Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

leonardo21

Sugestie cu xp

Recommended Posts

Posted

Dupa cum am fost informati xp s-a redus la 10x si s-a stabilit ca din cauza cry event-ului, sau poate din alte cauze...

Lvl merge deja ridicol, 20x era xp perfecta pentru linkmania.

Nu ar fi corect pentru noi cei fara rr sa ne chinuim cu xp 10x cand ceilalti au dat bine-mersi 1 rr pe xp 20x.

Deci in concluzie cred ca fac o rugaminte in numele tuturor playerilor(sau cel putin majoritatea) care activeaza pe link sa se revina la 20x.

Ms!

Guest |smiley|
Posted

si noi si noi,inebunesc deja :)) dau si singur pe spot at2 si ma uit la bara ai 2 ore pana sa se miste putin...e urat!

Posted

Sustin ideea, e foarte greu cu exp mica de acum.

Oricum e un DB compromis, deja se dupeaza jwls si se da disconnect.

Pe 0.97d gaseam o rara frumoasa si-mi luam set bun pe ea sau in schimbul ei primeam party unde doream eu, acum insa nemaiexistand rarele, duperii s-au ridicat repede cu ajutorul seturilor, iar restul au ramas de izbeliste undeva la un lvl mediocru si se chinuie, atlans sau lt 7 pentru ca itemele de pe ei nu le permit mai mult.

S-a vazut inca o data cine e campion la dupe si hack-uri, tot dansii erau detinatorii titlului si pe 0.97d.

Am ajuns sa intru pe Season1 doar ca sa salut prietenii si sa stau un pic de vorba cu ei ca-n rest nu ma mai trage inima sa joc.....nu am pentru ce, nu plecam toti cu sanse egale asa ca de ce sa ma chinui sa fac lvl si sa omor goldeni cand alti deja dupeaza jwls si iteme iar lvl se face cu speed hack sau chiar cu 1 Hit Kill.!!! ???

Posted

Ai dreptate ca s-a inceput cu stangul cu duperii astia.

Eu tot nu inteles de ce nu au luat si filtru? :-??

Oricum asteptam "the rise of the experience(the return of the xp)" :P

Posted

disconnect,speed hack,1 Hit Kill Oo? Ai jucat pe Season1 pe Link sau le-ai scos din burta?

Nu se compara cu 97d, unde 60% din srv stiau sa dupeze iteme fara sa fie prinsi. Aici macar i-a prins pe aia care au dupat si sunt sigur ca s-au linistit.

ot: Nu sunt de acord cu exp la momentul de fata dar eventul din cry face parte din gameplay.

Posted

Ai dreptate ca s-a inceput cu stangul cu duperii astia.

Eu tot nu inteles de ce nu au luat si filtru? :-??

Oricum asteptam "the rise of the experience(the return of the xp)" :P

de acord. :dontknow:

Posted

disconnect,speed hack,1 Hit Kill Oo? Ai jucat pe Season1 pe Link sau le-ai scos din burta?

Nu se compara cu 97d, unde 60% din srv stiau sa dupeze iteme fara sa fie prinsi. Aici macar i-a prins pe aia care au dupat si sunt sigur ca s-au linistit.

ot: Nu sunt de acord cu exp la momentul de fata dar eventul din cry face parte din gameplay.

Bk cu nick Florinnn a dat disconnect la un party de 5 in atlans, party din care faceam si eu parte, sau poate el nu a dat disconnect ci am inteles ca se mai poate sa iei d.c de la speed hack-ul folosit de altul care apare brusc in ecran...deci daca se poate folosi speed hack si dupe....cu ce e S1 mai bun decat 0.97d ?

Credeti ca mi-e greu sa fac un cont special cu care sa dupez si eu 2-3 zile pana ma prinde si imi da ban? Mie n-au cum sa-mi dea filtru pe IP :)...si chiar am probat chestia asta.

Vorba aia, exista hackuri si pentru Season4, daramite pt Season1 si cred sincer ca daca isi indreapta atentia adevaratii hackeri spre acest server o sa fie jale :|

Posted

Si eu credeam ca exp e x20 sau x40 (nu stiam dc cresc asa greu de la o vreme) + ca nu credeam ca pe Linkmania S1 sa mai mearga dupe si alte grozavenii , poate se rezolva ceva :)

Posted

Vorba aia, exista hackuri si pentru Season4, daramite pt Season1 si cred sincer ca daca isi indreapta atentia adevaratii hackeri spre acest server o sa fie jale :|

cate buguri are s4 si cate are s1? Ridicol raspuns .

Posted

Am inteles de la o colega de guilda ca a anuntzat aseara un admin ca se va reveni la 20x :X

Sa speram ca asa va fi...

la sella :wub: mai exact

Guest ENACHACHE
Posted

Ar fi minunat dak ne-ati putea spune mai exact si ziua in care va reveni preferata noastra experienta de 20x ... Multumim frumos si dak sunteti amabili sa cresteti experienta cat mai curand ... Va Dorec o zi Placuta in continuare !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...