Jump to content
Lancelot

Matrix..

Recommended Posts

Posted

am revazut recent Matrix..plus..cateva episoade din Sliders..daca mai tine minte cineva serialul..

Ce parere aveti depsre the main ideea? Va fi posibil intr-un oarecare viitor sa vizitam realtiati paralele?Exista ele oare chiar si acum?:) in momentul in care eu scriu topicul asta..intr-o realitate paralele un alt Lance trage cu pusca dupa iepuri?:D

Posted

am revazut recent Matrix..plus..cateva episoade din Sliders..daca mai tine minte cineva serialul..

Ce parere aveti depsre the main ideea? Va fi posibil intr-un oarecare viitor sa vizitam realtiati paralele?Exista ele oare chiar si acum? :) in momentul in care eu scriu topicul asta..intr-o realitate paralele un alt Lance trage cu pusca dupa iepuri? :D

mie imi e frica sa nu intru intr-o lume parelela unde alt Lance e dansatoare la bara .. my eyes are bleeding .

Oricum nu este de infirmat asa de usor aceasta teorie a realitatilor paralele . Insa daca tu crezi in destin e greu daca nu imposibil sa crezi si in aceasta teorie , din moment ce in cazul destinului ai toata viata prestabilita iar in cazul lumilor paralele sunt o infinitate de variatii a lumii in care esti acuma chiar si cele mai mici delatii ca spre exemplu ai pus 1 lingura de zahar in cafea azi dimineatza si nu 2 .

De ce sa o infirmam? Totusi traim intr-un secol al tehnologiei care chiar daca aparent a stagnat cine stie ce poate ascunde , si iar ajungem la teoriile conspiratiilor . Interesant ar fi sa ma duc intr-o lume unde eu sunt dumnezeu ..

Guest The_KniveS
Posted

teai uitat prea mult la filme...

Posted

nu deloc..doa rma gandeam..cum ar fi daca :) nu ca ma si cred acum intr-o lume paralele..

si ca exemplu am folosit 2 chestii pe care majoritatea cred ca le stiu

Guest _SubZero_
Posted

Posted

Tin minte o intamplare din prima parte din Matrix...cand "deja-vu" era considerat eroare de sistem...( cineva intrase in sistem ) :) ..multi cred ca au avut si au ...cateodata sensatii de deja-vu.....( eu am ) ....o fi o eroare si aici ? :-?? :)

Posted

Auzi desteptule,daca el s-a uitat prea mult la filme,de ce oamenii de stiinta se chinuie de o gramada de ani sa faca chestia asta,sa nu mai zic de banii cheltuiti in proiectele astea,de fapt scuza-ma,de la prea mult Sliders :crazy:

Posted

Black Holes? :D

Poate o sa reusim in viitorul indepartat[prima data sa trecem de 2012 =))]

@Intr`un timp urmaream in fiecare zi Sliders, e chiar fain =]

Posted

Auzi desteptule,daca el s-a uitat prea mult la filme,de ce oamenii de stiinta se chinuie de o gramada de ani sa faca chestia asta,sa nu mai zic de banii cheltuiti in proiectele astea,de fapt scuza-ma,de la prea mult Sliders :crazy:

Poate s-au uitat si oamenii de stiinra prea mult la filme...

on: poate in viitor...

Posted

DA, este posibil sa facem acest salt, dar intai trebuie sa punem la punct un procedeu de teleportare.

Ca sa transportam materia dintr-o realitatea in alta, trebuie sa producem o ruptura la nivel interspatial intre 2 realitati, in punctele de singularitate, ceea ce necesita un nivel enorm de energie echivalent cu cea degajata de explozia a 10 sori (presupun)

Deci este mai utila inventarea procesul de transport al materiei intre aceste realitati paralele.

Eu as putea concepe la nivel teoretic o schita a gandurilor mele in ceea ce priveste acest salt in alta lume paralela. In timpul liber imi place sa ma gandesc la cum am putea sa ajungem intr-o lume paralela si de ce.

Cei interesati imi pot scrie si le voi da mai multe informatii.

Posted

DA, este posibil sa facem acest salt, dar intai trebuie sa punem la punct un procedeu de teleportare.

Ca sa transportam materia dintr-o realitatea in alta, trebuie sa producem o ruptura la nivel interspatial intre 2 realitati, in punctele de singularitate, ceea ce necesita un nivel enorm de energie echivalent cu cea degajata de explozia a 10 sori (presupun)

Deci este mai utila inventarea procesul de transport al materiei intre aceste realitati paralele.

Eu as putea concepe la nivel teoretic o schita a gandurilor mele in ceea ce priveste acest salt in alta lume paralela. In timpul liber imi place sa ma gandesc la cum am putea sa ajungem intr-o lume paralela si de ce.

Cei interesati imi pot scrie si le voi da mai multe informatii.

Energia de care zici tu e cam imposibila de procurat si de a o controla , cel putin pentru urmatoarele secole , ma rog asta daca nu apare ceva nemaiintalnit . Si sa stiti ca science fiction-ul din secolul asta poate foarte usor sa ajunga realitatea peste cateva secole. Aceeasi atitudine o aveau oameni si fata de automobile , trenuri , avioane mai tot ce reprezinta progres .Niciodata nu stii ce iti poate rezerva viitorul .

Posted

Materia e complexa, e o chestiune de timp pana se va intelege pe deplin proprietatile ei si concepe tehnologii ce o pot manipula dupa nevoi.

Si totusi nu poti compara filmul The Matrix cu Sliders, primul transmite un mesaj filosofic si nu are legatura cu dimensiuni paralele...

Posted

Ce parere aveti depsre the main ideea? Va fi posibil intr-un oarecare viitor sa vizitam realtiati paralele?Exista ele oare chiar si acum?:) in momentul in care eu scriu topicul asta..intr-o realitate paralele un alt Lance trage cu pusca dupa iepuri?:D

Plecand din momentul asta niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul ce se inventeaza sau ce mai apare B)

Guest Xspeed
Posted

idea de baza din matrix e geniala

una dintre putinele imagini ale viitorului care chiar m-au impresionat

majoritatea care posteaza aici cred ca nu cunosc filmu', sau nu au inteles despre c e vorba

oricum, intrebarea lui lancelot nu cred ca e cea mai buna

realitati paralele duce la altceva

conectarea la o lume virtuala, pe care putem sa o schimbam asa cum vre, e ceva total diferit

Guest The_KniveS
Posted

asa e cum zici tu oamenii de stiinta se chinuie sa faca asa ceva :clap: sincer tu nu-ti dai seama ce vorbesti,si cred k si tu teai uitat prea mult la filme sf,

P.S. tot ce vezi akolo sunt FICTIUNI

ce oameni inchisi la minte ^_^

poate esti tu prea deschis la minte,eu sunt doar realist. ;)

Posted

poate esti tu prea deschis la minte,eu sunt doar realist. ;)

Daca gandeau toti ca tine nu mai existau televizoare sau telefoane,adica.....cum sa vezi pe cineva intr-o cutie care e la mii de km departare(tv),uitete bine la monitoru tau si apoi gandeste desteptule,orice e posibil...dar in viitor.

Posted

pana la urma e vorba de lumi paralele sau de matrix?

daca e vorba de lumi paralele, atunci nu exclud posibilitatea asta. daca e vorba de matrix, atunci nu, refuz sa cred ca exista cineva care-mi controleaza viata si ca sunt doar un simplu "bit" :P

Posted

Ideea filmului in sine a creat o adevarata isterie printre miile de cetateni americani , idioti de fel..la aparitia lui...eu insa cred , ca "Matrix" este o idee buna pentru un film SF de calitate , si nimic mai mult :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...