Guest Arabia^Style Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ba ar trebui sa te intereseze trecutul Romaniei, macar acolo eram cat de cat respectati. Daca ai cetatenie Romana, de ce il faci pe turbomaxim roman prost??Sa inteleg ca si tu esti prost? ) Si eu care credeam ca am exagerat in privinta musulmanilor daca l-am facut pe ala prost te-ai simtit si u la fel?vad ca esti vai de capu' tau....esti de tot rasu'...ramai cu eroii tai
Komisaru Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 daca l-am facut pe ala prost te-ai simtit si u la fel?vad ca esti vai de capu' tau....esti de tot rasu'...ramai cu eroii tai Conversam asa de bine cu deza si phyxyon, chiar am mai invatat cate ceva si vi tu iar si dai din gura.Pana la urma tu ai venit in Romania pentru ca mureai de foame in Palestina sau de unde esti tu )
turbomaxim2 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 O sa mai scriu ceva comentarii pentru cei care isi tot pun cenusa in cap ca noi , ca popor, n-am facut si n-am dres impotriva tuturor ... am facut ce am putut la vremea respectiva si stand in mijlocul unei adevarate autostrazi pentru popoarele migratoare si apoi inconjurati de imperii!Poate nu suntem mai buni ca altii da' nici mai rai!Phyxyon, te rog sa imi spui o tara cu un trecut glorios
MIRAje Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Conversam asa de bine cu deza si phyxyon, chiar am mai invatat cate ceva si vi tu iar si dai din gura.Pana la urma tu ai venit in Romania pentru ca mureai de foame in Palestina sau de unde esti tu ) ce te face sa crezi ca am venit in Romania ca muream de foame? si stai lin ca nu sunt din Palestina copile :)
Phyxyon Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 O sa mai scriu ceva comentarii pentru cei care isi tot pun cenusa in cap ca noi , ca popor, n-am facut si n-am dres impotriva tuturor ... am facut ce am putut la vremea respectiva si stand in mijlocul unei adevarate autostrazi pentru popoarele migratoare si apoi inconjurati de imperii!Poate nu suntem mai buni ca altii da' nici mai rai!Phyxyon, te rog sa imi spui o tara cu un trecut glorios Desigur as putea enumera cateva tari cu un trecut sa folosesc termenul tau 'glorios' . Spre exemplu Marea Britanie care a avut unul din cele mai mari imperii cunoscute omului . Franta care a fost incontestabil o forta militara inca din antichitate , aminteste-ti cat s-au chinuit sa-i cucereasca pe gali , si nu in ultimul rand au avut destule contributii si la culturalizarea omenirii . Italia cu un trecut glorios la fel din cele mai vechi timpuri cunoscuta ca si Imperiul Roman cei care au schimbat cu totul locurile cucerite si mai apoi colonizate de ei . Si in Evul Mediu sa nu uitam cu Statele Italiene care monopolizasera comertul din Marea Mediterana . As putea sa mai adaug si Spania , Portugalia si Olanda pentru puterea lor maritima . Japonia avand un trecut si o cultura demna de invidiat , in ceea ce priveste igiena erau cu multe peste europeni . Mai putem adauga si Grecia aici , Germania , Polonia , Austria , Ungaria , Suedia , Rusia , Turcia . Daca mai vrei sa enumar zi doar ca nu ma supar .
turbomaxim2 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Desigur as putea enumera cateva tari cu un trecut sa folosesc termenul tau 'glorios' . Spre exemplu Marea Britanie care a avut unul din cele mai mari imperii cunoscute omului . Franta care a fost incontestabil o forta militara inca din antichitate , aminteste-ti cat s-au chinuit sa-i cucereasca pe gali , si nu in ultimul rand au avut destule contributii si la culturalizarea omenirii . Italia cu un trecut glorios la fel din cele mai vechi timpuri cunoscuta ca si Imperiul Roman cei care au schimbat cu totul locurile cucerite si mai apoi colonizate de ei . Si in Evul Mediu sa nu uitam cu Statele Italiene care monopolizasera comertul din Marea Mediterana . As putea sa mai adaug si Spania , Portugalia si Olanda pentru puterea lor maritima . Japonia avand un trecut si o cultura demna de invidiat , in ceea ce priveste igiena erau cu multe peste europeni . Mai putem adauga si Grecia aici , Germania , Polonia , Austria , Ungaria , Suedia , Rusia , Turcia . Daca mai vrei sa enumar zi doar ca nu ma supar .ar fi bine daca inainte de a scrie ne-am gandi un pic si ne-am stuida istoria noastra si a altora ! Oare Anglia daca nu ar fi fost o insula ar fi ajuns unde a ajuns?!?! De cate ori a trebuit sa suporte poapoarel din spatiul numit Anglia navalirile unora sau altora ?!?! Iti spun eu :1. vikingii - au facut ce-au vrut cu Anglia2. Wilhelm de Orania - a ocupat-o fara prea multa vorba3.Marea Armada a Spaniei a fost zapacita de furtuna si au reusit englezii s-o scufunde ca altfel debarcau si aia4.Luftwaffe o facea praf daca nu decidea Goring sa se renunte la atacul asupra radarelor si sa se atace orasle ... ca sa nu mai spunem de ajutorul american fara de care germana ar fi fost limba oficiala la ei!Daca asta e marele popor englez atunci eu prefer sa raman roman!Ungaria? Aia care au cersit mila la Romani ca sa il invinga pe Bela Kun?
Traficante Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 degeaba e romanul harnic , muncitor , etc ... daca nu e platit pe masura ... de aia tot mai multi romani aleg calea strainatatilor ...Are rost sa ne miram :blink: de ce imigreaza foarte multi ? :-j
_Deza Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ar fi bine daca inainte de a scrie ne-am gandi un pic si ne-am stuida istoria noastra si a altora ! Oare Anglia daca nu ar fi fost o insula ar fi ajuns unde a ajuns?!?! De cate ori a trebuit sa suporte poapoarel din spatiul numit Anglia navalirile unora sau altora ?!?! Iti spun eu : 1. vikingii - au facut ce-au vrut cu Anglia 2. Wilhelm de Orania - a ocupat-o fara prea multa vorba 3.Marea Armada a Spaniei a fost zapacita de furtuna si au reusit englezii s-o scufunde ca altfel debarcau si aia 4.Luftwaffe o facea praf daca nu decidea Goring sa se renunte la atacul asupra radarelor si sa se atace orasle ... ca sa nu mai spunem de ajutorul american fara de care germana ar fi fost limba oficiala la ei! Daca asta e marele popor englez atunci eu prefer sa raman roman! Tu esti chiar absurd. Nici o tara nu a evoluat intr'o glorie permanenta,fiecare a avut caderile ei. Ramai roman incuiat,tie nici cu ciocanul nu iti poate baga cineva ceva in cap.
turbomaxim2 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Tu esti chiar absurd. Nici o tara nu a evoluat intr'o glorie permanenta,fiecare a avut caderile ei. Ramai roman incuiat,tie nici cu ciocanul nu iti poate baga cineva ceva in cap. Si Romanii au avut decaderile lor, ce ma tot freci aici? Sunt mandru de luptele pe care romanii le-au purtat prin Yugoslavia, Bulgaria si Ungaria inainte si dupa primele doua razboaie mondiale.
_Deza Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Si Romanii au avut decaderile lor, ce ma tot freci aici? Sunt mandru de luptele pe care romanii le-au purtat prin Yugoslavia, Bulgaria si Ungaria inainte si dupa primele doua razboaie mondiale. Eu te frec?Sa te frece cine te'a facut si cine'ti permite. Zi'mi tu,desteptul lui peste,perioada de glorie a Romaniei.Esti mandru ca au murit altii pentru tine?Esti mandru ca participam la razboi cu 60.000 de soldati,din care mureau 10.000? Dupa tine toata lumea e proasta,tu esti destept.
turbomaxim2 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Eu te frec?Sa te frece cine te'a facut si cine'ti permite. Zi'mi tu,desteptul lui peste,perioada de glorie a Romaniei.Esti mandru ca au murit altii pentru tine?Esti mandru ca participam la razboi cu 60.000 de soldati,din care mureau 10.000? Dupa tine toata lumea e proasta,tu esti destept. Ce face ma? Am fost in primele tari cu cele mai multe victime in ambele razboaie
swift Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ce face ma? Am fost in primele tari cu cele mai multe victime in ambele razboaie pai ne-au bagat aia mai mari la inaintare
_Deza Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ce face ma? Am fost in primele tari cu cele mai multe victime in ambele razboaie Si eu ce am zis? Asta ti se pare un motiv de mandrie?Wow ce tari suntem,de la noi au murit cei mai multi,yupeeee :dance:
turbomaxim2 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Si eu ce am zis? Asta ti se pare un motiv de mandrie?Wow ce tari suntem,de la noi au murit cei mai multi,yupeeee :dance: Vad ca deja ai ramas fara argumente. In 1919-1920 Romania elibereaza Ungaria de comunism si il indeparteaza pe Bela Kun.Armata romana aduce mancare si apa pentru populatia din Budapesta, fapt recunoscut chiar de unguri.In loc sa mentina cucerirea Romanii se retrag fara o "reconpensa". Dar ce conteaza?Un neam de poponari si romanii astia.
MIRAje Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 deza nu inteleg dc iti mai bati capu' cu el ca oricum el are dreptate intotdeauna el le stie pe toate nu-ti mai bate capu cu un analfabet care din 5 cuv greseste 2,lasa-l cu ce crede ca degeaba ii explici...
_Deza Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Vad ca deja ai ramas fara argumente. In 1919-1920 Romania elibereaza Ungaria de comunism si il indeparteaza pe Bela Kun.Armata romana aduce mancare si apa pentru populatia din Budapesta, fapt recunoscut chiar de unguri.In loc sa mentina cucerirea Romanii se retrag fara o "reconpensa". Dar ce conteaza?Un neam de poponari si romanii astia. Vezi prost,da o fuga pana la oftalmolog. Oh ce de treaba suntem noi,i'am scapat de comunism,iar acum vor sa ne ia o parte din tara pe motiv ca ei au fost primii.Toleram tot ce se intampla in acea zona,limba,obiceiuri,dar nu..vor sa fie provincie independenta. Acelasi lucru si cu Rep. Moldova,suntem cam singura tara care le mai da diferite ajutoare si tot Romania e acuzata de ce le se intampla. Of,tu dulce Romanie cata glorie si intelepciune ai avut.
turbomaxim2 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Vezi prost,da o fuga pana la oftalmolog. Oh ce de treaba suntem noi,i'am scapat de comunism,iar acum vor sa ne ia o parte din tara pe motiv ca ei au fost primii.Toleram tot ce se intampla in acea zona,limba,obiceiuri,dar nu..vor sa fie provincie independenta. Acelasi lucru si cu Rep. Moldova,suntem cam singura tara care le mai da diferite ajutoare si tot Romania e acuzata de ce le se intampla. Of,tu dulce Romanie cata glorie si intelepciune ai avut. Nu conteaza ce zic ungurii acum si ce fac galbejitii de la conducere. Noi i-am ajutat, chiar daca ei fac mutre.Nu mai compara trecutul cu prezentul.
_Deza Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nu conteaza ce zic ungurii acum si ce fac galbejitii de la conducere. Noi i-am ajutat, chiar daca ei fac mutre.Nu mai compara trecutul cu prezentul. Si ce vrei sa compar?Prezentul cu prezentul? :blink: "Galbejiti"?Raman uimit de ce poti posta. Serios,daca tu te crezi ceea ce se presupune a fi un roman adevarat,pai maine imi iau viza si'am emigrat in Somalia. :tiphat:
Phyxyon Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Vad ca deja ai ramas fara argumente. In 1919-1920 Romania elibereaza Ungaria de comunism si il indeparteaza pe Bela Kun.Armata romana aduce mancare si apa pentru populatia din Budapesta, fapt recunoscut chiar de unguri.In loc sa mentina cucerirea Romanii se retrag fara o "reconpensa". Dar ce conteaza?Un neam de poponari si romanii astia. Nu un neam de poponari ci de prosti . Asa cum ungurii au tinut Transilvania timp de secole asa si romanii trebuiau sa ocupe Ungaria in acel moment . Ori sa ceara teritorii pentru a le elibera tara asa cum au cerut si ei inainte de la al II-lea Razboi Mondial . Si calmeaza-te ca astfel de 'rabufniri' au avut toate popoarele . O batalie o poti castiga cu putin noroc si strategie chiar daca esti in inferioritate numerica insa conteaza ce faci dupa . Daca tot ii criticai pe englezi care nu au fost singurul popor enumerat de mine au avut si ei victoriile lor . Ca si batalia de la Agincourt daca esti familiar cu ea , batalia de la Hastings sau Crecy . Desi au o pozitie favorabila , insulara englezi au fost slabi in antichitate de asta au fost cuceriti asa de usor de romani , vikingi , saxoni , franci . Insa devin o putere incontestabila dupa ce se formeaza Regatul Angliei . Nu le poti nega suprematia navala si imperialismul britanic . Eu n-am fost niciodata impotriva romanilor ci doar nu-mi place sa aud o istorie inflorita .