[Hook] Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ce faci atunci cand te trezesti cu o fumigena in masina si esti luat pe sus de mascati? Te gandesti ca esti victima unei confuzii!O intamplare de-a dreptul incredibila s-a petrecut intr-o intersectie din Rusia, unde masina unor oameni cinstiti a fost confundata cu cea a unor dealeri de droguri.Ce-i drept, autoturismele erau acelasi model si aveau un numar de inmatriculare asemanator.Din fericire, misiunea nu a fost compromisa, adevaratii traficanti fiind retinuti in cele din urma.Imaginea trupelor speciale a fost insa serios sifonata, dupa ce intreaga filmare a aparut pe internet.http://stirileprotv.ro/stiri/international...sit-masina.htmlSura:Protv
ChoWdeR Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Stirile orei 19 s-au terminat, sunt Andrea Esca si va multumesc, O seara buna. a mai aparut si pe net prostia asta ))
NoComment Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 foarte tare =)) Eu unul i-as fi dat in judecata ... si mi-as mai fi luat inca o masina ca aia :)
Guest stefteo21 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 De ce sunt fortele armate rusesti in declin ? Aveti dovada... parerea mea, care nu sunt nici mascat nu lucrez nici la politie, ca aia nu erau profesionisti... mie imi seamana mai mult cu o gasca de betivi. Dupa ce i-au batut bine pe aia si i-au tarat prin tot noroiul de pe strada s-au filmat putin, foarte bucurosi. Plus ca nici nu erau potriviti ca echipa, unu de 2,5 m, altu de 1,7 m ... :-/ unuia dintre ei nici nu-i incapea capul sub caciula aia de pe fata, aveau si caciuli diferite etc. Nu stiu ce sa zic dar... cred ca erau beti.
gta-player Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Nu erau beti, stefteo21. Macar pe ei i-au confundat, uite aici ce poate face un camarad rus cand ii sare peruca: http://www.youtube.com/watch?v=djGy1IVbdYc...feature=related
Guest stefteo21 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mda , politia romana :).Ia mai citeste odata inainte sa te faci de rusine... care politie ? Asta in caz ca nu ne-am dat pe alfabetul si limba ruseasca - cum e in vid- si atunci e vina mea, recunosc.
iNm Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Se mai intampla astfel de confuzii. Pt traumele indurate ... pot fi rasplatiti destul de decent.
[Hook] Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Mda , politia romana :) . Defapt e Rusa nu e Romana
[IlluSioN] Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 cand sunt asa destepti in fortele de ordine ... cum crezi ca functioneaza "ordinea publica" aia te'ar bate si daca esti TOTAL diferit din punct de vedere fizic fata de adevaratul criminal/traficant/hot etc..
MIRAje Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 e penibil...eu i-as fi dat in judecata...si ce sperietura si-au luat oamenii aia...
locomotors Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 O doamne.Problema cea mai mare nu e sperietura oamenilor,ci cum s-a ajuns la o asemenea confuzie...dar nu noi suntem cei ce trebuie sa aflam acest lucru...
*Diabolik* Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 mama a stricat frumusete de masina da ce bataie au luat dealerii omg
jas2jas Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Am vazut , chiar jenant :< ii da in judecata .. si scot aia la bani :>
Floopy Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 " Ce faci atunci cand te trezesti cu o fumigena in masina si esti luat pe sus de mascati? Te gandesti ca esti victima unei confuzii! "Normal ca ma's speria , iar dupa ce sar potoli apele vorba lu NoComment ia's da in judecata :angry1:
Sparky[SV] Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Daca aia aveau probleme cu inima si mureau acolo ? Ar trebuii sa fie mai atenti
Guest stefteo21 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pe cine sa dai ma in judecata ? In Rusia ? Dai in judecata Politia in Rusia ?! Asta-i buna... aia abia au voie sa plece din tara de unde atata libertate ca sa dai in judecata politia - asta fara sa fii batut sau amenintat - si sa mai si castigi :)
marius_truckerfan Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ce gunoaie ma :rofl2: , daca nu ma insel masina era un Porsche :) .@stefteo21 : Rusii n-au voie sa iasa din tara ? :blink: Am trait s-o aud si pe asta .
Guest stefteo21 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ce gunoaie ma :rofl2: , daca nu ma insel masina era un Porsche :) .@stefteo21 : Rusii n-au voie sa iasa din tara ? :blink: Am trait s-o aud si pe asta .Sunt nervos acuma din oarecare motive, nu ma fa sa iti zic cum nu trebuie. Citeste din nou ce-am scris acolo si intelege si tu putin gradul de ironie daca te duce capu ala bleg...
Lord.Pici Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 mai mult a avariat masina celor cinstiti decat a infractorilor ce politie...te omoara in loc sa te salveze :blink: