Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sckeeth

new in town - WestSide

Recommended Posts

Posted

:news:

wellcome !!

membrii fondatori: micutzzu Dess inf3rno

guild master: micutzzu

noua guilda WestSide , invita playerii se se alature guildei

pt inscrieri pm pe oricare din cei trei membrii fondatori, sau lasati post pe forum

asteptam playeri seriosi

regulamentul de baza :) il stiti:

-in primul rand respect unii fata de altii, la noi prietenia e pe primul plan

-fara trade in guild

-fara limbaj obscen exagerat

-HAVE FUN !!

in rest... mai completam pe parcurs

va asteptam in guild, si nu uitati

Come To The WestSide, We Have Cookies !!!

:wav:

Posted

:beer: avem de toate :beer: :happy1::gun: si locuri libere avem :happy1::pumn: playeri ne trebuie...friends.... :DMAGE: ce zici? :hail: la nevoie ne ajutam...la bn si la rau stam aproape..:D :hug: sa vedem cine vine

Posted

:beer: avem de toate :beer: :happy1::gun: si locuri libere avem :happy1::pumn: playeri ne trebuie...friends.... ce zici? :hail: la nevoie ne ajtam...la bn si la rau stam aproape..:D :hug: sa vedem cine vine

ai uitat ca avem cookies :D

Posted

da.....cookies:D...app am citi un banc tare:))

Parere de rau Toti fratii Alinutei radeau numai Alinuta plangea. O vede taica-su si o intreaba:

-De ce plangi? Toti fratii tai rad.

-Au aruncat-o pe mama de pe balcon.

- Aaa, si tu plangi de suparare...

- Nu! N-am vazut faza... :)) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :dance:

apropo inca o data....let`s eat:D :yum: :yum: :yum: :yum:

Guest trypl3t
Posted

na na na :nanana: k si eu sunt printre shefi :D :beer: sa traesti cumetre si have fun :crazy:

Guest ada3000
Posted

doar ce am intrat si eu in guild :D e super ...mai ales ptr ca este un guild serios ..nu primim oameni care vor doar iteme si party...un guild nu inseamna pomana inseamna si responsabilitate ...dak unu face o greseala platim toti ^^ asa ca...doar jucatori seriosi ^_^....nici nu stiti cat mi a luat sa ma gandesc la discursu asta >_> :))

Posted

doar ce am intrat si eu in guild :D e super ...mai ales ptr ca este un guild serios ..nu primim oameni care vor doar iteme si party...un guild nu inseamna pomana inseamna si responsabilitate ...dak unu face o greseala platim toti ^^ asa ca...doar jucatori seriosi ^_^....nici nu stiti cat mi a luat sa ma gandesc la discursu asta >_> :))

a iesit perfect :clap: :clap: :clap:

:D

Posted

Sper sa vina membri F Seriosi k altfel discuta q mine :}}}...........................acum pt totzi care vror sa ni i se alature nu au ce pierede in guilda asta este numai de cashtigat dar trebuie sa cashtigam si noi ceva si anume incredere si respect ;}....................Sper sa intratzi si sa va bucuratzi k atzi ales decizia corecta;} in rest HAVE FUN ;}

Si nu in ultimu rand sal my boys [and girls] :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...