Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

leonardo21

Sugestie cu xp

Recommended Posts

Posted

boom, nu ma asteptam de la tine sa umbli cu fofarlica, pe tine te-ar fi ajutat multi neconditionat....prietenii vechi, in limita posibilitatilor fiecare.

Ideea e ca cei care au dupat jwls au stricat piata de vanzari cumparari iteme si dadeau 200-300 jwls pe un item de maxim 40 -50....na ...ti se pare corect fata de restul care se chinuiau cateva zile sa faca jwls ca sa poata intra la trade pe forum ?

Puteati macar sa dupati si sa le folositi in limite normale la trade, sau sa le bagati rpd in iteme, aripi si nu v-ar fi stiut nici vantul nici pamantul.

Majoritatea playerilor au dupat macar o data, dar diferenta se face intre cei care au dupat numai pt. a-si ridica 1 item la + si care nu au vandut iteme sau jwls dupate la nimeni deci nu au afectat ceilalti playeri cu acest lucru....si cei care au influentat tot mersul lucrurilor pe srv. prin supralicitari exagerate.

Mie oricum mi se cam falfaie, ca joc o data la 2-3 zile cateva ore....dar e naspa sa vezi ca sunt playeri cu lvl 280-300 + care nici macar nu au 2 iteme excelente pe ei si altii tot non rr au deja seturi full lk dsr +.....

Aici se pierde frumusetea jocului de MU, eu mai merg la goldeni cu inca cativa din guild si pun pariu ca cele mai frumoase amintiri vor fi acestea cand trageam cate 4-5 din guilda pe un golden +3 sau +4...ca la +5 nu ne permitem inca......astea au fost si pe 0.97d cele mai frumoase amintiri....cand eram mici si uniti toti si ne bucuram ca niste copii cand reuseam sa doboram un golden desi noi eram vai mama noastra de prost imbracati si cu lvl mediocre.

nu am umblat cu fofarlica. am testat toate hack-urile posibile care merg pe s1, care au mers le-am dat mai departe unor moderatori/gm sa poata modifica scriptul in asa fel incat sa nu se mai poata folosi. da am facut dupe cat timp am vazut ca merge. dupa introducerea patch-ului 5 nu s-a mai putut folosi hack-ul de dupe si n-am mai facut. apoi s-a reintrodus scriptul antidupe si mi-am luat 99. vestea mi-a fost data prin telefon, si am ramas socat ca n-am putut sa-mi salvez nici un item de pe cont. de ce? pentru ca avem pile la admini si ne-au informat cu privire la introducerea noului script antidupe, si ne-au zis ca se scaneaza retroactiv toate conturile care au dupat. oare mai stateam la lvl ca nebunu daca stiam de script? oare ramaneam acuma cu set red dragon dat de baietii din guild "din mila" cu opt mana, ref, sau dd? nu cred.

cate posturi la vanzari cumparari ai vazut tu ca am ? iti zic eu: nici unu. doar am cautat sa cumpar, n-am facut nici o oferta colosala, nici un trade. setul gd care il aveam pe mine lk dsr, l-am print intr-o seara din 19 bok sparte cu garrone si milogu. am facut toata seara invazii in 3. 2 iteme mi le-a dat koka sa ma ajute sa-mi termin setu. jwl-urile facute au ajuns in iteme si la vreo 2-3 baieti din guild care aveau nevoie sa-si ridice itemele la +.

asa ca va rog pe toti sa va abtineti sa mai faceti acuzatii pe seama mea sau a adminilor ca ne favorizeaza. cel mai bine sa-si vada fiecare de jocul lui sau de dupele lui

Guest trAANCe[
Posted

nu am umblat cu fofarlica. am testat toate hack-urile posibile care merg pe s1, care au mers le-am dat mai departe unor moderatori/gm sa poata modifica scriptul in asa fel incat sa nu se mai poata folosi. da am facut dupe cat timp am vazut ca merge. dupa introducerea patch-ului 5 nu s-a mai putut folosi hack-ul de dupe si n-am mai facut. apoi s-a reintrodus scriptul antidupe si mi-am luat 99. vestea mi-a fost data prin telefon, si am ramas socat ca n-am putut sa-mi salvez nici un item de pe cont. de ce? pentru ca avem pile la admini si ne-au informat cu privire la introducerea noului script antidupe, si ne-au zis ca se scaneaza retroactiv toate conturile care au dupat. oare mai stateam la lvl ca nebunu daca stiam de script? oare ramaneam acuma cu set red dragon dat de baietii din guild "din mila" cu opt mana, ref, sau dd? nu cred.

cate posturi la vanzari cumparari ai vazut tu ca am ? iti zic eu: nici unu. doar am cautat sa cumpar, n-am facut nici o oferta colosala, nici un trade. setul gd care il aveam pe mine lk dsr, l-am print intr-o seara din 19 bok sparte cu garrone si milogu. am facut toata seara invazii in 3. 2 iteme mi le-a dat koka sa ma ajute sa-mi termin setu. jwl-urile facute au ajuns in iteme si la vreo 2-3 baieti din guild care aveau nevoie sa-si ridice itemele la +.

asa ca va rog pe toti sa va abtineti sa mai faceti acuzatii pe seama mea sau a adminilor ca ne favorizeaza. cel mai bine sa-si vada fiecare de jocul lui sau de dupele lui

buna buna.... buna asta :rofl1:

Posted

vrei sa te credem? :rofl1:

Posted

Spui tu.

Spune-mi si mie, tu daca il prinzi pe 1 cu mana la tine in buzunar si nu-ti mai gasesti banii ce faci ?

Zici ca stateai ca nebunul la lvl dar totodata spargi 19 bok.

Mi se pare fenomenala "usurinta" cu care vorbesti de acest furt, virtual sau nu. Si pentru faptul ca faci pe Robin Wood (da, e intentionat) iti schimba imaginea cu ceva?

In plus la tot ceea ce ai spus, vrei sa cred ca iteme +13 iti ies asa din prima la chaos machine ? Ai stat putin sa te gandesti, ca tot ziceai ca ai stat o seara intreaga la invazii in 3 si pe urma voi spargeti 19 bok de parca voi 3 erati singuri pe server.

Sa te mai iau altfel.., ai idee ce procent iti iese, facand un calcul lejer, sa-ti pice un anumit item dintr-un bok ? Daca stai sa te uiti si sa iei pe fiecare care au seturi si pe baza acestui procent sa calculezi cate bok-uri ar fi trebuit pentru un set, cred ca depasiti numarul de invazii de cand s-a deschis oficial de cel putin 10 ori.

Dar sa lasam astea, tu esti baiat cu minte, si un "nestimat" al serverului. :tiphat:

P.S. Imi pare rau ca am spus ce-am zis, dar am o problema cu furtisagurile, hotia.., nush.., cred ca am alergie.

Posted

vrei sa te credem? :rofl1:

nu ma intereseaza parerea ta.

Spui tu.

Spune-mi si mie, tu daca il prinzi pe 1 cu mana la tine in buzunar si nu-ti mai gasesti banii ce faci ?

Zici ca stateai ca nebunul la lvl dar totodata spargi 19 bok.

Mi se pare fenomenala "usurinta" cu care vorbesti de acest furt, virtual sau nu. Si pentru faptul ca faci pe Robin Wood (da, e intentionat) iti schimba imaginea cu ceva?

In plus la tot ceea ce ai spus, vrei sa cred ca iteme +13 iti ies asa din prima la chaos machine ? Ai stat putin sa te gandesti, ca tot ziceai ca ai stat o seara intreaga la invazii in 3 si pe urma voi spargeti 19 bok de parca voi 3 erati singuri pe server.

Sa te mai iau altfel.., ai idee ce procent iti iese, facand un calcul lejer, sa-ti pice un anumit item dintr-un bok ? Daca stai sa te uiti si sa iei pe fiecare care au seturi si pe baza acestui procent sa calculezi cate bok-uri ar fi trebuit pentru un set, cred ca depasiti numarul de invazii de cand s-a deschis oficial de cel putin 10 ori.

Dar sa lasam astea, tu esti baiat cu minte, si un "nestimat" al serverului. :tiphat:

P.S. Imi pare rau ca am spus ce-am zis, dar am o problema cu furtisagurile, hotia.., nush.., cred ca am alergie.

exact. stateam ca nebunu la lvl. nu ma intereseaza imaginea mea. este una virtuala :) cine ma stie de pe 97 stie de ce sunt in stare si ce fel de persoana sunt.

ia si calculeaza tu de la ora 6-8 seara pana dimineatza la 6-7 cate invazii faci si ai sa vezi ca 19 bok intr-o seara nu sunt asa multe :) n-am zis nimic de iteme +13. mai citeste odata reply-ul meu

daca ai o problema cu furtisagurile, hotia,.. tin sa te anunt ca ai o problema la cap.. aici e doar un joc :)

Posted

de zen e foame, de jwls e foame, pica winguri la 90 % pica si cu lk jwls la + 7 ce sa mai .. jucam mai ceva ca pe oficial

joaca pe oficial atunci, daca ti se pare mai usor acolo.

vdragosh nu se vrea un servar cu exp x99 dar in stilu asta nu se poate juca e mult prea greu gandestete la cei care muncesc sau cei care au scoala ce distractie mai e asta cand stai 8 ore pentru 2 lvl e prea greu e perdere de timp mult prea mare

multi prefera linkmania deoarece e un servar stabil

un exp x30-x40 ar fi bun pentru toate categoriile sociale care joaca aici

nu-mi dau seama de unde v-ati obisnuit toti sa vi se puna totul de-a gata la nas. acum e mai mult decat bine fata de cum era la inceput pe linkmania, cand apucai sa-ti faci un set excelent bun si +11 dupa cateva luni de joc. si atunci nici macar 20x nu era xp. ce daca stai sa faci 2 lvl in 8 ore? toti sunt in situatia asta, nu numai unii dintre voi. aproape nimeni nu mai joaca acum pentru a-si face prieteni si a socializa. toti joaca numai pentru xp, iar asta nu e deloc specific linkmaniei.

Posted

sa va mai zic si alceva lucrez de la ora 09 la 18 uneori pana la ora 22 crezi ca in 2--3 ore ma pot distra sau face lvl .eu ma refeream la toate gruprile sociale care joaca pe aici nu poti copara pe unu care sta acasa cu unu care lucreaza/invata.

eu ma refeream mai mult la oferta de distractie adusa de linkmania foarte redusa.

si inca ceva ce castiga linkmania ca are 200de jucatori mereu afk pe servar.

Posted
parerea mea ar am trebuii sa se mareasca xp altfel e belea rau .. din ce in ce mai multa caterinca pt spoturi si alea alea .. un xp mai mare ar fii bine venit si cred ca ar multumi pe toata lumea :beer:
Posted

Frate....ideea e clara si de la obraz luata. Faceti xp20 pentru ca 1.Nu este corect fata de cei care nu au rr , avand in vedere ca unele guilde au resetati si s-au pus pe picioare , iar 2.Sunt 400 de levele pana la rr prieteni ! Nu 350 !!! Chiar ne mai luati mult la misto ? Sau trebuie sa va cadem in genunchi ?

Guest FlinStone
Posted

mai multe spoturi sau 2 servere ar fii mai bine parerea mea

Guest CurseDKinG
Posted

Cred ca gresiti cu xp asa mic, nu toata lumea are o viata de pierdut pe LinkMania, am inteles cand era 350 lvl pentru reset. Acolo il dadeai intr'o zi daca erai full stats (vb de 24 de ore non stop). Aici daca esti full stats il dai in 3 zile (72 de ore non stop). Nu credeti ca obiectivu' multora e sa faca full stats? De ex Cristal e non stop online de cand ati deschis serverul. Si are 3 reseturi in cat timp? 1 luna? Deja ne cereti sa ne lasam de scoala, munca, etc. ca sa jucam MU...Deci xp merita sa fie 30x, in conditiile in care reset lvl e 400.

EDIT: Sau mai deschideti un server cu xp 30-50x, asta veti stabili voi, unde ne trebuie alte conturi pt a juca, nu tot astea. Si doar asa, de proba, sa vedem cati oameni mai raman pe serveru' de 15x...

Posted

Si uite asa linkmania o da iar in bara privind Mu Online.

Dragos, de ce nu se deschide oare si un server high xp sau chiar zenpower?!

Ar fi destul de simplu,faci un ghost dupa acest server si-l pui pe alt sistem, modifici doar xp-ul si droprate-ul la itemele exc. Astfel chiar daca jucatorii vor face full stats, vor juca in continuare pentru iteme/seturi.

Ar fi chiar frumos sa se reintroduca si seturile rare (bone,bronze, scale, wind, etc. toate cele existente pe 97d) Si uite asa ai sa multumesti o mare parte a jucatorilor, pentru ca nu este deloc distractiv sa te chinui sa faci si tu lvl apoi apare un golden care te omoara, pierzi spotul.... apoi stai in oras... si socializezi cu toti afk-istii :) pentru ca defapt asta ne cereti.

Mi se pare de-a dreptul absurd ca atunci cand membrii unei comunitatii de care te ocupi iti solicita ceva, sa fie luati asa peste picior. In principiu ar trebui sa cautam solutii pentru a multumi pe toata lumea, nu? daca nu exista fonduri cred ca se pot face , fie din publicitate pe forum, fie din donatii...samd. Vorba aia, cand unul se plange poate fi ignorat, insa cand mai multi se plang de acelasi lucru, deja e o problema.

Eu unul prefer sa fac full stats in 2 luni si apoi sa mai stau 5 luni sa fac seturi/iteme/ trade-uri/ dueluri/ eventuri.... de ce nu, chiar sa cresc in continuare:) pentru top. Sunt destul de multi jucatori care au trecut cu mult peste pragul de rr-uri necesar pentru a face full stats si au jucat in continuare doar pentru comunitate. De ce sa nu cautam o modalitate sa impacam cele 2 grupuri de jucatori?

PS. Eu ma asteptam ca Asistentii mu sa caute o solutie sa impace jucatorii, nu sa-i trimita la plimbare

Posted

eu am impresia ca majoritatea vor sa faca full stats cat mai repede .

cred ca am gresit eu, trebuia sa fac un srv high-exp

cu exp actuala, primul o sa faca 2 rr-uri cred ca o sa fie full stats in max 2 luni

daca maresc exp cred ca toti o sa fie full stats in 1-2 luni

sa inteleg ca se vrea un server usor ?

lasa 10x cat e acuma ca e bine...mie unu imi place sa ma chinui pt lvl macar asa capata farmec jocu..

Cea mai buna solutie ar fi xp 20x again, sau 80% din playeri vor pleca, si aia inseamna ca mai ramai cu 100 pe server...Nu ti se pare trist? :blink:

tata si daca pleaca 80% tot vor ramane cei 20% care nu se plang atata.Si credema ca as prefera sa plece cei 80% poate asa scapa serv de duperi si hackeri....

Posted

mah daca vrei xp mare sunteti liberi sa va duceti la toate svr de duzina de pe net,numai sa nu va aratati aici...pls

pai daca gandalf zicea de cei 80 % care ar pleca , cred ca tu ar trebuii sa fii unul dintre ei ..

Posted

mah daca vrei xp mare sunteti liberi sa va duceti la toate svr de duzina de pe net,numai sa nu va aratati aici...pls

Sunt curios , dar cred ca nu sti sa faci diferenta intre level 350 si level 400 ... mai bine abtine-te :clap:

Sunt mult prea multe levele in plus pentru xp asta .

Posted

Sunt curios , dar cred ca nu sti sa faci diferenta intre level 350 si level 400 ... mai bine abtine-te :clap:

aha,atat? :dooh:

Posted

tata muonline nu o fost creat ca sa faci lvl si reseturi in prostie...daca era asa il faceau single player si bagai ca orbu de unu singur pana iti sareau capacele...de cand so inventat moda asta(care are cele mai multe rr)pot zice ca nu mai are farmec jocu...acu 2-3 ani nu jucam pt rr...jucam ca sa socializez,pur si simplu vedeam muonline ca un MIRC 3d...de aceea nu ma este cum era o data demult :(( :((

Posted

Pai si cei care au dat rr nu au jucat pe acelasi server?

au jucat tot aici dar am mai spuso de 100ori tu poti compara pe unu fara ocupatie cu cineva care are servici scoala munca copii

linkmania e ca un produs pentru toti e un joc pentru a te distra

cum ma pot distra eu in 2--3ore la ora actuala cant totul e ful exp mic si non stop plin de afkisti cu cata 1 (ametit on).

linkmania nui faimos prin exp mic sau versiune buna totul ce atrace jucatori e STABİLİTATEA

cand se face un produs se gandeste pentru toata lumea si saraca si bogata

Posted

Eu cred ca mai trebuiesc facute niste setari totusi.

Exemplu: aida sunt mobi mai puternici decat atlans 3, au def mai mare si totusi experienta este aproape la jumatate fata de atlans 3;

golden +3 mai puternic decat golden +4, ciudat si asta; minionii mai puternici decat goldenii, alta nebunie; icarus mobi mai puternici decat tarkan2 dar exp la fel s.a.m.d.

Posted

Eu cred ca mai trebuiesc facute niste setari totusi.

Exemplu: aida sunt mobi mai puternici decat atlans 3, au def mai mare si totusi experienta este aproape la jumatate fata de atlans 3;

golden +3 mai puternic decat golden +4, ciudat si asta; minionii mai puternici decat goldenii, alta nebunie; icarus mobi mai puternici decat tarkan2 dar exp la fel s.a.m.d.

de acord 100%.

Da, Staff Linkmania. Faceti o treaba ok, dar acceptati si criticile constructive, si bagati-le in seama.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...