realitate paralela.

Filmul The One este un exemplu mai bun.

Eu cred ca deja exista oameni care calatoresc intre existente paralele sau cu viteza luminii.

crezi cam multe prietene,si u teai uitat prea mult la filme si asta tu ai zis-o

De fapt aici este vorba de doua lucruri diferite.Realitatile paralele sunt legate de teoria multiversului inca nedemonstrata.Exista destule experimente in curs care ar putea sa demonstreze existenta (sau mai bine zis probabilitatea existentei) a unor dimensiuni paralele, printre care deja celebrul si partial ratatul experiment de la LHC. In Matrix este vorba de realitati simulate, varianta care mi se pare perfect plauzibila si care din pacate e ceva mai greu de demonstrat(in caz ca este valabila).Ideea are de fapt cel putin 60 de ani vechime,insa abia acum a inceput sa fie mai cunoscuta publicului.Practic este vorba despre faptul ca daca o civilizatie suficient de avansata ar ajunge sa creeze o realitate virtuala extrem de avansata (pt experimente, for fun....)iar civilizatiile simulate ar evolua astfel incat sa ruleze la randul lor alte simulari, este mult mai probabil sa faci parte din categoria civilizatiilor simulate decat din cea care ruleaza simularea initiala.Intrebarea este..daca am face parte din asemenea experiment si ne-am da seama de lucrul asta..ce s-ar intampla cu experimentul? Recomand filmul The Nines pe tema asta.

mai uitativa si in jurul vostru si percepeti si realitatea nu "The Nines"

Asa realist cum esti, ai putea percepe un univers/lume n-dimensional/a ?

poate, orice e posibil,dar sa nu uitam ca toate chestiile astea SF sunt simple fictiuni,incercati sa nu mai le confundati cu realitatea,mai bine vati gandi ce bine ar fi sa se inventeze ceva benefic omenirii ,nu bazaconiile astea

Posted

poate, orice e posibil,dar sa nu uitam ca toate chestiile astea SF sunt simple fictiuni,incercati sa nu mai le confundati cu realitatea,mai bine vati gandi ce bine ar fi sa se inventeze ceva benefic omenirii ,nu bazaconiile astea

Spatiile N-dimensionale exista de pe vremea lui Arhimede. :))

Posted

nu deloc..doa rma gandeam..cum ar fi daca :) nu ca ma si cred acum intr-o lume paralele..

si ca exemplu am folosit 2 chestii pe care majoritatea cred ca le stiu

take a breake ,take a breath of fresh air , and don't think to much to this silly thing :)

Posted

^^ Mai degraba asta :D . Prefer sa intalnesc diferite culturi si rase decat aceasi oameni cu diferente mai mici sau mai mari . Insa ne-ar trebui cel putin cateva zeci de porti stelare , sa nu uitam ca suntem cateva miliarde .

Posted

De unde stim noi ca asa ceva deja nu exista? Cine sti pe unde prin ce buncar se fac experiemente de genu asta si poate sute de cercetatori lucreaza la asa ceva... nu avem de unde sa stiu...

Daca tehnologia a avansat in ultimi 40 de ani in halu ast de la un calculator cat o camera de 4 pe 4 la un laptop care il poti lua ori unde cu tine ganditi-va ce va urma in urmatori 20-30...

Marea intrebare oare calculatoarele or sa ne ia locul? Noi ce o sa facem? Pt ce mai suntem buni?

Guest smiley_real92
Posted

este...fug astia in 2012.

Guest [GG]Thade
Posted

veata asta e foarte grea sa fie inteleseasa de niste minti umane odihnite :)

Posted

De cele mai multe ori trăim în lumi paralele cu ale celor din jur. Vietile noastre reale, plapabile, nu se potrivesc deloc cu cele pe care pe care le imaginam.

Dar contruirea unei lumi paralele e o forma de autoprotectie, un mecanism clasic de aparare a Eului atunci cand suntem expusi unei realitati pe care o respingem.

Si am ajuns sa existam simultan in atatea lumi paralele incat de cele mai multe ori nici nu ne mai intersectam. Exista lumea "mea”, lumea "lui”, lumea "ei”, lumea afacerilor, lumea advertisingului, lumea bikerilor. Adica diversitate, pluralism, umanitate.

Ce mai conteaza meta universul, stringurile, spatiul Hilbert, materia neagra sau nivelurile quantice? :)

Posted

De cele mai multe ori trăim în lumi paralele cu ale celor din jur. Vietile noastre reale, plapabile, nu se potrivesc deloc cu cele pe care pe care le imaginam.

Dar contruirea unei lumi paralele e o forma de autoprotectie, un mecanism clasic de aparare a Eului atunci cand suntem expusi unei realitati pe care o respingem.

Si am ajuns sa existam simultan in atatea lumi paralele incat de cele mai multe ori nici nu ne mai intersectam. Exista lumea "mea”, lumea "lui”, lumea "ei”, lumea afacerilor, lumea advertisingului, lumea bikerilor. Adica diversitate, pluralism, umanitate.

Ce mai conteaza meta universul, strigurile, spatiul Hilbert, materia neagra sau nivelurile quantice? :)

Nu prea am inteles...

Posted

Matrix frumos film :D

=))

Bruce Lee sarea asa si in trecut :))

Si da, cred ca prin 2020 o sa putem

=))

Unii dintre voi ati fi buni de dus la "Copiii spun lucruri trasnite"

Posted

nu deloc..doa rma gandeam..cum ar fi daca :) nu ca ma si cred acum intr-o lume paralele..

si ca exemplu am folosit 2 chestii pe care majoritatea cred ca le stiu

pai.. ceea ce zici tu e ca si cum toata lumea ar trai intr-un mmo, numai ca ar fi pur si simplu total conectata la acel mmo si nu ar avea legatura cu viata reala -> cum s-ar produce mancare, cum s-ar hrani, cum s-ar inmulti?

nu, nu va fi niciodata real asa ceva!

Posted

Ar fi superb daca ar exista macar ceva in genul Matrix , cu un simulator , etc etc ... ar fi fain :D , dar in viata reala , nu vom vedea nicaieri astfel de cadre gen sarituri de pe un bloc pe altul , deocamdata doar vedem sarituri de pe balconu meu la vecina :)) , joking >:)

Posted

I dont think so..., din cate stiu eu, acea lume paralela era realitata, iar ei "hibernau" intr-un fel.., sau mai bine spus.. recoltati lol... adica.. vrei sa spui ca eu hibernez acum? :-s .... :(( wake me up biatches

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...