Jump to content
The Guardian

Ce job vi se potriveste?

Recommended Posts

Posted

Jobul care mi se potriveste este : manechin la fabrica de prezervative

YA eusa_dance.gif

eu as vrea sa fac drum de calitate...adik muzica buna si necom...de fapt eu chiar fac drumandbass si un pic de beach dub-reggae... cool.gif

Posted

LoL ... marfa... mi se potriveste " Sef " yupi3ti.gif pt asta va maresc salariile la toti occasion14.gif iar celor mai mici biggrin.gif le maresc alocatia smile.gif

Hai norok&respekt occasion14.gif & 00000044.gif

ai fumat hash,maryjane,cannabis sau iti place avatarul? sincer acum!!! blink.gif

Posted

kebba, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Scaraotchi

Deci acum v-ati dat naiba....SUNT SCARAOTCHI VERE biggrin.gifbiggrin.gif.......

nu ma oftica ca ajungi blob8.gifblob8.gifbiggrin.gif

am bagat si porecla mea

teo, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Imparat al Pamantului

eee...sunt imparat, cine-i STAPANU cine-i JUPANU ?? biggrin.gif

mai multe flori pt fetitze si...sali de calculatoare pt baieti, biggrin.gif

eminem, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Plimbator de panouri publicitare
deci em si-a gresit rau cariera biggrin.gif

basescu, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Inventator de virusi
biggrin.gif
Posted

tibi, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Presedinte.ro

tongue.gif

netspy, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Agent de cautare pe internet

biggrin.gif

Posted

<<nume intreg>>, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Pilot de vanatoare

loool

knd dimitri, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Zeu

asa mai merge tongue.gif

Posted

[Numele meu] - Instructor de supravietuire (hmm pacat eu voiam sa dau la armata) sad.gif

Alex Lifetaker, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Degustator de bere

Master Yoda, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Crescator de pesti gupi

Maica-mea este Sef biggrin.gif iar tatal meu Muncitor in serviciul comunitatii .

Mamaie-mea este Dezinformator iar nasa-mea Panou publicitar ambulant

biggrin.gif

Guest iepurasul.tzup.tzup
Posted

iepursul tzup tzup, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Educatoare la Guvern

[bilutele]iepurasultzuptzup, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Orice, doar sa poti da ordine

Posted

"name" ,jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Dezvoltator de Vise Interactive

"nickname", jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Luminita de la capatul tunelului

PFffffffffffffffffffffffffffffffffffffff cred ca glumesti ! smile.gif)))))))))))))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...