Guest ENACHACHE Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Cu toti cand eram mici am facut niste Nazbatii .. haideti sa ne amintim de ele pt a ne amuza pe seama lor
Andain Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 sa incep eu :)pe la 8-9 ani, cand invatam sa merg pe bicicleta am spart din greseala 2 oglinzi de la niste masini din parcare :crazy:
Guest ENACHACHE Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 O data am fost yo cu prieteni intrun magazin unde nu era camera si nea placut ff mult un lucru mik da tare :> ni lam pus in buzunar si am plecat ce vremuri :whistle:
IoNutzZ. Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ENACHACHE tu esti ala care avea forum de hacking dar undeva acolo jos era un topic numit "replici cum sa agati o fata pe mess" ? :lol:
2dor Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ENACHACHE tu esti ala care avea forum de hacking dar undeva acolo jos era un topic numit "replici cum sa agati o fata pe mess" ? :lol: Echache pwned ontopic: Prin clasa 11ea sau a 10ea stateam pe un scaun asezat pe catedra si schimba bateria la ceas si a venit un coleg si mi-a tras pantalonii jos si a luat si chilotii. Am aratat anaconda la colegi