bubu_tm Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Sal allll! :cool2: Sandy unde umbli ?Sper sa revii.O seara buna all. :)
Thunder-MG-BK Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Neatza :) Ce mai fac fetele si baietii?O zi buna
SoulKing Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Buna SearaSugestii:1. Nu se vand iteme in alianta ci se dau gratis, cu exceptia itemelor foarte valoroase care se vor da insa la un pret rezonabil ( sau pe datorie ). De exp: staff lk edr 2%, seturi lk dsr dd sau lk dsr ref, aripi +13 + lk, sabii lk edr 2% sau lvl/20...s.a.m.d. Alianta va avea prioritate la trade in cazul unui item valoros si pretul va fi unul corect pt. ambele parti.2. Regula de party: au prioritate cei din alianta la party, atata timp cat se poate forma PP +1.3. Nu se injura pe alianta si certurile se rezolva pe cat posibil in guild sau cu ajutorul GM-ului. Ganditi-va ca preia unul un spot si apareti injurand pe alianta la printul cu F4, va auto suspendati singuri si astfel cel care a preluat, ca sa va scape voua fundul nu va putea posta preluarea completa si corecta.4. Cei care reusesc sa dea rr sa ajute pe cei non rr in urmatoarea ordine: guild apoi alianta. Cei non rr care sunt ajutati sa stea cat mai mult on pt. ca cel care-i ajuta nu e obligat sa stea si on pentru fundul lor 5. Dusmanii declarati pe alianta pentru PK, vor fi confirmati de toti GM-ii din alianta.6. Daca un membru al aliantei primeste un item cadou si este prins imediat apoi ca da respectivul item pe jwls sau alte porcarii, eu propun sa fie exclus din guilda respectiva.7. Incercati sa vorbiti respectuos pe alianta, chiar daca reprosati ceva unui coleg de aici, un repros formulat frumos si fara jigniri poate aduce remedierea situatiei si atrage si respectul celorlalti ( mai ales al celor vechi).8. Eventurile cu premii care se vor face pe alianta vor fi confirmate inainte de toti gm-ii, dupa ce se inteleg ei aspura conditiilor.9. Cei care au dat rr sa adune jwl of creation pentru cei din guild sau pt alianta.10. Ajutor la golden se poate da cu conditia sa fii chemat in prealabil, dar bokul il ia cel care a solicitat ajutorul, cel care a ajutat urmand sa aiba prioriate la itemul din bok, daca primul nu are nevoie de el.GLCITAT(MoarteSubita @ May 5 2009, 15:02) E un regulament acceptabil, si ar fi bine sa se uite toti GM din ally la ce a scris bobo, mai pe seara voi pune un regulament al guildei, si voi cere sa fie respectat pe cat posibil, in legatura cu ce vorbiti de playerii din guilda voi mai indura cateva zile absenta celor care nu intra apoi voi fi nevoit sa scot din guild pe cei care nu intra sau nu au mai intrat, pentru ca sincer sa fiu azinoapte am reusit sa stau si eu pana tarziu si am gasit vreo 2 spoturi foarte bune tarkan 2 si atlans 3 , doar Magu,Starshukar, ssasha,^qq^(noul membru al guildei) au fost on ca sa ajute dar nu a tinut foarte mult pentru ca nu reuseam sa tinem spotul bine pentru ca nu era nimeni on nici in ally nici in guild asa ca nu am reusit sa tinem de ele, problema e in felul urmator in timpul zilei care cum intra intrebarile sunt de genu : "avem spot?" , "am loc la party?" pai e si normal sa nu ai loc daca respectivul nu se chinui si va mirati de ce nu dati rr si va chinuiti prin lt1,2,3,4,5,6,7 parerea mea ca exp mica acolo si am putea face mai bine in tarkan sau atlans dar daca nu ai cu cine asta e, imi pare rau ca trebuie sa reprosez astfel de chestii dar asa e adevarul.O zi buna.TOATE ACESTEA SE RESPECTA!!!1. In guild nu se vand iteme;3. Nu se accepta milogi (UCP) si lingusitori in guild;4. Membri guildului trebuie sa ofere RESPECT tuturor playerilor, atata timp cat sunt respectati;5. Nu se accepta certuri intre membrii guildului (problemele se expun pe forum);6. Nu se accepta limbajul vulgar in guild;7. Inainte de a posta un player, se anunta in guild;8. Pe primul loc sunt membri guildului si ne vom ajuta reciproc;9. Party se face in guild, apoi cu restul;10. Nu se accepta excluderea unui player din party (chiar daca nu este din guild) pt a face loc altui player (chiar daca este din guild), nici chiar daca este AFK;11. Nu se accepta in party mai mult de 2 rase de acelasi fel (pot decide membrii party-ului in altfel);(optional)12. Nu cereti insistent party pe guild (nu mai mult de 1 data la juma de ora), daca e nevoie de voi vetzi fi chematzi;13. Daca nu avetzi party, straduitzi-va sa crestetzi si singuri (tuturor ne este greu);14. Membri care joaca foarte rar vor fi exclusi din guild, de asemenea si cei ce stau doar pt party, iteme;15. Absentzele mai indelungate vor fi anuntzate, altfel va putetzi trezi in afara din guild;16. Implicarea membrilor cat mai mult posibila la evenimente si competitii (facute de membrii guildului in guild);18. Daca mai multi membri se plang de un membru => va fi propus pentru excludere;19. Fiecare membru care este in guild si va intra are obligatzia de a citi regulile si a le respecta, nerespectarea lor duce la excluderea din guild;20-Fiecare membru are obligatia de a-si face user pe forum si sa activeze in Forums>Mu Online>S1 Server>Guilds>TeroareMultumesc!CITAT(MoarteSubita @ May 24 2009, 01:34) De acum inainte care mai vrea sa intre in guilda formula de acceptare va fi in felul urmator:1.Numele in real:2.Varsta:3.Nickname in joc:4.De cat timp activez pe serverul LM(sau ai jucat alt server de mu):5.Care este motivul pentru care vreau sa intru in guild:P.S. -> 90% pentru acceptare il detin membrii guildei se va supune la vot.->la fel se procedeaza si in cazul eliminarii unui membru al guildei 100% votul membrilor(majoritatea castiga) fara exceptii de la regula.Va multumesc!