Jump to content
Random Hero

Taximetristul acuzat ca a omorat doua tinere, ucis in inchisoare!

Recommended Posts

Posted

undei condamnarea la moarte cand ai nevoie de ea? tot ziceti ca nimeni nu merita sa moara,dar in opinia mea sa stai la inchisoare frumos la caldurica/rece,cu mancare zilnic si tot ce mai priemsc ei acolo (nu sunt conditii de lux sunt constient) dupa ce ai omorat 2 persoane mi se pare o pedeapsa penibila,o duce un criminal/violator mai bine decat un amarat de cersetor de pe strada care nu comite nici o crima,doar sta cu mana intinsa moare de foame si iarna de frig.

Posted

Deci eu daca te omor pe tine si inainte te mai si torturez , merit sa traiesc nu? ;;)

daca tu crezi ca ai poti trai LA FEL CA INAINTE DE CRIMA eu zic ca te inseli !!!

Tu ca parinte ai fi multumit daca criminalul fetei tale de 17 ani ar fi la puscarie? Eu i`as fi pus otrava in mancare, desi nu stiu daca chinurile prin care ar fi trecut erau pe masura faptei savarsite...

el a omorat fetele > parintii fetelor l-ar omora pe el > parintii lui ar omora parintii fetelor , s.a.m.d...

...si astfel am ajunge toti niste criminali , nuh ?!

undei condamnarea la moarte cand ai nevoie de ea? tot ziceti ca nimeni nu merita sa moara,dar in opinia mea sa stai la inchisoare frumos la caldurica/rece,cu mancare zilnic si tot ce mai priemsc ei acolo (nu sunt conditii de lux sunt constient) dupa ce ai omorat 2 persoane mi se pare o pedeapsa penibila,o duce un criminal/violator mai bine decat un amarat de cersetor de pe strada care nu comite nici o crima,doar sta cu mana intinsa moare de foame si iarna de frig.

in sat la bunicii mei este un om care a facut 25 de ani inchisoare pentru crima, iar acum desi e in varsta munceste ca orice om si isi vede de viata lui, poate regreta poate nu dar ce-l care in final il v-a judeca stie exact ce moarte si mai ales cand merita sa vine ceasul lui...

Posted

daca tu crezi ca ai poti trai LA FEL CA INAINTE DE CRIMA eu zic ca te inseli !!!

Ia urmareste tu cand ai timp Discovery Channel si cauta emisiunea Most Evil -> o sa vezi acolo criminali in serie care au omorat, torturat (etc) zeci de persoane... unii au primit "doar" pedepse pe viata pentru fiecare victima in parte si nu au nici macar un semn de regret fata de ce au facut, ei traiesc la fel ca inainte :)

Posted

Ia urmareste tu cand ai timp Discovery Channel si cauta emisiunea Most Evil -> o sa vezi acolo criminali in serie care au omorat, torturat (etc) zeci de persoane... unii au primit "doar" pedepse pe viata pentru fiecare victima in parte si nu au nici macar un semn de regret fata de ce au facut, ei traiesc la fel ca inainte :)

Satanisti :) .

Posted

intamplarea face ca chiar am vazut emisiunea aceea, dar acolo sant exceptia care confirma regula, sant "adunati" daca pot spune asa cazurile cele mai socante. Dar hai sa ne gandim putin, la americani asa e sistemul, ai omorat si esti dovedit in instanta primesti condamnare pe viata(sau platesti cu viata), insa ce se intampla cu mintea si sufletul acelui OM fie el si criminal, prea putini isi pun intrabarea...Oare daca il condamni la 25 de ani si in timpul acesta il evalueaza diverse comisii de psihiatrii, daca poate sau nu sa revina in libertate nu ar fi mai uman ? Poate de aceea nici nu mai regreta nimic fiindca sant siguri ca soarta le este pecetluita ... Presupun ca oricare dintre noi am suportat diverse constrangeri si ne-am reevaluat felul de a fi si principiile de viata...

Posted

intamplarea face ca chiar am vazut emisiunea aceea, dar acolo sant exceptia care confirma regula, sant "adunati" daca pot spune asa cazurile cele mai socante. Dar hai sa ne gandim putin, la americani asa e sistemul, ai omorat si esti dovedit in instanta primesti condamnare pe viata(sau platesti cu viata), insa ce se intampla cu mintea si sufletul acelui OM fie el si criminal, prea putini isi pun intrabarea...Oare daca il condamni la 25 de ani si in timpul acesta il evalueaza diverse comisii de psihiatrii, daca poate sau nu sa revina in libertate nu ar fi mai uman ? Poate de aceea nici nu mai regreta nimic fiindca sant siguri ca soarta le este pecetluita ... Presupun ca oricare dintre noi am suportat diverse constrangeri si ne-am reevaluat felul de a fi si principiile de viata...

E bine ce zici tu... sunt siguri ca soarta le e pecetluita, cand aud de pedepse de sute de ani de inchisoare.. ce recurs sa faci la asa ceva, ce speranta sa mai ai sa te intorci in lumea larga? Unii ca Tommy Lynn Sells, Jim Jones, Edmund Kemper sau Richard Kuklinski (acesta din urma chiar m'a infiorat) pot fi considerati cu usurinta oameni fara pic de resentimente. Nu degeaba au ajuns pe treapta a 22-a a scarii lui Dr. Stone :-??

Posted

mno ma, ii periculos in puscarie, asta patesti daca ucizi :(

sa vezi cand esti pedofil... e posibil sa ai aceasi soarta ca si victimele tale cum a zis si liquidlove doar ca nu odata si gata.. e zilnic fie zi fie noapte ... oricum e cusut cu ata alba cazul.

recomand amatorilor de senzatii tari daca vreti la puscarie si aveti de ales intre crima si pedofilie\viol alegi crima.. cu putin curaj nu se atinge unu de voi.. dar ca pedofil, intreaga celula [18 gogomani] sar pe tine

Posted

Personal cred ca a scapat usor....

Merita o viata plina de tortura in puscarie,sa fie torturat in fiecare zi , si sa aminteasca ce a facut si sa sufere.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...