Jump to content
Bobo

Se spala cateva secunde pe saptamana.

Recommended Posts

Posted

Apa reprezintă un adevărat coşmar pentru Michaela Dutton, din Marea Britanie. Femeia suferă de o afecţiune care nu-i permite să intre în contact cu apa.

Ca să se spele, Michaela face un duş de numai câteva secunde pe săptămână, interval în care pielea i se umple de iritaţii dureroase. Nu poate bea apă sau alte lichide şi se mulţumeşte doar cu Cola dietetică.

Tânara nu îşi poate ţine copilul în braţe, de teamă ca acesta să nu transpire şi nici nu iese din casă, de frică să nu o prindă ploaia.

Un astfel de caz apare o dată la 230 milioane de persoane. În lume nu sunt mai mult de 30-40 de astfel de bolnavi.

sursa : editie.ro

Aiurea rau de tot , sa nu poti sa bei apa , sa nu iti poti lua copilul in brate , sa nu iesi afara de frica ploii.

Guest stefteo21
Posted

Sa mearga la innot in timpul liber...

Guest The_KniveS
Posted

am auzit de femeia asta a dato la stiri , imi dau seama ce viata chinuita are, pacat...

Guest stefteo21
Posted

Gandesti ce spui :blink: ? Daca atunci cand intra in contact cu apa se umple de ,,bube" cum sa inoate omg .. :|

nu prea te duce capul ^_^ pana si Boc si-ar fi dat seama ca am glumit <_<

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Pacat,imi pare rau pentru ea :(.

Posted

Gandesti ce spui :blink: ? Daca atunci cand intra in contact cu apa se umple de ,,bube" cum sa inoate omg .. :|

deci asta a fost LOL =) .. no offence

Ce viata chinuita o duce..dar nu am inteles ceva..Diet Coke nu e tot lichid?presupun ca e alergica la apa/lichide ... Parca am vazut si eu cazul la TV ... foarte rau :(

Posted

in ziua de azi nu trebe sa plangeti pentru alti daca va analizati antenti fiecare are defecte.Defecte mai mici sau mai mari daca sant prea mari

si nu poti sa le suferi exzista 1 mod de a scapa fara sa mai sufere si cei din jurul tau (sinuciderea)

Posted

Sa mearga la innot in timpul liber...

I LOL'D ^_^.

-----------------------

Ce sa spunem.. e un caz foarte ciudat care te-ar putea instiga sa inveti genetica si mai bine. Trebuiesc gasite leacuri neaparat pentru aceste boli,sunt cele mai grave . Daca am putea manipula sau chiar controla cromozomii.. ooh ar fi prea tare.

Posted

Esti planta.

Habar nu ai ce e aia ironia.

Mai are rost sa mai traiesti in astfel de conditii ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...