magnatu3 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Buna all.Cred ca revin si eu dupa sesiuneeeee.Bafta la rr pana atunci.
MoarteSubita Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Buna all.Cred ca revin si eu dupa sesiuneeeee.Bafta la rr pana atunci. Bafta in stresiune :D
*Sandy* Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Neata.Ce matinali sinteti azi :) Vin eu la cafea :P
*Sandy* Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Neata -_-@daca ai fara cofeina vin si eu ^_^Iti dau lapte :D
Bobby Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Salut..Va anuntam pe aceasta cale ca sunt ceva probleme tehnice cu bd-ul..Se incearca remedierea situatiei..Astazi probabil ca nu vom avea server on...@ Daca s-ar apela la varianta roll back..conform datelor care le detin..ultimul back-up dateaza din 17 aprilie smile.gifPutem dialoga in liniste si civilizat in acest topic pe care-l voi lasa deschis pentru a va tine la curent cu datele problemei..PS nu mai deschideti alte topicuri pe aceeasi tema ..nu le vad rostul si vor fi sanctionate ca atare--------------------asta a scris Lancelot, deci poate ne intoarcem in epoca de piatra
*Sandy* Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Am vazut ce a scris :) Asta e.Daca e sa incepem de la inceput,incepem :) Vom rezolva si asta impreuna :P
*Sandy* Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 :crybaby:Nu plinge.Daca e,refac iar guilda :)) Depinde pina unde ajungem in urma :)
*Sandy* Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Sa bem o bere :beer:Egessegedre :)) Sa-ti fie de bn :P Eu ramin la un ceai :>
EquiNoxe Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Bere :dontknow: la ora asta ? oOSe bea tarie acuma may Bobby , nu bere :error: