Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[Mg^Jupan]

Daca faci dupe , normal nu ar trebui sa iei filtru pe ip ?

Recommended Posts

Posted

Sunt ft curios, persoanele care au facut dupe , dc nu sa dat filtru pe ip, pt k pe old , asa statea treaba.Nu am deschis topic, sa provoc scandal , doar astept raspuns de la un admin

Multumesc :beer:

Posted

Filtru pentru cei cu ip dinamic e degeaba,iar ca sa banezi o intreaga clasa doar pentru unu nu are rost.Nu cred ca ti'ar conveni nici tie.

Pe 0.97 filtru s'a dat pe clasa atunci cand au aparut mai multe conturi blocate pentru dupe,logate de pe aceeasi clasa de ip.

Posted

Filtru pentru cei cu ip dinamic e degeaba,iar ca sa banezi o intreaga clasa doar pentru unu nu are rost.Nu cred ca ti'ar conveni nici tie.

Pe 0.97 filtru s'a dat pe clasa atunci cand au aparut mai multe conturi blocate pentru dupe,logate de pe aceeasi clasa de ip.

Ice, eu am luat filtru pe toata clasa , pt a dat d/c o singura persoana, si sa banat toata clasa, si am ramas vre-o 50 de playeri pe langa pt un pusti, a fost corect? :) , nu nu cred..aici ii vb de pile .

Posted

' date='Apr 24 2009, 12:20' post='3753246']

Ice, eu am luat filtru pe toata clasa , pt a dat d/c o singura persoana, si sa banat toata clasa, si am ramas vre-o 50 de playeri pe langa pt un pusti, a fost corect? :) , nu nu cred..aici ii vb de pile .

numai pile visati , parca ati la pedichiura

in momentul de fata nu e practica solutia cu filtru datorita conexiunilor ce folosesc ip-uri dinamice

Posted

numai pile visati , parca ati la pedichiura

in momentul de fata nu e practica solutia cu filtru datorita conexiunilor ce folosesc ip-uri dinamice

Fac pariu k daca tu ai face dupe, sau alte miscari necurate, ai lua filtru pe ip , iti zic eu chestia asta cu o ft mare siguranta, asa tiind sa cred :)

Posted

completare : prea va agitati cu filtrele astea , nu are rost momentan

oricum au pierdut conturi mari , unii chiar 380+ eu zic ca e destul si asa

Posted

prea va agitati cu filtrele astea , nu are rost momentan

oricum au pierdut conturi mari , unii chiar 380+ eu zic ca e destul si asa

Nu am deschis acest topic , sa ma cert cu voi, astept doar o parere , de la un admin, restu postati dp gust .

Posted

Severul e abia la inceput,nu'si permite sa piarda 50 de playeri pentru 2 care au facut dupe.

Mai ales ca se incearca o rezolvare a bug'ului.

Posted

Va veni si vremea filtrelor.

Toata lumea a inceput sa vorbeasca numai de pile, de favoruri si un concurs care, cum vaneaza mai mult.

Sa nu mai vorbim de atitudinea fiecaruia in ultima vreme. Au ajuns toti Adminii sa fie luati la rost de fiecare in parte si fiecare isi face dreptate in felul lui.

Se vor da filtre atunci cand un sistem stabil si complet va fi pus la punct.

Daca era vorba de pile, se filtra majoritatea, iar cei cu pile erau lasati in pace. Nu a fost asa si nu s-a dat nici un filtru.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...