Jump to content
Random Hero

Un roman, cel mai cautat infractor din Chicago!

Recommended Posts

Posted

Lucian Nanau este acuzat ca, ajutat de 20 de complici, a pacalit peste 2000 de americani, cu licitatii frauduloase organizate pe internet.

Oamenii au dat banii pe tot felul de produse scoase la vanzare online de romanul de 44 de ani, dar nu au primit nimic in schimb. Nanau era cel care incasa cecurile.

Cu buzunarele pline de dolari, Lucian Nanau a disparut fara urma, iar acum este in numarul unu pe lista FBI din Chicago.

De peste doi ani este dat in urmarire romanul. Agentii FBI l-au cautat si-n gaura de sarpe, dar eforturile lor au fost zadarnice. Acum au cerut ajutorul populatiei pentru a-l gasi pe Lucian Nanau.

Pentru ca nu a mai fost vazut in ultimii doi ani, agentii cred ca Nanau ar putea fi inca in Chicago. Singurul siretlic este ca ar putea sa se ascunda usor in comunitatea romaneasca sau in orice alt cartier al imigrantilor din Europa de Est.

Cat despre complicii lui Lucian Nanau, agentii FBI banuiesc ca unii ar fi actionat chiar din Romania.

sursa: stirileprotv.ro

Posted

depinde cati bani a facut, daca a facut destui poate duce o viata de rege in Cuba, Brazilia, Costa Rica ....

Un roman, autorul unei escrocherii de 5 milioane de dolari in Statele Unite, a ajuns cel mai cautat infractor din Chicago.

am uitat eu sa postez asta :tiphat:

Posted

mai degraba daca era in romania era prins, ca-l dadeau ceilalti hackeri de gol .... lacomia asta ^_^.

oricum, ma bucur ca le-a dat #$%^ la americani :)))

Guest Kamikaze
Posted

mai degraba daca era in romania era prins, ca-l dadeau ceilalti hackeri de gol .... lacomia asta ^_^.

sa se scoata, mi se pare normal

Posted

Un roman inteligent :) daca i-a mers bravo lui .. de ce sa nu fraierim strainii si sa traim noi mai bine ? :) e un lucru de care ar trebui sa profitam.. :)

Amice, esti idiot!

Astfel de romani ne fac tara de ras. Ar trebui depatrizati.

Posted

Daca te duci intr-o tara zic aia : " uite ba un roman , aveti grija !! " te faci de cacao , nu ? in loc sa fie pedepsiti aia unii din voi ziceti " bravo lui " :|

Guest Kamikaze
Posted

toti hotii fug si se ascund ca cainii si dupa cativa ani sau mai devreme politia ii prinde ..e inevitabil

dovada sunt politicienii din tara noastra care sunt saracii toti dupa gratii

Posted

Amice, esti idiot!

Astfel de romani ne fac tara de ras. Ar trebui depatrizati.

Daca-ti permiti sa-l faci idiot, atunci imi permit sa te fac prost si sa te trimit la DEX .

O.T.: chiar daca-l cauta F.B.I.-ul asta nu inseamna ca il vor gasi.

Posted

la unii vad ca va place ca va face tara de ras...defapt oriunde ar fi un roman il arata oamenii cu degetu...cica ''bravo lui''.smecherii d-astea pe net se fac si in ROM la greu...si americanii aia sunt prea prosti sa trimita banii inainte...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...