sckeeth Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :news: wellcome !! membrii fondatori: micutzzu Dess inf3rno guild master: micutzzu noua guilda WestSide , invita playerii se se alature guildei pt inscrieri pm pe oricare din cei trei membrii fondatori, sau lasati post pe forum asteptam playeri seriosi regulamentul de baza :) il stiti: -in primul rand respect unii fata de altii, la noi prietenia e pe primul plan -fara trade in guild -fara limbaj obscen exagerat -HAVE FUN !! in rest... mai completam pe parcurs va asteptam in guild, si nu uitati Come To The WestSide, We Have Cookies !!!
micutzzu13 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :beer: avem de toate :beer: si locuri libere avem playeri ne trebuie...friends.... :DMAGE: ce zici? :hail: la nevoie ne ajutam...la bn si la rau stam aproape..:D :hug: sa vedem cine vine
sckeeth Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 :beer: avem de toate :beer: si locuri libere avem playeri ne trebuie...friends.... ce zici? :hail: la nevoie ne ajtam...la bn si la rau stam aproape..:D :hug: sa vedem cine vine ai uitat ca avem cookies :D
micutzzu13 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 da.....cookies:D...app am citi un banc tare:)) Parere de rau Toti fratii Alinutei radeau numai Alinuta plangea. O vede taica-su si o intreaba: -De ce plangi? Toti fratii tai rad.-Au aruncat-o pe mama de pe balcon.- Aaa, si tu plangi de suparare...- Nu! N-am vazut faza... :)) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :dance: apropo inca o data....let`s eat:D :yum: :yum: :yum: :yum:
sckeeth Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 uitati-va la asta pana la capat: si la asta :D http://www.220.ro/JAKAnUXRO7/Incredibil-Cu...a-In-Alcooltest
Guest trypl3t Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 na na na :nanana: k si eu sunt printre shefi :D :beer: sa traesti cumetre si have fun :crazy:
sckeeth Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 na na na :nanana: k si eu sunt printre shefi :D :beer: sa traesti cumetre si have fun :crazy:re acolo :Dre ;) :beer: :beer:
Pyrlo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ntz imi pare bn ca fac parte din WestSide :D haidetzi si voi:D
Guest ada3000 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 doar ce am intrat si eu in guild :D e super ...mai ales ptr ca este un guild serios ..nu primim oameni care vor doar iteme si party...un guild nu inseamna pomana inseamna si responsabilitate ...dak unu face o greseala platim toti ^^ asa ca...doar jucatori seriosi ^_^....nici nu stiti cat mi a luat sa ma gandesc la discursu asta >_> :))
sckeeth Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 doar ce am intrat si eu in guild :D e super ...mai ales ptr ca este un guild serios ..nu primim oameni care vor doar iteme si party...un guild nu inseamna pomana inseamna si responsabilitate ...dak unu face o greseala platim toti ^^ asa ca...doar jucatori seriosi ^_^....nici nu stiti cat mi a luat sa ma gandesc la discursu asta >_> :))a iesit perfect :clap: :clap: :clap: :D
nokycook Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://img512.imageshack.us/i/111111l.jpg/ al 2 rr :) http://img208.imageshack.us/i/222222e.jpg/ si ss pt 3 abeteri afk :) ce fac baieti:)?
WolfGaby Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Sper sa vina membri F Seriosi k altfel discuta q mine :}}}...........................acum pt totzi care vror sa ni i se alature nu au ce pierede in guilda asta este numai de cashtigat dar trebuie sa cashtigam si noi ceva si anume incredere si respect ;}....................Sper sa intratzi si sa va bucuratzi k atzi ales decizia corecta;} in rest HAVE FUN ;}Si nu in ultimu rand sal my boys [and girls] :D