Guest ady_cj Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :yum: Buna alll Poate am sa revin si eu si Aurel Pina atunci spor la lvl :beer:
Thunder-MG-BK Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Bafta si voua cu guilda.Ma bucur ca v-am cunoscut si am petrecut mult timp alaturi de voi.A venit vremea sa ma las si eu de joc .O sa mai intru pe aici sa va salutBafta :)
Strike^^ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Bafta si voua cu guilda.Ma bucur ca v-am cunoscut si am petrecut mult timp alaturi de voi.A venit vremea sa ma las si eu de joc .O sa mai intru pe aici sa va salutBafta :)Poi ce urato,nu te lasasei? :nanana: E mai bine fara Mu :D .Poate totusi o sa refaca 97d(o sa-mi fac caracter :D ) si o sa ne revedem pe acolo .@Neatza @@Sandy e o urata :))
*Sandy* Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Buna all.Ady va astept daca ma cautati dati un bipp,poate sint afk,ca intodeauna :)) .Vio si noi ne bucuram ca ne-am cunoscut,sper sa ne mai revedem.Dani pt tine tot urita ramin asai? :)) Va mai astept pe la noi.Pup all
OuMaiGad! Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 -_- s-a mai dus o persoana de treaba din jocu asta ... in curand vor ramane copii :-j
*Sandy* Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Buna Vasi.Ma bucur ca ai trecut pe la noi.Te asteptam inapoi :P Noapte buna all -_-
MoarteSubita Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Salutare, scuze Sandy ca nu am baut cafeaua impreuna dimineata am fost grabit a trebuit sa trag o fuga pana la facultate si nu am apucat sa mai beau cafeaua :D
Guest LordRippeR Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 salutaree hai cu rr'uuu:P sal si din partea mea si a Alinei,Pharaoh :P