Jump to content
Random Hero

Politist comunitar, filmat in timp ce lovea o batrana cersetoare!

Recommended Posts

Posted

intr-un fel merita - cersetorii in loc sa isi gaseasca de munca stau si cer bani toata ziua ... si daca scoti 1 mil pe luna fara din munca este ceva.

zau ? 1 mil pe luna ? unii cersetori fac mai mult ca un salariu de'al nostru pe luna #-o

Posted

sa le rupa picioarele -_- m am saturat sa mai vad pe strada paraziti

nu le mai plangeri de mila pt ca fac o gramada de bani doar stand in cur

Posted

Cum sa te angajezi daca esti cersetor? Nu ai creier? Te duci la interviu si zici stare civila: boschetar? Nici la remat nu te angajeaza.

stare civila boschetar? =)) de unde le scoateti?

stare civila--> casatorit/necasatorit :-j

' date='Apr 30 2009, 16:45' post='3766559']

sa le rupa picioarele -_- m am saturat sa mai vad pe strada paraziti

nu le mai plangeri de mila pt ca fac o gramada de bani doar stand in cur

Iti adresez 2 intrebari :)

1.Sunt bani furati? (Nu, sunt bani primiti de la oameni)

2.Banii pe care ii fac cersetorii ar trebui sa fie in buzunarul tau?

Posted

stare civila: boschetar?

asta o punem in rama, fix langa "razboi civil intre romania si italia" :bananadance2:

eu daca eram politistul, mergeam mai departe. doar asa ca n-aveam chef de ea inainte sa intru in tura. si imi si place sa nu-mi muncesc banii :D

Posted

zmeilor ...... :)) ....fi barbat cu un barbat...nu cu o batrana cersetoare......nu sunt de acord cu cersetoria dar nu cred ca bataia este o rezolvare.

Pai politistul nu a vrut sa o bata dar cand refuza sa plece ce vroiai sa faca ? Sa cheme 2 ajutoare sa oia pe sus, amenzile sunt degeaba pentru oamenii strazii si alte specimene

Pacat ca nu ii invata pe politisti arte martiale :kar:

Posted

eu locuiesc la 50 de metri de locul respectiv si am remarcat ca e vesnic ocupat (99,99% de aceeasi "batranica") ... pe o raza de 100 de metri sant asa : Biserica monument istoric "Sf.Dumitru", Casa de cultura, un hotel , 4 5 sedii de banca, turisti in permanenta, de cersetori avem nevoie acolo ??? as vrea sa aduceti argumente privind necesitatea lor in zona aceea !!!

p.s. un politist fie el si comunitar mai ales cand este imbracat in uniforma(deci este in serviciu) trebuie sa fie RESPECTAT ...daca acea "batranica" nu a respectat un politist cand i-a zis sa plece din zona atunci e clar ca NU ii respecta nici pe cei carora le cere ajutorul ci cauta doar sa profite de ei !!!

Posted

1. Nu se poate da vina in totalitate pe comunitar,mai intai a luat-o cu frumosul,dar a avut cu cine se intelege? Normal ca NU.

2. Mi-ar face placere sa vad un comunitar cum se infoaie si la un tigan,nu la o baba.... Ah,stai,asta nu se va intampla vreodata!

Clipul de mai sus mi-a adus aminte de o faza de am vazut-o la mine in oras acum cativa ani. Protagonistii: un tataie,o potaie,2 ciori,2 comunitari si un figurant. Bravii nostri comunitari au casunat pe un tataita de de-abea se tinea pe picioare,pe motiv ca isi lasase cainele sa-si faca nevoile pe gazonul unei banci(BRD) din centru. Da-i amenda,da-i branci...toate bune si frumoase. Dar un infractor asa de periculos precum acel tataie (si potaia lui) le-a eclipsat vederea/gandirea bravilor nostri comunitarilor care nu au bagat de seama urletele si omorul de si-l lua figurantu' de la 2 ciori cativa zeci de metri mai sus,pe ACELASI trotuar.

Pai e frumos ma baieti ma? e frumos asa? Ah,da,scuzati......au vrut ca raportul de forte sa fie egal,de aceea s-au luat de mosulica ala.

Posted

daca scrie in legea romaneasca ca trebuie sa-i iei plasa si sa o bati atunci asa sa faci.

ce mai vroiam sa intreb.aha. romaneasca cu 2 de r cumva ?

mai citeste odata, ca sa nu cred ca esti prost.

in legea "romaneasca", stimabile stie tot, este interzis cersitul, ce e asa greu de inteles ?

Posted

intr-un fel merita - cersetorii in loc sa isi gaseasca de munca stau si cer bani toata ziua ... si daca scoti 1 mil pe luna fara din munca este ceva.

Cum sa mai munceasca ma baba aia care abia mergea...daca mergea...La cersetorii astia cu varsta mai mica, 20-30 ani de ex, sau 40-50 chiar, aia da, mai merita pentru ca pot munci. Dar la baba asta...rusine politistului.

Guest spanky
Posted

mda ...si eu m'am saturat de ei .....le dadeam bani ca fraieru, da cand am vazut ca isi iau tigari , bere , vodka , mi'am bagat **** si nu le'am mai dat :angry1:

Posted

mai citeste odata, ca sa nu cred ca esti prost.

in legea "romaneasca", stimabile stie tot, este interzis cersitul, ce e asa greu de inteles ?

eu stiu sigur cum esti

daca incalc legea trebuie sa fiu batut de politisti?

mai bine aprofundeaza subiectul

Posted

Asta e romanu fratilor, si asa va ramane nu avem ce sa facem cersetor/bogat tot roman ramane :-j , si nu doar ea face asa mai sunt o multime .. normal ca politistul si-a pierdut rabdarea ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...