Jump to content
[Hook]

Poc, poc! "Toata lumea la pamant! Ooops, am gresit masina!"

Recommended Posts

Posted

Ce faci atunci cand te trezesti cu o fumigena in masina si esti luat pe sus de mascati? Te gandesti ca esti victima unei confuzii!

O intamplare de-a dreptul incredibila s-a petrecut intr-o intersectie din Rusia, unde masina unor oameni cinstiti a fost confundata cu cea a unor dealeri de droguri.

Ce-i drept, autoturismele erau acelasi model si aveau un numar de inmatriculare asemanator.

Din fericire, misiunea nu a fost compromisa, adevaratii traficanti fiind retinuti in cele din urma.

Imaginea trupelor speciale a fost insa serios sifonata, dupa ce intreaga filmare a aparut pe internet.

http://stirileprotv.ro/stiri/international...sit-masina.html

Sura:Protv

Guest stefteo21
Posted

De ce sunt fortele armate rusesti in declin ? Aveti dovada... parerea mea, care nu sunt nici mascat nu lucrez nici la politie, ca aia nu erau profesionisti... mie imi seamana mai mult cu o gasca de betivi. Dupa ce i-au batut bine pe aia si i-au tarat prin tot noroiul de pe strada s-au filmat putin, foarte bucurosi. Plus ca nici nu erau potriviti ca echipa, unu de 2,5 m, altu de 1,7 m ... :-/ unuia dintre ei nici nu-i incapea capul sub caciula aia de pe fata, aveau si caciuli diferite etc. Nu stiu ce sa zic dar... cred ca erau beti.

Guest stefteo21
Posted

Mda , politia romana :).

Ia mai citeste odata inainte sa te faci de rusine... care politie ? Asta in caz ca nu ne-am dat pe alfabetul si limba ruseasca - cum e in vid- si atunci e vina mea, recunosc.

Posted

cand sunt asa destepti in fortele de ordine ... cum crezi ca functioneaza "ordinea publica" =)) aia te'ar bate si daca esti TOTAL diferit din punct de vedere fizic fata de adevaratul criminal/traficant/hot etc..

Posted

" Ce faci atunci cand te trezesti cu o fumigena in masina si esti luat pe sus de mascati? Te gandesti ca esti victima unei confuzii! "

Normal ca ma's speria , iar dupa ce sar potoli apele vorba lu NoComment ia's da in judecata :angry1:

Guest stefteo21
Posted

Pe cine sa dai ma in judecata ? In Rusia ? Dai in judecata Politia in Rusia ?! Asta-i buna... aia abia au voie sa plece din tara de unde atata libertate ca sa dai in judecata politia - asta fara sa fii batut sau amenintat - si sa mai si castigi :)

Guest stefteo21
Posted

Ce gunoaie ma :rofl2: , daca nu ma insel masina era un Porsche :) .

@stefteo21 : Rusii n-au voie sa iasa din tara ? :blink: Am trait s-o aud si pe asta .

Sunt nervos acuma din oarecare motive, nu ma fa sa iti zic cum nu trebuie. Citeste din nou ce-am scris acolo si intelege si tu putin gradul de ironie daca te duce capu ala bleg...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...