_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dar chiar nu ma intereseaza cat de ridicati sunt turcii. Nu poti compara civilizatia din Banat (care a fost sub stapanire austro-ungara) cu Tara Romaneasca(tiganime si manele) From: Calgary,Alberta,CanadaPrietene,de cand n'ai mai fost in Romania?Spre surprinderea ta,tiganisme si manele sunt peste tot in Romania.Da,poate populatia din Banat e putin mai civilizata,dar nu sare norma.
Guest Arabia^Style Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Moldova si Tara romaneasca au fost ocupate de turci care erau niste barbari nespalati.nespalat esti u ma roman prost ce esti.decat sa critici stii dar la ai tai nu te uiti.mai bn numai postezi ca esti de cacao.vezi ca ''barbarii aia nespalati'' sunt peste tn cu mult la ora actuala :)
turbomaxim2 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 From: Calgary,Alberta,CanadaPrietene,de cand n'ai mai fost in Romania?Spre surprinderea ta,tiganisme si manele sunt peste tot in Romania.Da,poate populatia din Banat e putin mai civilizata,dar nu sare norma. Hai sa facem o comparatie. Vad ca tu ai creieru pe slow astazi. Galeria Timisoreana:Danseaza la 8-1 pentru steaua.Nici un scaun rupt in tribuna.Nu au manifestari violente.Galeria Dinamovista:Arunca cu torte in terenSe bat intre ei si cu jandarmeria la fiecare meci.Ataca autocarul stelei.Cand cobori din Banat spre Oltenia (si sunt oltean) vezi cu oameni cu garduri nevopsite stand la barfa si tocand seminte.
Komisaru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 nespalat esti u ma roman prost ce esti.decat sa critici stii dar la ai tai nu te uiti.mai bn numai postezi ca esti de cacao.vezi ca ''barbarii aia nespalati'' sunt peste tn cu mult la ora actuala :)Bah, vezi ca tu esti musafirul aici, nu noi, romanii. Nu ai dreptul sa ne jignesti pentru ca esti tu mai colorat la piele.Drum bun in Turcia
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Hai sa facem o comparatie. Vad ca tu ai creieru pe slow astazi. Galeria Timisoreana:Danseaza la 8-1 pentru steaua.Nici un scaun rupt in tribuna.Nu au manifestari violente.Galeria Dinamovista:Arunca cu torte in terenSe bat intre ei si cu jandarmeria la fiecare meci.Ataca autocarul stelei.Cand cobori din Banat spre Oltenia (si sunt oltean) vezi cu oameni cu garduri nevopsite stand la barfa si tocand seminte.Care e cu creierul mai pe slow?Tu compari din prisma a doua galerii de fotbal?(Btw,orice tampit care se intereseaza putin de Liga 1,stie ca galeria echipei Dinamo e cea mai violenta)Repet,nu neg ca in Banat sunt oameni mai civilizati decat in restul tarii,dar nu cu mult.Daca imi faceai o comparatie din punct de vedere al comunitatii(gen oras/judet) te credeam mai fast minded.Daca esti din Banat,nu dai dovada.Jignesti in fiecare post. :)Bah, vezi ca tu esti musafirul aici, nu noi, romanii. Nu ai dreptul sa ne jignesti pentru ca esti tu mai colorat la piele.Drum bun in TurciaNu e turc.Daca nu poti tolera o alta nationalitate,abtine'te.
Guest Arabia^Style Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Bah, vezi ca tu esti musafirul aici, nu noi, romanii. Nu ai dreptul sa ne jignesti pentru ca esti tu mai colorat la piele. Drum bun in Turcia sa mor de nu tu lipseai de aici deocamdata uita'te cn a jignit primu' si vb dupa k?el cu ce drept jigneste lumea?sincer nu prea are rost sa ma pun la mintea ta ca... si stai lin ca nu sunt mai colorat si nici turc asa ca nu te mai agita atat
Komisaru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Care e cu creierul mai pe slow?Tu compari din prisma a doua galerii de fotbal?(Btw,orice tampit care se intereseaza putin de Liga 1,stie ca galeria echipei Dinamo e cea mai violenta)Repet,nu neg ca in Banat sunt oameni mai civilizati decat in restul tarii,dar nu cu mult.Daca imi faceai o comparatie din punct de vedere al comunitatii(gen oras/judet) te credeam mai fast minded.Daca esti din Banat,nu dai dovada.Jignesti in fiecare post. :)Nu e turc.Daca nu poti tolera o alta nationalitate,abtine'te.El ne face nespalati la noi in tara. Cine pe cine nu tolereaza?
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 El ne face nespalati la noi in tara. Cine pe cine nu tolereaza? Ba fi'ti'ar tara a dracu' Cand unu te face in toate felurile,mai tii cont de tara in care esti? Nu uita,tu si turboagitat cum ati facut in toate felurile arabii in topicul respectiv.Decat sa va dati nevinovati,mai bine uitati'va la voi inainte.
turbomaxim2 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Care e cu creierul mai pe slow?Tu compari din prisma a doua galerii de fotbal?(Btw,orice tampit care se intereseaza putin de Liga 1,stie ca galeria echipei Dinamo e cea mai violenta)Repet,nu neg ca in Banat sunt oameni mai civilizati decat in restul tarii,dar nu cu mult.Daca imi faceai o comparatie din punct de vedere al comunitatii(gen oras/judet) te credeam mai fast minded.Daca esti din Banat,nu dai dovada.Jignesti in fiecare post. :)Nu e turc.Daca nu poti tolera o alta nationalitate,abtine'te.Compara Timisoara si Cluj cu Bucuresti. E ok acum?Sa fie clar, am jignit turcii medievali, Imperiul Otoman, nu turcii din ziua de azi.
Guest Arabia^Style Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 El ne face nespalati la noi in tara. Cine pe cine nu tolereaza? uita'te ma cn a inceput cu jignirile si dupa sa vb cu mine...si vezi prietene ca am si eu cetatenie romana,deci nu esti cu nik mai presus ca mine...cumva te-ai luat tara si nu stiam?
Komisaru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 uita'te ma cn a inceput cu jignirile si dupa sa vb cu mine...si vezi prietene ca am si eu cetatenie romana,deci nu esti cu nik mai presus ca mine...cumva te-ai luat tara si nu stiam? Nu uita ca mosii nostri au luptat in razboi, nu mosii vostrii. Nu am nimic cu etniile straine din Romania, chiar as vrea sa avem 1 milion de chinezi. Cand esti intr-o tara straina, respecti populatia, limba si legile acelui stat.
Guest Arabia^Style Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Nu uita ca mosii nostri au luptat in razboi, nu mosii vostrii. Nu am nimic cu etniile straine din Romania, chiar as vrea sa avem 1 milion de chinezi. Cand esti intr-o tara straina, respecti populatia, limba si legile acelui stat.crezi ca ma int pe mine ce s-a intamplat in trecut?si am mai zis odata am cetatenie romana deci nu sunt strain, poate intelegi asa sau vrei sa-ti desenez?si app,stii vb aia''respecta si vei fi respectat''?poate inveti u cu turbomaxim sa faceti asta si mai vedem pe urma ce va invat :) pana atunci scuteste-ma.
Komisaru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 crezi ca ma int pe mine ce s-a intamplat in trecut?si am mai zis odata am cetatenie romana deci nu sunt strain, poate intelegi asa sau vrei sa-ti desenez? si app,stii vb aia''respecta si vei fi respectat''?poate inveti u cu turbomaxim sa faceti asta si mai vedem pe urma ce va invat :) pana atunci scuteste-ma. Ba ar trebui sa te intereseze trecutul Romaniei, macar acolo eram cat de cat respectati. Daca ai cetatenie Romana, de ce il faci pe turbomaxim roman prost??Sa inteleg ca si tu esti prost? ) Si eu care credeam ca am exagerat in privinta musulmanilor
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Compara Timisoara si Cluj cu Bucuresti. E ok acum? Sa fie clar, am jignit turcii medievali, Imperiul Otoman, nu turcii din ziua de azi. Ca sa fie clar,trebuie sa te exprimi clar. Nu uita ca mosii nostri au luptat in razboi, nu mosii vostrii. Nu am nimic cu etniile straine din Romania, chiar as vrea sa avem 1 milion de chinezi. Cand esti intr-o tara straina, respecti populatia, limba si legile acelui stat. Au luptat de ne'am luat'o peste tot Ba ar trebui sa te intereseze trecutul Romaniei, macar acolo eram cat de cat respectati. Daca ai cetatenie Romana, de ce il faci pe turbomaxim roman prost??Sa inteleg ca si tu esti prost? ) Si eu care credeam ca am exagerat in privinta musulmanilor Respectati de cine? :)
Phyxyon Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Romanii respectati? Cred ca am invatat o alta istorie . Inainte de al II-a RM , Ungaria a cerut Transilvania , Hitler le-a dat NV Transilvaniei . Bulgaria a cerut o parte si a primit inapoi Cadrilater . Rusii au primit Basarabia , Bucovina si Tara Hertzei . Chiar asa de respectati am fost? De foarte multe ori am participat la razboaie insa nu am fost tratati ca atare la congresele de pace . In Transilvania romanii nu aveau aproape nici un drept pana spre sfarsitul secolului 19 . Ce respect? Romania a fost doar o zona de interes a tuturor vecinilor . Fiecare si-au luat cat au vrut . Insa asta e doar istorie . Ce treaba are Clujul , Timisoara cu Bucurestiul? Nici nu poti sa compari astfel de orase . Intre 10 insi poti gasi cu putin noroc 5 destepti . Insa intre 1 milion nu cred ca vor fi niciodata 500.000 de persoane civilizate . Transilvania a fost sub dominatia autro-ungara acum aproape un secol . Ce treaba mai are influenta lor in ziua de azi? Au trecut regimuri peste regimuri de atunci ba rege , ba dictator , fiecare cu propriile sale idei , lucrurile s-au schimbat . Daca vrei sa vezi prostia romaneasca uita-te in Constitutia din 1866 la articolul 7 si ai sa vezi un mic rasism ( daca pot sa-l numesc asa ) .
Komisaru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ca sa fie clar,trebuie sa te exprimi clar. Au luptat de ne'am luat'o peste tot Respectati de cine? :) Tu ai ceva cu tara asta? Cum a spus si phyxyon, am fost la intersectia a 3 imperii. Mai citeste despre luptele lui Mihai Viteazu, Stefan cel mare, Cele 2 razboaie mondiale, am scapat Ungaria de comunism, razboiul de independenta etc etc
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Tu ai ceva cu tara asta?Cum a spus si phyxyon, am fost la intersectia a 3 imperii. Mai citeste despre luptele lui Mihai Viteazu, Stefan cel mare, Cele 2 razboaie mondiale, am scapat Ungaria de comunism, razboiul de independenta etc etcPhyxyon e defapt cam pe aceeasi lungime de unda cu mine.Am fost la intersectia a 3 imperii,toate au tras cat au putut de la noi.Ce stii tu despre victoriile lui Mihai Viteazu impotriva turcilor e doar prostie bagata in cap de un sistem de invatamant jalnic.Acele "victorii" au fost defapt respingeri ale atacurilor Imperiului Otoman.Din Razboiul de Independenta am iesit de sub jugul turcilor si am devenit sclavii rusilor.Am scapat de comunism ca sistem,dar el e inca bine impregnat in mentalitatea romanilor.Deci,pentru ce am luptat?
Phyxyon Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 @Komisaru . Lasa toata aceasta palavrageala cu marii nostri eroi Mihai Viteazu , Stefan cel Mare si toata natia lor . Stefan a fost bun pe plan economic . Pe plan militar a castigat si el vreo 2 batalii si tot si-a luat-o de la turci deci lasa-l . Mihai Viteazul degeaba a unit el tara daca nu a reusit sa o tina asa unita din moment ce nu mai avea treaba cu turcii , el avand firman pe viata . Singurul care a fost mai 'smecher' pe plan militar e fost Iancu de Hunedoara care i-a dus pe turci pana la Adrianopole capitala de atunci insa se vede ca a fost crescut in cultura maghiara . Razboaiele mondiale . Ce e cu ele? Ce am putut dovedi in al II-a RM ca suntem niste tradatori? Ca am inceput razboiul cu Germania insa in 44' ne-am trezit sa ne ducem impotriva lor si apoi am tipat ca am luptat alaturi de Antanta in razboi cand noi abia am fost cateva luni alaturi de ei . Stai calm ca nu suntem asa de mari cum ai invatat la istorie . Stii fiecare tara tinde sa mareasca creditul 'eroilor' sai .@Deza eram deja sub 'jugul' rusilor de ceva vreme cand a inceput razboiul din Crimeea . Adu-ti aminte de regulamentele organice .
Komisaru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Phyxyon e defapt cam pe aceeasi lungime de unda cu mine.Am fost la intersectia a 3 imperii,toate au tras cat au putut de la noi.Ce stii tu despre victoriile lui Mihai Viteazu impotriva turcilor e doar prostie bagata in cap de un sistem de invatamant jalnic.Acele "victorii" au fost defapt respingeri ale atacurilor Imperiului Otoman.Din Razboiul de Independenta am iesit de sub jugul turcilor si am devenit sclavii rusilor.Am scapat de comunism ca sistem,dar el e inca bine impregnat in mentalitatea romanilor.Deci,pentru ce am luptat? Macar au avut curajul si puterea sa creeze acele "respingei" si nu au stat ca bulgarii si albanezii cu limba pregatita sa ii linga pe turci la fund.Am scapat de turci si am devenit sclavii rusilor?Din ce filme rusesti vorbesti acum?Generatia care a scapat Romania de comunism a murit, acum este randul nostru sa facem ceva dar generatia asta a ramas cu o mentalitate de rahat "ce bine era pe timpu lu'Ceasca"
jas2jas Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Sunt putini mai civilizati si mai harnici :) Ardealul a fost sub stapanire austro-ungara si au avut ce sa invete de la austrieci pentru ca erau adeptii disciplinei.Moldova si Tara romaneasca au fost ocupate de turci care erau niste barbari nespalati.Ok , ma faci sa ma simt mandru ca sunt ardelean :dance:
Phyxyon Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ok , ma faci sa ma simt mandru ca sunt ardelean :dance: Mai asteapta cativa ani si ai sa-ti schimbi parerea . @Komisaru . Bulgaria si Albania erau pasalacuri pe cand tarile romane aveau autonomie ei platind peschesuri si haraci . Ei nici nu aveau cum sa se rascoale ca si romanii insa au avut si ei astfel de tentative , daca nu le stim noi romanii asta e fiindca nu am invatat istoria Bulgariei ... Am scapat de turci si am devenit sclavii rusilor?Din ce filme rusesti vorbesti acum? Citeste postul de mai sus..
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Macar au avut curajul si puterea sa creeze acele "respingei" si nu au stat ca bulgarii si albanezii cu limba pregatita sa ii linga pe turci la fund. Am scapat de turci si am devenit sclavii rusilor?Din ce filme rusesti vorbesti acum? Generatia care a scapat Romania de comunism a murit, acum este randul nostru sa facem ceva dar generatia asta a ramas cu o mentalitate de rahat "ce bine era pe timpu lu'Ceasca" Bulgaria era o prezenta mai mult decat infima,nu aveau ce sa faca decat sa taca si sa plateasca,lucru pe care l'am facut si noi ani buni. Doar nu crezi ca armata romana a invins de una singura Imperiul Otoman si si'a castigat independenta. Generatia care a scapat Romania de Ceausescu are acum in jur de 40-50 de ani.
Komisaru Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Si regele Ferdinand a fost tot un nenorocit? Daca am avut aliati asta inseamna ca am fost sclavi? Cuza fuma cumva iarba?
Phyxyon Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Bulgaria era o prezenta mai mult decat infima,nu aveau ce sa faca decat sa taca si sa plateasca,lucru pe care l'am facut si noi ani buni. Doar nu crezi ca armata romana a invins de una singura Imperiul Otoman si si'a castigat independenta. Generatia care a scapat Romania de Ceausescu are acum in jur de 40-50 de ani. :wub: the way you think :D . Romania si-a castigat independenta participand , repet participand la razboiul din Crimeea , si cedand rusilor sudul Basarabiei in schimbul Dobrogei care o primisera de la turci ca si despagubiri . Din pacate sunt destule persoane si peste 25 de ani care inca au ramas in acea mentalitatea inchisa predecembrista .Si daca nu ma insel procentul populatiei cu peste 40-50 de ani e mai mare decat cei sub acea varsta si tinde sa creasca si in prezent . Si mai suntem si crescut si educati de acele persoane ..
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Si regele Ferdinand a fost tot un nenorocit? Daca am avut aliati asta inseamna ca am fost sclavi? Cuza fuma cumva iarba? Cere'ti scuze,deviezi de la subiect. :) :wub: the way you think :D . Romania si-a castigat independenta participand , repet participand la razboiul din Crimeea , si cedand rusilor sudul Basarabiei in schimbul Dobrogei care o primisera de la turci ca si despagubiri . Din pacate sunt destule persoane si peste 25 de ani care inca au ramas in acea mentalitatea inchisa predecembrista .Si daca nu ma insel procentul populatiei cu peste 40-50 de ani e mai mare decat cei sub acea varsta si tinde sa creasca si in prezent . Si mai suntem si crescut si educati de acele persoane .. Ca sa fie clar,sunt baiat