Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ghost_unwanted

Regulament

Recommended Posts

Posted

Cred ca ar fi necesar un update la regula AFK. Din pacate este incompleta. Ca exemplu va dau urmatorul thread: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=281678

Aceasta situatie nu este prevazuta nicaieri in regula AFK. O coretie ar fi benefica la regulament care spune:

"Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR!

Daca cineva ii face doua printscreenuri la intervale de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul!

Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie)

Este obligatorie o poza cu F4 pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada."

Pentru arena avem o modalitate de preluare spot, chiar si aceea fiind incompleta. Specificati si voi undeva in aceste reguli, ca la preluare se iau in calcul doar personajele din printul inceperii ei.

E trist sa vezi asemenea abuzuri precum cel prezent in thread-ul de mai sus. Asta inseamna ca stam si vedem cand pleaca singurul player on sa-si ia potiuni sau mai stiu eu ce sa faca. In plus, e o sabie cu doua taisuri, avand in vedere ca poti "prinde" un admin care nu vede nimic in neregula cu faptul ca player-ul ce nu apare in printul de incepere a preluarii sa se intoarca si sa-i dea celui cu preluarea ss pentru ks pe spot.

In final, mi se pare absurd de incompleta regula, desi chestii de genu' s-au mai intamplat. Consider ca o mai buna claritate in regulament nu strica.

Spor :tiphat:

Posted

Dar ia zi: tu pleci de pe spot sa-ti iei pot, eu vin pe spot le dau pk la toti, pana vi tu eu fac poza cu spotul singur, acum demonstreaza-mi tu care ai fost plecat ca eu le-am dat celor de pe spot pk ei fiind afk si neavand cum sa-mi faca poze.

Posted

Ce legatura are una cu alta.., eu m-am referit la faptul ca e incompleta regula de afk.

Asa ca sa nu zici ca nu iti raspund, e adevarat.., e posibil si acest scenariu.., dar se rezolva foarte usor.., daca in party sunt 3. Respectivul devine murderer si e clar.., zic eu. Adica, poate fi omorat fara repercursiuni gen suspend.

Asa ca idee, eu nu am facut acest post sa-ti contest decizia, desi, conform regulamentului actual este subiectiva, ci doar sa se imbunatateasca o regula pentru a elimina acest tip de subiectivism. Esti de acord cu acest lucru ?

Cam asta ar fi.

Posted

Nu pot fi deacord cu tine. Sa-ti explic si de ce.

Tu odata ce parasesti un spot, ca esti singur ca esti cu party pierzi dreptul la acel spot. Deci daca eu intre timp vin la colegii tai de party si ii intreb de afk si timp de 5 minute nu-mi raspund este spotul meu cu toate ca tu revi intre timp pt. ca din simplul fapt ca ai plecat de acolo tu nu ma mai poti incurca cu nimic deoarece odata plecat pierzi dreptul asupra spotului. Si acum daca tu venind intre timp si te superi pe mine si faci pk pe mine e ca si cum as fi fost eu acolo de prima data si faci pk pe mine pierd dreptul asupra spotului din cauza ca am plecat de acolo ( benvol sau nu ) si nu mai pot sa-mi continui preluarea pana la capat. Sper ca intelegi acuma.

Si in plangerea data exemplu de tine respectivul MG nu era pe spot atunci cand bogz a inceput preluarea.

Posted

Nu pot fi deacord cu tine. Sa-ti explic si de ce.

Tu odata ce parasesti un spot, ca esti singur ca esti cu party pierzi dreptul la acel spot. Deci daca eu intre timp vin la colegii tai de party si ii intreb de afk si timp de 5 minute nu-mi raspund este spotul meu cu toate ca tu revi intre timp pt. ca din simplul fapt ca ai plecat de acolo tu nu ma mai poti incurca cu nimic deoarece odata plecat pierzi dreptul asupra spotului. Si acum daca tu venind intre timp si te superi pe mine si faci pk pe mine e ca si cum as fi fost eu acolo de prima data si faci pk pe mine pierd dreptul asupra spotului din cauza ca am plecat de acolo ( benvol sau nu ) si nu mai pot sa-mi continui preluarea pana la capat. Sper ca intelegi acuma.

Si in plangerea data exemplu de tine respectivul MG nu era pe spot atunci cand bogz a inceput preluarea.

Xtest, man, eu iti inteleg perfect rationamentul si sunt total de acord cu el, acum intelege-ma si tu pe mine cand spun ca rationamentul tau nu se bazeasa pe absolut nimic stipulat in regulament. Ceea ce aplici tu este o regula de bun simt, pe care, si aici ma repet, o accept si sunt de acord cu ea. Dar, in acelasi timp, daca cineva care n-a mai jucat mu pana acum se relationeaza strict la ceea ce scrie in regulament, rationamentul tau nu se aplica din simplul motiv ca nu are fundament in reguli, oricat de logic ar fi.

Astea fiind spuse, sper macar ca esti de acord ca regulamentul necesita o mai ampla profunzime in posibilitatile ce se ivesc in joc numai pentru simplul fapt de a usura/clarifica niste situatii ce necesita o interpretare intr-un fel sau altul. Crezi ca e greu ca rationamentul tau sa faca parte dintr-o noua regula ?

P.S. Poti inchide topicul daca vrei, dar eu personal consider ca regulamentului vostru nu i-ar strica o imbunatatire. Am spus asa pentru ca m-am decis sa ma las de MU, si deci nu ma voi mai implica deloc.

Spor cu joaca. :tiphat:

Posted

O sa specificam in regulament ca daca x pleaca de pe spot cand are party si y vine si incepe preluarea el a pierdut orice drept la acel spot atata timp cat ceilalti membri ai partyului sunt afk.

LE: FIXED

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...