Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crys1209

Sugestie , RR DB

Recommended Posts

Posted

pun pariu ca ai maxim lvl 200 de aceea ti se rupe tie daca se da rr

cu useri de 350+ cum ramane? care au muncit?

Eu unul am peste lvl 200 lvl elf, 187 sm :)

Dar tie iti convine ca nu-ti poti permite sa cumperi un item de pe forum la un pret rezonabil din cauza celor care dupeaza jwls si isi permit sa dea 200-300 jwls pe el?

Iti convine ca tu poate joci corect si te chinui de 3 sapt sa faci peste 300 lvl, si cativa joaca cu hack si fac in 3-4 zile mai mult decat tine ?:)

Mai e foarte putin si vom vedea grozavii mai mari ca pe 0.97d pe season1, abia au inceput sa-l studieze baietii consacrati :)

P.S. Si unde se facea atata tam tam ca aici e foarte safe fata de 0.97d =))

Posted

Sunt partial de acord cu ceea ce a spus Crys. E adevarat ca rr nu poate fi dat, nici nu ar fi corect fata de cei ce au pierdut nopti. As prefera sa stiu totusi ca absolut tot ce a fost obtinut/ridicat din dupe jwl/bok sau mai stiu eu ce, sa fie sters de la cei ce le detin. Dupa cum spunea si Crys, e trist cand sunt desculti si altii umbla in "matase". Singurii care ar fi in pierdere sunt cei care au cumparat pe dupe nestiind ca sunt dupe. Mi se pare o pierdere acceptabila si rezonabila.

As fi foarte curios ca la un asemenea lucru (si restart de serv) sa vad o groaza de "desculti" prin tarkan2/icarus si alte locuri inedite.

Personal nu mi se pare corect ca lasati in continuare asemenea specimene pe server. Fiti siguri ca vor face in continuare singurul lucru de care sunt in stare..., sa fure.

Din putina "retelistica" pe care o stiu, un IP are in componenta mai multe clase. Din faptul ca am RDS mai stiu ca la un reconnect mi se schimba si cea de-a doua clasa, dar doar cu un singur increment. De aici rezulta ca un filtru pe ip pe doar 2 clase nu ar fi asa de grav, decat poate duperii ar mai trage dupa ei cativa prieteni, probabil beneficiari ai actiunii.

Cam asta e, dar sa nu uit, am auzit niste zvonuri gen: Duperii au fost anuntati din timp si au putut sa-si transfere majoritatea "averii" de iteme pe noile charuri. Sper sa nu fie adevarat, desi la cata "mana libera" au avut asemenea "infectii purulente" nu ar fi rau de verificat. Asta, bineinteles, in cazul in care nu se aplica zicala: afara-i vopsit gardu... continuarea o stiti. Mult mai grav ar fi ca aceasta "vanatoare" de dupe-uri sa nu fie decat praf in ochi pentru a ascunde lucruri mai grave. Acum chiar gata.

Spor la joaca si "deie Domnu" (adica vdragosh) sa nu mai avem parte de chestii dastea pe server.

Posted

pai te duci si tu ca tot omu la un CS in Loren odata la saptamana, si te miri cum de toti din honey specimene rare unu mai asa fara iteme pe ei.. in rest toti 99 % cu seturile facute la + 13 ..

si te miri ca ei rezista pe spoturi cu un defense mai bun ca pastreaza sau nu acel CS .. am inteles ca sa prins usor cei ce au facut dupe de JWLS , dar dupele de iteme ???

Garronel e tot mai perseverent si joaca din nou alaturi de honey.. deci ce il impedica pe el sa refoloseasca din nou dupele ? poate de data asta fara sa mai fie depistat.. de ce eu ca sunt sub 100 de jwl in inventar sa pierd un trade ca vine un retardat ca garrone ce face dupe cu miile si se bate in piept ca el e sefu pe srw si imi supraliciteaza mie pretu de 5 ori ca el e smecher si ca poate .. adminii in loc sa umble si sa caute infractiuni pe srw ei joaca pt rr uri .. se vede ce se intampla ..

si ca o idee Ija ca Admin si ca coleg de guilda Honey a sesizat ca garone si BOOM au cu miile de jwls ? sau a inchis ochii la actiunile lor ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...