Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Cleste

ink o sugestie :)

Recommended Posts

Guest Cleste
Posted

Toti adminii spun k nu baga mobi in arena deoarece sunt prea puternici ne mai trebuiesc rr-uri..etc :) Dar de ce nu faceti intrarea Arena la lvl 50 iar mobii sa fie pe masura lvl-ului . Ceva in genu ..lvl 50-150 numai din lt 1 2 3 4 5 6 7 . 150-250 lvl Aida / Tarkan .. . 250/400 icarus / crywolf !! :bananadance2: Si in modul asta vom creste si mai rpd..mai multe spoturi vor fi , si nu o sa se mai planga lumea de xp probabil :) Ce ziceti?

Posted

Au fost scosi monstrii din arena ca sa va faca spoturi in Losttower1-7, Atlans, Aida... etc

Cand o sa fie destule caractere cu RR sa tina spoturi arena se va baga si acolo monstrii

Guest Cleste
Posted

cam asa arata un srv x9999 de duzina :) contra sry..

Pai e dierenta mare la un server cu x9999 si unu cu mobi arena :| Adik e o harta in+ care ocupa spatiu :) Dc sa nu fie folosita?

Posted

Din cate vad nu prea va convine mai nimik.....ba ca e exp mica , ba ca nu va convine versiunea , ba ca adminii sunt rai , ba ca nu mai stiu ce...duceti`va frate pe un server cu 9999999(perioada 9) , si ``distrati`va`` acolo ....parerea mea ca daca se mareste exp`ul sau se vor mai baga nu stiu cate spoturi sa te poate ajuta sa cresti mai repede nu va mai avea rost sa mai joci ( in comparatie cu db`ul trecut acum este mult mai usor ).

Oricum s`a umplut serverul de ``jucatori`` noi ( veniti de pe servere unde dai rr foarte repede ) care nu stiu altceva decat sa creasca cat mai mult.Presupun ca se vor baga si mobi si spoturi in arena cand trebuie , nu acum...ce rost are sa aduci mobii din lt1,2,3 cum zici tu in arena ?? Te face sa te simti mai bine ca esti in arena ?

OT : Contra

Guest Cleste
Posted

Nu frate nu ma face sa ma simt bine :| a fost o sugestie dooh :| U vb k poate prinzi party :| Dar sunt altii kre stau zile in sir si nu fac 2 lvl ptr k e full peste tot !!!!!! Crezi k dak baga in arena cateva spoturi gata se umple link de RR-iti nu ..dar macar mai stai pe un spot..mai cresti un pic .Asa ce faci ceri party pe global nu iti da nimeni k ai lvl prea mare gata iesi din joc :-?? KooX dak ma vedeai pe strada imi trageai o piatra in cap la cum vb =))

Posted

Nu frate nu ma face sa ma simt bine :| a fost o sugestie dooh :| U vb k poate prinzi party :| Dar sunt altii kre stau zile in sir si nu fac 2 lvl ptr k e full peste tot !!!!!! Crezi k dak baga in arena cateva spoturi gata se umple link de RR-iti nu ..dar macar mai stai pe un spot..mai cresti un pic .Asa ce faci ceri party pe global nu iti da nimeni k ai lvl prea mare gata iesi din joc :-?? KooX dak ma vedeai pe strada imi trageai o piatra in cap la cum vb =))

Doamne fereste nu dau cu pietre :) eu doar mi`am expus parerea....nu prea vad rostul , dupa cum spui tu in topic vrei sa se ia mobul din lt1,2,3 si sa fie mutat in arena ...De ce ? ca sa raman lt1,2,3 fara mobi si fara spoturi doar ca sa putem noi creste in arena ?Cum zici tu acolo ca peste lev 300 nu prea mai gasesti party , aici te pot contrazice deoarece nu numai tu ai lev asta si tot se mai gasesc playeri care au nevoie de party chit ca au lev 380.Si nu e vb ca eu gasesc party.....nu trebuie neaparat sa stai in party sa cresti.

Guest Cleste
Posted

Nu frate nu intelegi :) Nu sa muti sa pui si acolo !!!!!!!!

Posted

Bun sa zic ca nu inteleg explica si tu mai pe intelesul omului de rand....tu zici sa nu ii muti doar sa ii pui si acolo ...de unde ii pui si acolo ? cad cumva mobi din bok`uri si eu nu stiam ?

Edit : in fine oricum sugestia e deja respinsa , nu vad rostul sa ne certam.Te`am salutat si am fugit la o bere

Guest Cleste
Posted

Bun sa zic ca nu inteleg explica si tu mai pe intelesul omului de rand....tu zici sa nu ii muti doar sa ii pui si acolo ...de unde ii pui si acolo ? cad cumva mobi din bok`uri si eu nu stiam ?

Edit : in fine oricum sugestia e deja respinsa , nu vad rostul sa ne certam.Te`am salutat si am fugit la o bere

Omuleee esti nebun ?:))) Ce e asa greu de inteles :| In loc sa puna mobii aia puternici ..pana sa dam rr-uri mai multi ..pun monstrii pe masura lvl-lelor :| pfoaa :| Vrei sa desenz?:)))Vor Pun un patch ..si au bagat si acolo mobi :comp2: of of :) Nici asa nu intelegi?:)

Posted

nu pricep sugestiile cu arena

nu mai este loc de spot-uri pe celelalte harti ?

de fapt pricep , va place respawn unde ati murit ca sa lasati afk fara griji

Omuleee esti nebun ?:))) Ce e asa greu de inteles :| In loc sa puna mobii aia puternici ..pana sa dam rr-uri mai multi ..pun monstrii pe masura lvl-lelor :| pfoaa :| Vrei sa desenz?:)))Vor Pun un patch ..si au bagat si acolo mobi :comp2: of of :) Nici asa nu intelegi?:)

Guest Cleste
Posted

nu dragos..nu e vorba de asta..k poti baga si reguli ..:|la 3 afk ..suspend etc :) ! Dar spuneam asa..dc sa nu bagi si acolo cand ai putea:| Adik cu ce strik ?..Asta e ideea , +de asta cresteam si mai rpd :| Doar e un joc ne distram :| Nu roboti sa ne chinuim zile in sir ptr 2 lvl :-? Acum ..voi decideti :-?? eu mi-am spus parerea;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...