Jump to content
Random Hero

Chinezarii auto de lux

Recommended Posts

Posted

http://img10.imageshack.us/my.php?image=60278013.jpg

"Asemanarea este pur si simplu intamplatoare." Asta au spus chinezii care au lansat la Salonul Auto de la Shanghai un autoturism de lux care seamana izbitor cu un model Rolls Royce.

Cum era de asteptat, conducerea companiei britanice nu a fost deloc incantata. In schimb, asiaticii se apara si sustin ca modelul lor este unul original. Producatorul chinez insista ca nu a imprumutat nimic de la Rolls Royce.

Modelul Rolls Royce Phantom si Geely GE, o masina de lux produsa in China si prezentata zilele acestea la Shanghai, seamana izbitor.

Autoturismul chinezesc este o limuzina lunga de 5.3 metri, care are aproape aceeasi forma cu modelul prezentat de compania britanica.

sursa: stirileprotv.ro

Guest Kamikaze
Posted

doar rolls royce? au n modele copiate. phantom nu e la prima "abatere" :))

hongqi hqd

Imagine IPB

asta e probabil cel mai faimos caz

Posted

toate is made in china mai nou ... dc ne miram :) ?

eu unul nu am vazut Palinca de Shanghai :P

// in materie de gaming toata lumea se ia dupa toata lumea, cat despre masini.. sa fim seriosi, eu am hyundai i30 care seama cu opel astra si care tind sa cred ca seamana la randul lui cu kia `ceed, si hyundai tucson care seamana kia sportage.. eu vreau sa vad un jeep cherokee pioneer meid in ciaina care se rupe in doua cand escaladezi buruieni =))

http://www.thexota.org/d/4216-2/0122_jpg.JPG

// oricum nu ii poate da nimeni in judecata :))

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Saracii nu au inspiratie :)).

Guest The_KniveS
Posted

chinezi sunt cei mai mari plagiatori ce poti sa le ceri...

Posted

totusi nu inteleg cum de li se permite...ar fi absurd ca instantele de judecata, daca se ajunge acolo, sa nu vada si sa le dea castig de cauza producatorilor originali...

Guest Xspeed
Posted

trist

nu sunt prosti, sunt doar....ciudati

Posted

Ce oameni , nu stiu sa-si faca masina lor originala , si copiaza dupa alte marci , urmand sa nege ca s-au inspirat . :-j Oricum arata urat :) . Rolls Royce :wub: .

Arata prea tare . Daca partea tehnica e ok,nu ar fi o idee proasta sa cumperi una .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...