Bobby Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 in sfarsit sa deschis :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:sigur ca dau eu berea
EquiNoxe Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 cu primul avion is in Romania , vezi sa fie rece berea
Bobby Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 cu primul avion is in Romania , vezi sa fie rece bereadece crezi ca ma gasesti in Romania?? =)) =)) :beer:
*Sandy* Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 BUna baieti.Meca :D ma bucur ca te mai vad si pe tine,buna crypt,boob. Da dani am o elfita frumoasa in guild,o cheama Luisa.Daca vrei o intreb,poate te ajuta ea :P :bananadance2: Da un pm daca te reapuci Citez aceste rinduri ,ca am auzit ca s-a simtit ofensat cineva.N-a fost intentia mea sa supar pe nimeni,noi mai glumim,nu stiam ca din gluma ajungem la asa ceva.Eu nam vrut sa imping pe nimeni ,nu consider ca am scris ceva rau despre cineva,dar asta e.I-mi cer scz ,daca asa se simte mai bine,si o sa incerc altadata sa ma uit bine ce scriu.Deocamdata nu o sa mai intru asa des.Sper all la lvl si rr
Bobby Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Sandy nu stiu cine s-a ofensat pt o prostie??dar ami pare rau ca guildul ai gol :rolleyes: :rolleyes:
Bobby Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Neatza , dar unde te gasesc Bobby ? :((Cred ca unde esti si tu :beer: :beer: :beer: :beer:
Strike^^ Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Citez aceste rinduri ,ca am auzit ca s-a simtit ofensat cineva.N-a fost intentia mea sa supar pe nimeni,noi mai glumim,nu stiam ca din gluma ajungem la asa ceva.Eu nam vrut sa imping pe nimeni ,nu consider ca am scris ceva rau despre cineva,dar asta e.I-mi cer scz ,daca asa se simte mai bine,si o sa incerc altadata sa ma uit bine ce scriu.Deocamdata nu o sa mai intru asa des.Sper all la lvl si rrCare te-a suparat, frumoasă elfiţă?Dau sw imediat si rezolvam :>