Oana Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ma gandeam sa fac un numar de stand up ... 1 cei de sus citesc sursa de unde e adusa stirea pe link mania 2 ce facem cu cei care vin cu caruta si nu cu avionul ? 3 progres Poti sa te apuci de el... 1.Tu nici pana acum nu ai inteles ca pe parlamentari ii doare la 2 m in spate de problemele noastre si de doleantele noastre? 2.Maine o sa`mi spui ca porcii zboara. 3.Aham...peste 3 luni o sa apara logan "decapitat".
MoBiLe2 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 eu ma gandesc la aspirator ca la o unealta de baza.daca la puterea lui de suctiune adaugam o manevrare corespunzatoare atunci obtinem valori ridicate si imediate. singurul impediment este diametrul nereglabil al orificiului de aspiratie.cu toate acestea, mica nepotrivire nu trebuie sa ne taie elanul ci dimpotriva. folosind eficient peria din dotare putem uita rapid de jenantele momente cand motorul tragea sa moara.aspiratorul cu spalare e un vis devenit satisfactie.ahhh nu incercati acasa ca nu tine si ajungeti la urgenta.
Oana Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 eu ma gandesc la aspirator ca la o unealta de baza. daca la puterea lui de suctiune adaugam o manevrare corespunzatoare atunci obtinem valori ridicate si imediate. singurul impediment este diametrul nereglabil al orificiului de aspiratie. cu toate acestea, mica nepotrivire nu trebuie sa ne taie elanul ci dimpotriva. folosind eficient peria din dotare putem uita rapid de jenantele momente cand motorul tragea sa moara. aspiratorul cu spalare e un vis devenit satisfactie. ahhh nu incercati acasa ca nu tine si ajungeti la urgenta.
[EliTe] Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 aveti grija cum faceti sex ca poate va treziti cu un dosar penal o_O
Burne Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Poti sa te apuci de el... 1.Tu nici pana acum nu ai inteles ca pe parlamentari ii doare la 2 m in spate de problemele noastre si de doleantele noastre? 2.Maine o sa`mi spui ca porcii zboara. 3.Aham...peste 3 luni o sa apara logan "decapitat". 1. 2009 este anul miracolelor si sti de ce ? este an electoral ... sti tu cand mergi imbracata de doamna sa pui stampila pe Natty Meyr, Base sau in cel mai bun caz pe Geoana. Nenicii astia care vor un scaun cald pentru urmatorii ani fac pe dracu-n patru si prin OG schimba legile dupa cum plange natiunea cu stampila. Plauzibil ? ce zici ? 2. Nu mamica e vorba de calatorii/turistii/excursionistii/aventurierii/cutezatorii deja infectati, cu virusul in perioada de incubatie ( sti tu ! abia la 1 saptamana dupa ce ti-ai sters nasucu cu batista plina de expectoratii a lui Gicu te ia guturaiul ). 3. Ti-ar fi placut mai mult ceva de genu "Dupa faliment uzinele dacia s-au transformat in platouri de filmare pentru productii XXX" ? Bafta :kiss: poate iei locul lui Esca @on cu aspiratoare nu au incercat ? [Edit] Mobile telepatule avem aceleasi fantezii
Oana Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 1. 2009 este anul miracolelor si sti de ce ? este an electoral ... sti tu cand mergi imbracata de doamna sa pui stampila pe Natty Meyr, Base sau in cel mai bun caz pe Geoana. Nenicii astia care vor un scaun cald pentru urmatorii ani fac pe dracu-n patru si prin OG schimba legile dupa cum plange natiunea cu stampila. Plauzibil ? ce zici ? 2. Nu mamica e vorba de calatorii/turistii/excursionistii/aventurierii/cutezatorii deja infectati, cu virusul in perioada de incubatie ( sti tu ! abia la 1 saptamana dupa ce ti-ai sters nasucu cu batista plina de expectoratii a lui Gicu te ia guturaiul ). 3. Ti-ar fi placut mai mult ceva de genu "Dupa faliment uzinele dacia s-au transformat in platouri de filmare pentru productii XXX" ? 1.Probabil asa credeati si in puterile lui Base...de`aia l`ati votat. Plauzibil? Foarte 2.Simptomele apar imediat si nu cred ca exista persoane inconstiente care au chef de excursii in locurile cu expunere ridicata. Cei care au fost deja infectati...imi pare rau pentru ei. Oricum nu stiu de ce am eu impresia ca este inca o manarie...cum a fost si cu gripa aviara. Pazea ca vine peste noi... "Primul caz suspect de gripă porcină din Balcani a fost semnalat astăzi în Croaţia. O femeie de 22 de ani, care prezenta simptome gripale, a fost supusă mai multor teste medicale, deoarece aceasta a fost de curând într-o călătorie în SUA. “Credem că avem un prim caz suspect de gripă porcină în Croaţia, am izolat o tânără de 22 de ani din Osijek”, a declarat ministrul sănătăţii din Croaţia, Darko Milinovic. Pacienta, a cărei stare de sănătate este “bună”, este tratată cu Tamiflu, un medicament antiviral, a spus ministrul în cadrul unei conferinţe de presă, la Gospic, difuzată de postul de radio naţional. Conform postului de radio naţional, tânăra făcea parte dintr-un grup de 16 studenţi de la o facultate din Osijek aflaţi timp de două săptămâni într-o călătorie la Chicago." 3.Daaa...Super tare Numai XXX visezi :clap:
Oana Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Oh my god , saraca femeie :crazy:Saraca femeie? :blink: Esti avertizat o data, de 2 ori, dar daca nu`ti dai seama ca deranjezi lumea prin tipetele tale...Poate data viitoare o sa`si programeze partida intr`o padure sau eventual o sa`i bage sotul un calus in gura ca sa nu mai urle ca disperata.
MoBiLe2 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 dar de ce calus si nu un fruct? o smochina de exemplu.cei care s-au gandit la :bananadance2: rusine sa le fie.in alta ordine de idei am vz o pereche in parc. ea nu tipa, el nu tipa si activitatea se desfasura la fel de multumitor. deci se poate.
Burne Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 1.Probabil asa credeati si in puterile lui Base...de`aia l`ati votat. Plauzibil? Foarte 2.Simptomele apar imediat si nu cred ca exista persoane inconstiente care au chef de excursii in locurile cu expunere ridicata. Cei care au fost deja infectati...imi pare rau pentru ei. Oricum nu stiu de ce am eu impresia ca este inca o manarie...cum a fost si cu gripa aviara. Pazea ca vine peste noi... "Primul caz suspect de gripă porcină din Balcani a fost semnalat astăzi în Croaţia. O femeie de 22 de ani, care prezenta simptome gripale, a fost supusă mai multor teste medicale, deoarece aceasta a fost de curând într-o călătorie în SUA. “Credem că avem un prim caz suspect de gripă porcină în Croaţia, am izolat o tânără de 22 de ani din Osijek”, a declarat ministrul sănătăţii din Croaţia, Darko Milinovic. Pacienta, a cărei stare de sănătate este “bună”, este tratată cu Tamiflu, un medicament antiviral, a spus ministrul în cadrul unei conferinţe de presă, la Gospic, difuzată de postul de radio naţional. Conform postului de radio naţional, tânăra făcea parte dintr-un grup de 16 studenţi de la o facultate din Osijek aflaţi timp de două săptămâni într-o călătorie la Chicago." 3.Daaa...Super tare Numai XXX visezi :clap: 1. Era o ironie la preferintele tale politice, fiind iubitoare de kitch ( semnatura/avatar) si monden/scandalos ( dupa stirile postate ) am dedus posibila ta inclinatie politica ... cat despre preferintele mele politice pot spune ca am fost, suntem si vom fi condusi de niste hoti. 2. Simptomele nu apar imediat !!! cum ti-am scris mai sus este o asa numita perioada de incubatie de aproximativ 7 zile ... persoanele "inconstiente" aparent sanatoase incearca sa scape de boala si pleaca la rudele din Europa 3. exact adidas !!! incercam sa fiu la subiectul acestui topic SEX, topic deschis de tine Oana scumpa mea pentru un diagnostic te invit la cabinet, aici pe forum nu mai are rost sa continuam discutia. Bravo !!! o stire importanta @mobile2 sa vezi de 1 mai la Vama cati or sa mute pe silent :photo:
Oana Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 1. Era o ironie la preferintele tale politice, fiind iubitoare de kitch ( semnatura/avatar) si monden/scandalos ( dupa stirile postate ) am dedus posibila ta inclinatie politica ... cat despre preferintele mele politice pot spune ca am fost, suntem si vom fi condusi de niste hoti. 2. Simptomele nu apar imediat !!! cum ti-am scris mai sus este o asa numita perioada de incubatie de aproximativ 7 zile ... persoanele "inconstiente" aparent sanatoase incearca sa scape de boala si pleaca la rudele din Europa 3. exact adidas !!! incercam sa fiu la subiectul acestui topic SEX, topic deschis de tine Oana scumpa mea pentru un diagnostic te invit la cabinet, aici pe forum nu mai are rost sa continuam discutia. Bravo !!! o stire importanta @mobile2 sa vezi de 1 mai la Vama cati or sa mute pe silent :photo: 1. Si la mine era o ironie...nu te`ai prins :( Inclinatie spre politica? Sa mai fie inca un hot pe lista? La ora actuala nu exista persoana in lumea asta care sa ajunga presedinte/parlamentar si sa nu faca tot posibilul sa`si bage cat mai multi bani in buzunarul propriu. Iubitoare de kitch? Leul ala cred ca te reprezinta perfect (indiferent la ceea ce se discuta pe aici si flegmatic in acelasi timp ;)) 2.Eu inca mai cred ca este o manevra... 3.Diagnostic? Am fost la "balamuc" si mi`au spus ca nu au leac pentru boala mea :crybaby: Cazul meu sigur te`ar depasi :-j.
Razvan SS Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 1. Si la mine era o ironie...nu te`ai prins :( Inclinatie spre politica? Sa mai fie inca un hot pe lista? La ora actuala nu exista persoana in lumea asta care sa ajunga presedinte/parlamentar si sa nu faca tot posibilul sa`si bage cat mai multi bani in buzunarul propriu. Iubitoare de kitch? Leul ala cred ca te reprezinta perfect (indiferent la ceea ce se discuta pe aici si flegmatic in acelasi timp ;)) 2.Eu inca mai cred ca este o manevra... 3.Diagnostic? Am fost la "balamuc" si mi`au spus ca nu au leac pentru boala mea :crybaby: Cazul meu sigur te`ar depasi :-j. Buaaahahaahahahaaha,muaaahahahahahaaa,stai asa ,ce ati ajuns sa spuneti,pai si avatarul meu ce zice despre mine? :rofl2: .On-topic,fiecare se satisface in felul lui,unu cu spray-ul,altu cu aspiratoru,iar altii sexul oral e cel mai practicat si cel mai ieftin,depinde de indemanarea fiecaruia. ,totusi...ce spun astrele???,scuze...avatarul meu!
K1dduletz Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Daca si sexul este in criza ... vine sfarsitul lumiiiiiii
Sparky[SV] Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Legumele şi fructele sunt “aliaţii” de nădejde într-un asemenea demers, mai ales pentru femei. Bananele, castraveţii şi morcovii excită zonele erogene ca orice dildo “de fabrică”, în timp ce periuţele de dinţi electrice şi telefoanele mobile pot fi folosite ca vibratoare. omfg )))))
Oana Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Buaaahahaahahahaaha,muaaahahahahahaaa,stai asa ,ce ati ajuns sa spuneti,pai si avatarul meu ce zice despre mine? :rofl2: .On-topic,fiecare se satisface in felul lui,unu cu spray-ul,altu cu aspiratoru,iar altii sexul oral e cel mai practicat si cel mai ieftin,depinde de indemanarea fiecaruia. ,totusi...ce spun astrele???,scuze...avatarul meu! "Aveam vreo 15 ani cand dimineata imi spalam adidasii de sange ramasi de la un picior bine plasat in gura la un cersetor dinasta" amintiri din copilarie :(
Razvan SS Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 "Aveam vreo 15 ani cand dimineata imi spalam adidasii de sange ramasi de la un picior bine plasat in gura la un cersetor dinasta" amintiri din copilarie :( Eh,copil ce vrei,da avataru meu ce zice:D ,mda...si pe timp de criza multi se satisfac cu animale,muaaahahahaha
Oana Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Eh,copil ce vrei,da avataru meu ce zice:D ,mda...si pe timp de criza multi se satisfac cu animale,muaaahahahaha Avatarul tau? Pai tu cum l`ai numi pe unu care sta pe jos la colt de strada? Oopps ajungem la topicul cu batranica :error:
Razvan SS Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Avatarul tau? Pai tu cum l`ai numi pe unu care sta pe jos la colt de strada? Oopps ajungem la topicul cu batranica :error: Poate vrei sa ajung eu calare pe tine pasarica ,numai prostii scrii pe aici.
jas2jas Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 trist.. sa vezi asemenea topicuri.. oana tu folosesti legumele ?
Oana Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 trist.. sa vezi asemenea topicuri.. oana tu folosesti legumele ? Inca nu s`a descoperit leguma care sa aibe acest privilegiu . Btw le folosesc la gatit :yum:.
Cauchy Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Doamne fereste ce oameni :( Mare e gradina ta Doamne
MoBiLe2 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 trist.. sa vezi asemenea topicuri.. oana tu folosesti legumele ? nu zic ca e cea mai nimerita 'stire' dar de American Pie a auzit toata lumea? Poate vrei sa ajung eu calare pe tine pasarica ,numai prostii scrii pe aici. haoleo noua dreapta, vezi ca nu e ca la motociclete
Razvan SS Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 haoleo noua dreapta, vezi ca nu e ca la motociclete Noua dreapta???WTF!!!De unde mi-ai scoso si pasta,incearca sa nu ma confunzi cu toti din oala,bine ca nu mi-ai zis Skinhead!!!Omfg!!Auzi si la ala cu legumele lui..... :bananadance2: