Jump to content
[Hook]

Poc, poc! "Toata lumea la pamant! Ooops, am gresit masina!"

Recommended Posts

Posted

Nu erau beti, stefteo21.

Macar pe ei i-au confundat, uite aici ce poate face un camarad rus cand ii sare peruca:

http://www.youtube.com/watch?v=djGy1IVbdYc...feature=related

hai frate du-te tare ;)

video-ul de mai sus e din sua nu din rusia. sincer mi se pare mai brutal sa dai intr-o femeie (care a depasit viteza si care are catuse) decat intr-un barbat. tie nu?

/ am fost in rusia si am oarecum legatura with this country (blood `links` :P ).. nu e cum crezi tu ;) nu am fost in america insa iti garantez ca sua nu e raiul iar rusia iadul, ci ele doua sunt oarecum similare.. poate ai sa intelegi candva, ceva ;)

apropo: SIDA sau cum ii zic americanii AIDS este o boala facuta in laborator, si culmea, nu e facuta in rusia ;) deja asta nu mai e un mister.. :)

Am vazut , chiar jenant :< ii da in judecata .. si scot aia la bani :>

incearca sa dai sri-ul in judecata, e aceeasi chestie ;) normal ca o sa-i plateasca daune, dar iti zic eu ca nu obtii nimic daca ii dai in judecata.. erau in "misiune" ;)

.......

hai ma pe "oamenii cinstiti" doar i-au pus putin jos, asta e! se mai intampla greseli.. pacat de masina :(

Posted

Sunt nervos acuma din oarecare motive, nu ma fa sa iti zic cum nu trebuie. Citeste din nou ce-am scris acolo si intelege si tu putin gradul de ironie daca te duce capu ala bleg...

Pai tu peste tot esti ironic :-j .

Apropo , de unde stii tu ca sunt eu bleg ? Chiar n-am nevoie de caracterizarea ta , multumesc.

Posted

sincer mi se pare mai brutal sa dai intr-o femeie (care a depasit viteza si care are catuse) decat intr-un barbat. tie nu?

cred ca oricarei persoane normale i se pare ceva brutal sa lovesti o femeie, care are catuse, dupa cum ai spus si tu...

Posted

greseli se fac in orice domeniu dar:

-cei care gresesc sunt suspendati?

-sunt despagubite victimele sau primesc doar scuze?

prefer sa ma bata degeaba politia in US/UK decat in Russia/romania.

Posted

' date='Apr 23 2009, 13:38' post='3748735']

Ce faci atunci cand te trezesti cu o fumigena in masina si esti luat pe sus de mascati? Te gandesti ca esti victima unei confuzii!

O intamplare de-a dreptul incredibila s-a petrecut intr-o intersectie din Rusia, unde masina unor oameni cinstiti a fost confundata cu cea a unor dealeri de droguri.

Ce-i drept, autoturismele erau acelasi model si aveau un numar de inmatriculare asemanator.

Din fericire, misiunea nu a fost compromisa, adevaratii traficanti fiind retinuti in cele din urma.

Imaginea trupelor speciale a fost insa serios sifonata, dupa ce intreaga filmare a aparut pe internet.

http://stirileprotv.ro/stiri/international...sit-masina.html

Sura:Protv

Aruncam cu fumigena dupa ei :))

:)) le-as fi zis sa imi dea si mie o masina de interventie =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...