Guest bre Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 salutare!...lansez aici o cerere pt. admin;nu stiu daca am procedat bine dar nu stiu unde sa ma adresez in alta parte...mentionez ca nickul meu este bre,iar cererea de admin este pt.cs linkmania.bucuresti#2...de asemenea mentionez ca sunt pe primul loc in top(+800 fraguri in doar 5 zile)...de asemenea "bucuresti#2" este un server ocolit de admini...rar apare cate unul....limbajul este destul de osbcen cateodata....dar cu toate acestea este preferatul meu...cu speranta ca cineva va lua in considerare cererea mea va multumesc anticipat si astept un raspuns...daca trebuie sa ma adresez in alta parte va rog sa ma ajute cineva...P.S. subliniez ca zilnic joc pe linkmania.bucuresti#2 peste 5-6 oreMultumesc!
DaemoN Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 no comment se pare ca n-ai citit regulamentele Cererea de admin se face pe mail , mailul apare la inceput unde te conectezi si nu prea cred ca il intereseaza pe cineva aici pe linkmania ca esti pe 1 loc si trebuie neaparat sa iei admin
Jayzzz Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Ma gandesc ce tare ii fi daca nici macar nu ai postat klumea
Under Taker Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Bre, intra pe mIRC pe orice canal mare (pe Undernet) si vezi ca e unu @X, vezi ca ala face admine.Numa ca e cam ocupat....trebe sa vb cu ala pana iti da admin. Bafta .