Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

leonardo21

Sugestie cu xp

Recommended Posts

Posted

Deci pana la urma se va revenii la xp 20x?

1 gm a spus ca asa se va intampla dar data acestui eveniment nu ne-a fost comunicata. Ne poate comunica cineva data schimbarii, sau macar daca se va schimba?

Posted

Cum a fost si cu rena asa e si cu XP .

Intrebarea vine : Dc sa mai facut BETA ?

Foarte inteligenta formulare! exact aceeasi intrebare am pus si eu. pentru ce pierderea de timp dak tot nu au facut nimic? vDragos sincer..nu te pricepi. punct

Guest FlinStone
Posted

experienta e mai mica ca pe 97d,imi vine sa-mi bag unghia'n gat ca am banat contul de pe 97,nu ma asteptam sa mearga asa de prost pe S1

Posted

sa raspundem si aici ... mai este un topic la informatii ...

nu pricep de ce se face atat tam tam pt. exp

deja 6 au 1 rr si 2 dintre ei se apropie de al 2-lea

astia 6 cum au reusit ?

nu am auzit nici unul din el sa se planga la vl 395 , unde cred ca este mult mai greu decat la lvl care sunte-ti voi acum .

mai vad ca sunt doar cativa care se plang pe aici , in comparatie cu nr de conturi si jucatori online .

Posted

cei cu rr nu s-au plans pt ca au crescut in party pe spoturi cu exp buna, dar jucaotrul de rand care nu are guild si nici prieteni prin guilde sau aliante care sa ii poata oferi un loc in party nu are ce face, va sta la lvl 300 unedva prin dungeon sa faca si el o bara de exp .. in 6 ore :]

Posted

Dark are perfecta dreptate, trebuie marita inapoi exp, ptr ca deja s-au format grupuri care numa ei stau la pt si nu dau pt la nimeni altcineva.

Este multa rautate pe server, serios acuma, ati stricat-o si cu asta. Jwl nu sunt, Zen nu sunt, Exp mica, Party nu se mai da, la itemele cu lk se i-a tzeapa, din bok cad zeni... sunt cateva din lucrurile de care ma plang yo. si pun pariu ca nu sunt singur, poate nu multzi au vazut postul aici, sau nu vor sa mai zica nimic pt ca stiu ca asa v-a ramane.

:tiphat: :crazy:

Posted

Dark are perfecta dreptate, trebuie marita inapoi exp, ptr ca deja s-au format grupuri care numa ei stau la pt si nu dau pt la nimeni altcineva.

Este multa rautate pe server, serios acuma, ati stricat-o si cu asta. Jwl nu sunt, Zen nu sunt, Exp mica, Party nu se mai da, la itemele cu lk se i-a tzeapa, din bok cad zeni... sunt cateva din lucrurile de care ma plang yo. si pun pariu ca nu sunt singur, poate nu multzi au vazut postul aici, sau nu vor sa mai zica nimic pt ca stiu ca asa v-a ramane.

true...true...

Guest roby_oly
Posted

aceste discutzii erau si pe 0.97d,deci nu va mai agitatzi ca asa va ramane cum vor ei :tiphat:

Posted

una e sa dai rr la 350 cu un 10 x.. insa la 400 e deja prea mic.. sa dat rr pt ca erau aproape de acel 400, iar cei ce au crescut si au dat rr acum pot baga pe spoturi mai bune, deci ori se merg cu anumite setari pana la capat ori schimbam asa pe parurs care si cum..

Un event Crywolf nu trebuie sa poata schimba un xp la un srw, astea sunt setari facute de admini nu de esec la un event,

de zen e foame, de jwls e foame, pica winguri la 90 % pica si cu lk jwls la + 7 ce sa mai .. jucam mai ceva ca pe oficial

Posted

Pe 0.97d, circa 20 de playeri au dat primul rr la 5 x experienta. Printre ei ma numar si eu si a fost greu al naibii si chiar m-am gandit atunci sa ma las de MU, apoi s-a marit exp intre 8 si 10 X parca si a fot mai bine pentru toata lumea.

Aici vad ca e invers, a fost exp 20 X ( excelenta pt. un srv. cum e cel de pe linkmania), au dat cativa primul rr, iar acum s-a micsorat la 10 X presupun si datorita spoturilor concentrate, este foarte greu pentru un non rr sa creasca. Pe 0.97d nu erau spoturi cu atati mobi pe cm patrat si facea fata un non rr la lvl corespunzator cam pe orice harta....q q q din cand in cand si era ok. Acum insa fiind spoturile cu multi mobi care apar exact langa tine, nu mai apuci q q q daca lovesc 2-3 odata in tine :D......si la exp de 10 X....asta chiar e chinuitor, macar daca bagam viata non stop sa facem si lvl cat de cat nu sa ne smulgem parul din cap ca se sta peste o ora / lvl ( asta intre 200 - 250 lvl) si cand te omoara un mob, ca ratezi momentul sa dai viata, pierzi cateodata si o bara jumatate :|

Posted

astia 6 cum au reusit ?

nu am auzit nici unul din el sa se planga la vl 395 , unde cred ca este mult mai greu decat la lvl care sunte-ti voi acum .

mai vad ca sunt doar cativa care se plang pe aici , in comparatie cu nr de conturi si jucatori online .

Dupa cum au spus si restul, cei care deja au reset au crescut pe xp de 20x. Cat despre faptul ca sunt putini cei care se plang despre asta, nu stiu prea multi de acest topic si nu toti playerii sunt activi si pe forum. De aceea sunt putini cei care au postat.

Daca ai intreba pe server, sunt sigura ca vei fi mirat de cat de multi sunt cei care ar vrea xp back . :)

Posted

Castiga eventul din Crywolf si xp va reveni la 20x. Nu poti .. ghinion :) De ce ar trebui sa schimbam eventul ? Ca nu puteti sa il faceti? Aberant...

Daca si asa nu puteti castiga castelul, haideti sa il scoatem nu ? ;;)

Sugestie respinsa.

:adminpower:

Posted

Nici mie nu mi se pare corect ca la inceputu dbului sa fie 20x unii playeri sa faca lvl de rup si la un moment dat sa se faca 10x pentru? sa stau 8,9 ore la un lvl in tarkan? sa vina roti pe spotu respectiv sau goldeni sa mor in draci si sa pierd intr`un minut bare kre le fac in 3,4 ore?

Castiga eventul din Crywolf si xp va reveni la 20x. Nu poti .. ghinion smile.gif De ce ar trebui sa schimbam eventul ? Ca nu puteti sa il faceti? Aberant...
Daca si asa nu puteti castiga castelul, haideti sa il scoatem nu ? 5.gif

Sugestie respinsa.

Care`i faza? din kte stiam eu si din kte scria pe forum pe beta doar cei care pierd eventu li se scade xp,rata la goblin si restu.

Posted

astia 6 cum au reusit ?

pai tu faci coparatie dintre oameni normali si maniaci mu

asa dupa tine ai lasa pcu sa mearga 8 ore sa faci doar 2 lvl si asta daca ai spot sau party.

Posted

asa dupa tine ai lasa pcu sa mearga 8 ore sa faci doar 2 lvl si asta daca ai spot sau party.

nu`ti fa griji k nu faci la lvl tau 2 lvl in 8 ore,garantez eu :)) poate 1

Posted

Da, fiindca asa e normal. E ca si cum ai spune pe un server de 5000x "tie iti convine sa dai rr in 1 ora ?" pe ala cu 9999999x dau in 15 min.

Asa trebuie, sa faci in 8 ore 2 lvl, ce e asa greu de priceput?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...