Jump to content
Random Hero

Politist comunitar, filmat in timp ce lovea o batrana cersetoare!

Recommended Posts

Posted

Că o fi sau nu în stare să muncească, mai puțin contează. Ideea e următoarea: din ce cauză a ajuns în străzi? Aaaaa da, pentru că toată viața nu a făcut nimic și a trăit de pe urma altora.

Esti tu sigur de asta?

Cateodata ma minunez ce gandire puerila aveti unii dintre voi...

Posted

eu sunt mai prost decat un militian cu 2 facultati si as fi procedat in felul urmator:

buna ziua. agent Tampitu, nr insigna 666 va rog actele la control.

cazu A

n-are acte. prin statie/telefon mobil, duba sa o ridice.motiv: n-are acte

cazu B

prezinta acte. prin statie/telefon mobil, duba sa o ridice.motiv: vagabondaj

nu e nevoie sa o rogi in genunchi sa plece ca nu suntem in piata la tocmeala.

nu e nevoie sa o taresti pe asfalt pana la sectie ca iti rupi spatele.

nu e nevoie sa o iei la bataie pentru ca NU REZOLVI NIMIC. o sa-si mute locul de cersit si cam atat.

In continuare trebuie preluata de un sistem sanatos, ca sa vedem ce probleme are, ce stie sa faca si ce vrea sa faca.

-daca e un caz social grav si nu poate sa munceasca: sa fie ajutata neconditionat.

-daca nu vrea sa faca nimic ci doar sa cereasca: a 2-a oara prinsa la cersit - inchisa pentru vagabondaj. in puscarie sa fie determinata sa invete o meserie. sa i se asigure un loc de munca dupa terminarea pedepsei si un loc unde sa stea temporara. sa i se ofere suport pana cand e in stare sa se descurce singura.

am vazut batrani aruncati in strada de copiii lor.

credeti ca mai trebuie batuti si umiliti? asa merita, nu?

daca o sa ajungeti ca ei sper sa va ajute cineva.

mai vorbiti si de bune maniere. pfoai de capul ei de romanie. ne-am dus de mult la vale.

nu e vorba ca sunteti puerili, unii dintre voi sunt chiar veriga lipsa dintre gorila si copac.

Posted

eu sunt mai prost decat un militian cu 2 facultati si as fi procedat in felul urmator:

buna ziua. agent Tampitu, nr insinga 666 va rog actele la control.

cazu A

cazu B

nu e nevoie sa o iei la bataie pentru ca NU REZOLVI NIMIC. o sa-si mute locul de cersit si cam atat.

In continuare trebuie preluata de un sistem sanatos, ca sa vedem ce probleme are, ce stie sa faca si ce vrea sa faca.

-daca e un caz social grav si nu poate sa munceasca: sa fie ajutata neconditionat.

-daca nu vrea sa faca nimic ci doar sa cereasca: a 2-a oara prinsa la cersit - inchisa pentru vagabondaj. in puscarie sa fie determinata sa invete o meserie. sa i se asigure un loc de munca dupa terminarea pedepsei si un loc unde sa stea temporara. sa i se ofere suport pana cand e in stare sa se descurce singura.

mai vorbiti si de bune maniere. pfoai de capul ei de romanie. ne-am dus de mult la vale.

nu e vorba ca sunteti puerili, unii dintre voi sunt chiar veriga lipsa dintre gorila si copac.

:tiphat:

IceMan ai raspunsul mai sus (sorry dar am tras un pui de somn).

Guest stefteo21
Posted

buna ziua. agent Tampitu, nr insinga 666 va rog actele la control.

cazu A

cazu B

asta a durut :(

Posted

buna ziua. agent Tampitu, nr insigna 666 va rog actele la control.

cazu A

cazu B

Și dacă o ducea la secție, ce crezi că îi făcea ?

O închidea? Mare lucru, stătea cât stătea acolo, apoi ieșea și cerșea din nou.

Să i se asigure loc de muncă? Sper că glumești. Ies studenți pe bandă rulantă cu diplome și n-au locuri de muncă, și tu vrei să aibă oameni de genul ăsta ? (poate nu are nici 8 clase) Eventual s-o ducă într-un loc pt bătrâni.

Bătrânii aruncați în stradă de copiii lor, ei de ce nu au casă ? (dacă era casa lor mă îndoiesc că acei copii îi puteau "arunca" în stradă) Ce au făcut toată viața? Unde au stat ?

Posted

Bătrânii aruncați în stradă de copiii lor, ei de ce nu au casă ? (dacă era casa lor mă îndoiesc că acei copii îi puteau "arunca" în stradă) Ce au făcut toată viața? Unde au stat ?

Inca tind sa cred ca glumesti...Pana acum nu ai vazut cazuri de parinti aruncati in strada de catre copiii lor?

Ce au facut toata viata? Au muncit ca sa le lase copiilor o mica avere. Unde au stat? In casa LOR (batranii).

Banuiesc ca stii ce este acela un cadastru. Eh, daca o mama face prostia sa`si treaca fiica unic proprietar, aceasta (fiica) poate foarte usor s`o dea afara din casa (in mod legal). Interesant, nu?

Posted

Alte metode în afară de violență nu văd în cazuri de genul, cu părere de rău. E trist ce se întâmplă, dar .. asta e realitatea. O dată și o dată tot trebuie să scăpăm de cerșetori.

Hmm, cu violenta nu rezolvi nimic in general se stie, insa omul in situatii de genul asta(situatia ei) se poate incapatana si sa ramana acolo sau de frica sa se ridice si sa plece ...dar se putea evita situatia asta. Politistul oricum putea sa dea un telefon ...si sa mai vina un politist de la sectie sa-l ajute sa o ia de acolo, se putea rezolva si altfel.

Posted

Inca tind sa cred ca glumesti...Pana acum nu ai vazut cazuri de parinti aruncati in strada de catre copiii lor?

Ce au facut toata viata? Au muncit ca sa le lase copiilor o mica avere. Unde au stat? In casa LOR (batranii).

Banuiesc ca stii ce este acela un cadastru. Eh, daca o mama face prostia sa`si treaca fiica unic proprietar, aceasta (fiica) poate foarte usor s`o dea afara din casa (in mod legal). Interesant, nu?

Tocmai aici e problema, mare greșeală să faci așa ceva.

Posted

IceMan ma repet, aceste metode trebuie aplicate persoanelor care au puterea de a munci. Femeia aia crezi ca mai era in stare sa munceasca?

Exista femei de 25-30 de ani care stau cu mana intinsa pe la semafoare si cu un copil in brate (asa starnesc compasiune). Alea sunt persoane carora li se potriveste "La muncă, nu la întins mâna!".

Auzi ma,scuze ca nu ma pot abtine,care e diferenta dintre una care mai are putere de a munci dar cerseste si una care nu mai are putere de a munci dar cerseste???!!!La muncaaaa!!!Voi si mentalitatea voastra,nu muncesti nu ai,nu muncesti mori,cui ii pasa!!!Vreti degeaba cereti lui Iisus,el o sa va dea..........o moarte rapida!

Posted

Auzi ma,scuze ca nu ma pot abtine,care e diferenta dintre una care mai are putere de a munci dar cerseste si una care nu mai are putere de a munci dar cerseste???!!!La muncaaaa!!!Voi si mentalitatea voastra,nu muncesti nu ai,nu muncesti mori,cui ii pasa!!!Vreti degeaba cereti lui Iisus,el o sa va dea..........o moarte rapida!

Auzi ma care e diferenta intre unul care "munceste" si face bani furand (politicianul) si unul care munceste pe branci si face un sfert din banii celuilalt? Niciuna, nu? Good point!

Hai sa`i trimitem si pe aia de 80 de ani la munca, ce pana mea? Un cersetor iti traieste tie zilele zeule #-o ?

Hai sa`i omoram in bataie pe cersetori...doar suntem niste animale.

Ce gandire 8-|.

Posted

Auzi ma care e diferenta intre unul care "munceste" si face bani furand (politicianul) si unul care munceste pe branci si face un sfert din banii celuilalt? Niciuna, nu? Good point!

Hai sa`i trimitem si pe aia de 80 de ani la munca, ce pana mea? Un cersetor iti traieste tie zilele zeule #-o ?

Hai sa`i omoram in bataie pe cersetori...doar suntem niste animale.

Ce gandire 8-|.

De ce exagerezi!!!Nu a zis nimeni sa omori in bataie,adica...lool!Dar ce este vine mea ca u ai avut 60-70 de ani sa te faci om dar nu ai facuto,si sa nu spui ca nu se poate ca ma enervezi,munca nu este de un singur fel...adica bruta,daca nu stiai si sa stai este o munca,nu toti o suporta,creierul munceste mereu.Iar iei apararea cui nu trebuie,din partea mea da-le tot ce ai,esti de tot rasul,sa fii cersetor e josnic,mai bine mor decat sa ingenunchez in fata cuiva,dar asa sunt eu,u esti u,toti diferim unu de altu...pana mea nu?

Posted

De ce exagerezi!!!Nu a zis nimeni sa omori in bataie,adica...lool!Dar ce este vine mea ca u ai avut 60-70 de ani sa te faci om dar nu ai facuto,si sa nu spui ca nu se poate ca ma enervezi,munca nu este de un singur fel...adica bruta,daca nu stiai si sa stai este o munca,nu toti o suporta,creierul munceste mereu.Iar iei apararea cui nu trebuie,din partea mea da-le tot ce ai,esti de tot rasul,sa fii cersetor e josnic,mai bine mor decat sa ingenunchez in fata cuiva,dar asa sunt eu,u esti u,toti diferim unu de altu...pana mea nu?

Scuze nu ai spus sa`i omoram in bataie..."Vreti degeaba cereti lui Iisus,el o sa va dea..........o moarte rapida!" :-j.

Unde am spus eu ca trebuie ajutati cersetorii? #-o http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3763445

Daca tu ai fost educat sa bati o femeie batrana pentru ca cerseste...aici sincer nu mai este problema mea.

"sa fii cersetor e josnic" Si sa te prostituezi e josnic. Aceasta "munca" de ce nu este interzisa?

Baga bine la cap! De cersetori, hoti, prostituate niciodata n`o sa scapam!

Posted

Scuze nu ai spus sa`i omoram in bataie..."Vreti degeaba cereti lui Iisus,el o sa va dea..........o moarte rapida!" :-j.

Daca tu ai fost educat sa bati o femeie batrana pentru ca cerseste...aici sincer nu mai este problema mea.

Baga bine la cap! De cersetori, hoti, prostituate niciodata n`o sa scapam!

In fine....omul ala nu are de ce sa isi piarda munca,nici macar nu a lovit-o,PROTV,un saizer care ia clipuri de pe youtube dar nu are treaba cu realitatea.Asta am bagat de mult la cap stai chill(hoti,prostituate,cersetori,etc...),dar ma intreb de ce oare!!!

Posted

In fine....omul ala nu are de ce sa isi piarda munca,nici macar nu a lovit-o,PROTV,un saizer care ia clipuri de pe youtube dar nu are treaba cu realitatea.Asta am bagat de mult la cap stai chill(hoti,prostituate,cersetori,etc...),dar ma intreb de ce oare!!!

Clipul nu este luat de pe youtube. Youtube l`a luat de la Pro`tv :).

Respectivul nu era in timpul serviciului, deci era un simplu cetatean. Daca un cetatean loveste alt cetatean, primeste amenda sau alta pedeapsa.

Nu a lovit`o, doar a maturat pe jos cu ea si a dat cu batul in ea, o nimica toata :-j...deh are omul sange`n instalatie. Ma intreb, daca era vorba de un barbat la 30 de ani facea acelasi lucru? Cred ca se inversau personajele :-?.

"Asta am bagat de mult la cap stai chill(hoti,prostituate,cersetori,etc...),dar ma intreb de ce oare!!!" Intreaba`te in continuare...poate vei gasi un raspuns ;).

Posted

Clipul nu este luat de pe youtube. Youtube l`a luat de la Pro`tv :).

Respectivul nu era in timpul serviciului, deci era un simplu cetatean. Daca un cetatean loveste alt cetatean, primeste amenda sau alta pedeapsa.

Nu a lovit`o, doar a maturat pe jos cu ea si a dat cu batul in ea, o nimica toata :-j...deh are omul sange`n instalatie. Ma intreb, daca era vorba de un barbat la 30 de ani facea acelasi lucru? Cred ca se inversau personajele :-?.

"Asta am bagat de mult la cap stai chill(hoti,prostituate,cersetori,etc...),dar ma intreb de ce oare!!!" Intreaba`te in continuare...poate vei gasi un raspuns ;).

You tube l-a luat de la Pro tv???Habar n-am,dar daca e tru e vorba de Lool aici!!!

Bun,sa i-a amenda,dar sa nu il de-a afara de la munca!

Aveam vreo 15 ani cand dimineata imi spalam adidasii de sange ramasi de la un picior bine plasat in gura la un cersetor dinasta,pe langa el eram plopu si dopu,chiar crezi ca daca era barbat si avea vreo 30 de ani era vreo diferenta,tot era alungat in acelasi fel de acolo,nu de el poate dar de altul.Cu mila nu ajungem nicaieri..si ia un sfat,stergeti semnaturile de genul ala ca tu nu ai nici o treaba cu ele.

Posted

Și dacă o ducea la secție, ce crezi că îi făcea ?

O închidea? Mare lucru, stătea cât stătea acolo, apoi ieșea și cerșea din nou.

Să i se asigure loc de muncă? Sper că glumești. Ies studenți pe bandă rulantă cu diplome și n-au locuri de muncă, și tu vrei să aibă oameni de genul ăsta ? (poate nu are nici 8 clase) Eventual s-o ducă într-un loc pt bătrâni.

:| de aia ii platim? sa bata nefericiti pe strada?

si daca a luat-o la bataie ce a rezolvat?(bine, se vede ce a rezolvat).

da, in mintea mea idioata vreau locuri de munca ptr toti cei care vor sa lase cersitul pentru o activitate mai cinstita. altfel cum vrei sa scapi de ei? cu bataia? am scapat de cersetoarea respectiva?

problema nu dispare peste noapte.

da, este o rezolvare sa ii maltratezi, sa-i bati, sa-i omori dar da-mi voie sa cred ca am lasat in urma pestera.

cum ar fi sa rezolvam toate problemele asa?

este adevarat ca multi studenti nu gasesc de lucru, dar cred ca nu-si cauta servici la spalat W.C, maturat strazi, reciclat gunoaie s.a

E bizar sa compari problema unui student in gasirea un loc de munca, cu posibilitatile de angajare ale unui cersetor vagabond.

La restul intrebarilor vad ca ai primit raspuns.

Aveam vreo 15 ani cand dimineata imi spalam adidasii de sange ramasi de la un picior bine plasat in gura la un cersetor dinasta,pe langa el eram plopu si dopu,chiar crezi ca daca era barbat si avea vreo 30 de ani era vreo diferenta,tot era alungat in acelasi fel de acolo,nu de el poate dar de altul.Cu mila nu ajungem nicaieri..

deci durule, maretule, tu esti raspunsul la aceste probleme.

stiu eu cativa copii care cersesc, au vreo 3-4 ani.

te rog sa vii si cu un sut bine plasat unde vrei tu sa ne scapi de ei.

fara mila te rog. stiu si un detergent care scoate petele de sange

Guest An0nim23
Posted

Pe mine ma tot enerveaza toti cersetorii , femei cu copii in brate ( de ce i-au facut ? ) , batrani ( de ce nu au unde sa stea ? ca nu au facut nimic toata viata probabil ) . Si-a meritat'o .

Posted

Pe mine ma tot enerveaza toti cersetorii , femei cu copii in brate ( de ce i-au facut ? ) , batrani ( de ce nu au unde sa stea ? ca nu au facut nimic toata viata probabil ) . Si-a meritat'o .

Si daca acei batrani au fost dati afara din case?

Posted

You tube l-a luat de la Pro tv???Habar n-am,dar daca e tru e vorba de Lool aici!!!

Bun,sa i-a amenda,dar sa nu il de-a afara de la munca!

Aveam vreo 15 ani cand dimineata imi spalam adidasii de sange ramasi de la un picior bine plasat in gura la un cersetor dinasta,pe langa el eram plopu si dopu,chiar crezi ca daca era barbat si avea vreo 30 de ani era vreo diferenta,tot era alungat in acelasi fel de acolo,nu de el poate dar de altul.Cu mila nu ajungem nicaieri..si ia un sfat,stergeti semnaturile de genul ala ca tu nu ai nici o treaba cu ele.

Probabil doar cu oameni ca acesta esti capabil sa`ti dovedesti virilitatea. :right:

P.S. Scuza`ma daca semnatura mea iti afecteaza personalitatea :(

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Nici eu nu sunt de acord cu violenta,dar in acest caz avea dreptate politistul...

Posted

bai nepotilor, toti vreti sa va scoateti in evidenta punctul de vedere prin versiunea lui proprie, dar va dati cu stangul in dreptul.

ideea e ca politistul a vrut sa o ajute in prima faza, daca si batrana accepta sa plece era totul ok.

a 2-a faza, batrana refuza orice ii este spus si asta face ca pulsul politistului sa creasca. daca chema duba, precum a zis mobile2, ajungea la sectie, intra in atentia politiei pe sectorul respectiv, si la urmatoarea abatere platea dublu + bine inteles o amenda usturatoare de care sunt ferm convins ca nu o putea platii.

concluzia? batrana e senila si nu judeca, il ia pe NU in brate si pierde. daca politistul era al dracului, chema duba si asa mai departe. eu in locul politistului ii confiscam plasa si ce mai avea.

o zi buna :tiphat:

Posted

Nici eu nu sunt de acord cu violenta,dar in acest caz avea dreptate politistul...

dreptatea? adica avea legea de partea lui? aham

asa e.

si cei care au freza facuta cu fixativ in sus o merita pentru ca ma enerveaza, cand ii vad pe strada arunc cu bolovani dupa ei.

sper sa-i bata bine politia pe toti pletosii. rromi o mai merita.astia oricum fura si trebuie anihilati.

si moderatorii zic eu ca o merita, nu? mai stii pe cineva care o merita? cine te mai enerveaza?

de ce au nascut copii? pentru bani cred.

lasam copii in mizerie si foame si dupa 15 de ani ne plangem de infractiuni.

si noi o meritam.

------------------------

unui coleg i-a murit tatal pe strada. infarct parca.

l-au gasit foarte greu. lumea a crezut ca e un vagabond si a stat in strada vreo 3 zile pana cand a observat cineva ca murise.

eu in locul politistului ii confiscam plasa si ce mai avea.

daca scrie in legea romaneasca ca trebuie sa-i iei plasa si sa o bati atunci asa sa faci.

ce mai vroiam sa intreb.aha. romaneasca cu 2 de r cumva ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...