Jump to content
Guest stefteo21

Un pilot amator din SUA a aterizat de urgenţă pe o şosea, în Florida

Recommended Posts

Guest stefteo21

Despre Kyle Davis, un american din Florida, se poate spune că are talent cu carul şi noroc cu avionul! Nu de alta, dar a reuşit să scape teafăr după ce motorul avionului fabricat chiar de el s-a oprit în zbor.

Motorul aparatului s-a oprit în timp ce Kyle, însoţit de un cameraman profesionist, se îndrepta către un show aeronautic din Florida. Pilotul nu şi-a pierdut cumpătul şi a reuşit să aterizeze pe o şosea cu trei benzi - din fericire necirculată în momentul incidentului.

Avionul a fost grav avariat, însă nimeni nu a păţit nimic. Singura supărare a eroului e că unii au pus la îndoială autenticitatea filmării.

"M-a deranjat extrem de mult că cineva m-ar putea bănui de regizarea momentului. Nu glumeşti cu astfel de chestii. Chiar a fost vorba de o situaţie de viaţă şi de moarte", a declarat pilotul.

Filmul aterizării face deja furori pe Internet, iar majoritatea celor care comentează imaginile sunt de părere că marele noroc a fost absenţa maşinilor de pe şosea.

sursa: Realitatea.net

Filmuletul : http://www.realitatea.net/video_746527_un-...ida_503207.html

Link to comment

de ce nu s`a parasutat :D ?

ca avionul cadea peste niste oameni ;) crezi ca e asa de simplu? esti pilot mai ai pe cineva cu tine si se intampla o defectiune => "Gata ma parasutez! fac skidiving! XD".. Era deasupra unui oras, iti dai seama ce pagube aducea.. plus ca e greu sa traiesti cu gandul ca ai omorat niste oameni (parerea mea).

/Bravo lui! :)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...