gEB Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 bogdan, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Hippiot recalcitrant asta a iesit thade
Ahilosu Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 critic de criticisebi18 ai adoptat o atitudinea foarte reclacitranta(dupa ce am vazut ultimele tale posturi)....nu te vad bine...
Scream Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 mihai, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Supravietuitor
Guest gamer53 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MANEjobul care ti se potriveste ca o manusa este: Inventator de virusi be adraid, be very afraid...
SnoopY Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 SNOOP<Y>, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: dumb person a.k.a. bagator de seamalol altceva nu stii sa faci alex decat sa jignesti oamenii care posteaza ?Lame , very Lame
seba18 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 critic de critici sebi18 ai adoptat o atitudinea foarte reclacitranta(dupa ce am vazut ultimele tale posturi)....nu te vad bine... sorry, cred ca sunt eu intr-o pasa mai proasta...sper sa-mi treaca cat mai curand btw:nu sunt toate posturile mele asa acuma serios vorbind, mie cel putin nu mi se pare nimic amuzant in chestia asta....poate ca nu simt eu umorul asta, dar mi se pare a fi ceva de genul umorului de la vestitul "Ciao Darwin!"...nesuferita emisiune! inca o data sorry, dar e doar parerea mea si daca nu va place puteti sa o ignorati. anyway...cred ca o sa evit sa mai postez at cand vad ca sunt in inferioritate Later edit: mi-am recitit ultimele posturi si intr-adevar daca le citesti doar dupa search o sa crezi ca oi fi eu vreun nebun, dar in contextul dat raspunsul respectiv chiar mi se pare ca nu putea fi altul, ba chiar au mai fost si altii care au raspuns pe acelasi ton....bine, poate nu au fost chiar asa de radicali cum am fost eu....whatever, cred ca am facut destul off-topic aici. mi scusi
HellMaster Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 cand scriu numele complet xxxxxx xxxxxxxx xxxxxx xxxxxxx , jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Panou publicitar ambulant Daca bag andrei andrei , jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Vanator de recompense Daca bag xxxxxxx xxxxxxx, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Imitator de prezentatori TV Daca bag xxxxxxx xxxxxxx, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: DJ Daca bag xxxxxxx xxxxxxx, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Concurent la "Vrei sa fii miliardar" Hmm... imi place panou publicitar ambulant
martafoy Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 daniel, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Comic Trebuie sa-l caut pe Jim Carrey,poate ma ajuta...
The Guardian Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 ma bucur ca va place post-ul asta cu job-u de vis,imi pare rau ca sau iscat unele discutii mai aprinse in speta aici ma refer la Seba18, nu a zis nimeni ca trebuie sa iti placa ce am postat eu, dar puteai sa pui problema altfel,si nu s-ar mai fi intamplat nimic, sry for u m8!
seba18 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 imi pare rau ca sau iscat unele discutii mai aprinse nu sunt deloc aprinse, ba chiar se vb pe un ton cat se poate de calm. eu nu m-am "aprins"
Jayzzz Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 jayzzz, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Feminista wtf ??? bobby, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Comic ahaahahahaha bogdan urs, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Bomba umana Poate vin in vizita in Bucuresti shi ma duc cu metroul
BooM-retired Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 boom, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Hippiot recalcitrant Iar cand am bagat numele meu adevarat a venit adevarata surpriza: xxxxx xxxx, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Obsedat de calculatoare - so true... *mi-am pus numele adevarat cu x
Ahilosu Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 geo, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Hipnotizator
LuCiFeR Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 lucifer, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Vrajitoare profesionista Klarrrrrrrr andrei, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Neurochirurg Mda..ciudat..ginecolog poate
Sicone Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 sica, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Cumparator patologic
HellMaster Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 helllmaster, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Student Cum vine asta
Hadrian Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 StefancelMare - profesor de sporturi extreme. ) Culmea ca se potriveste si cu avataru.
SnoopY Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 hellmaster scuze k ma bag dar ai gresit numele tau adik l ai scris cu 3 de L hellmaster, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Joker
drvalentin Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 xxxxxxxxx xxxx xxxxxxxx, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Luminita de la capatul tunelului mi-am pus numele complet , eu sunt luminita , eu sunt salvarea Romaniei P.S. am pus numele cu x , you must not see my name
Thade Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 va rulez pe toti : thade, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Imparat al Pamantului
Guest MonK01 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 monk, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Neurochirurg mascatu, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Pirat pe o insula pustie
alex Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 am descoperit care e principiul.fiecare litera are o valoare si dupa valoarea totala da un anumit mesaj cel putin asa cred incercati cuxzxzxzxxxzzzzzzxxxzxzxzxsi alte combinatii de genu si tot timpul va va da la fel
DaemoN Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 asa e alexe dan, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Jucator de biliard nda, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Jucator de biliard adn, jobul care ti se potriveste ca o manusa este: Jucator de biliard