Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Royal

Recommended Posts

Posted

Salutare

Sunt jucatorul Abis recent ramas fara guilda

cauza...un om nesimtit mai exact...un mg

nu dam nume sa nu fim prea rai.

as dori sa stiu si eu care sunt conditiile de a intra in acest guild care se pare ca este destul de linistit.

informatii personale :

Class:SM

RR:5

Activity:destul de mult pe zi

Personalitate:respecta si vei fi respectat

p.s vreau doar un raspuns...daca se poate..

daca nu se va schimba situatia din prezent..voi dori sa intru aici...

ms anticipat,Blader.

Posted

:)) schatzi...spui asta pt ca stii povestea...:) stii f bine la fel ca mine ca nu vin acolo nici mort

sa inteleg ca royal are vreo legatura stransa cu legion?

nu exista o alianta ceva?

Posted

vai..imi cer scuze...mg cu 20 si ceva de rr...care vrea sa dea pk la un sm de 5..

te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog sa ma ierti...:))

hai sa iti explic o chestie...

voi astia mari...PROFITATI de faptul ca aveti 20 de rr...si tot ce stiti ce faceti...inclusiv eu...este pk..

ma prinzi arena..pk...ma prinzi in alta parte...ori noroc sa nu fiu pe spot..ori faci ks si iei ss...ori faci pk pe spot...si iar iei ss.

in concluzie...nu ai ce sa imi faci...

si ca sa fie intre noi..si fara nici o suparare....chiar daca atunci cand l-ati vanat pe PowerX...si ieri pe Laur..si sunt convins ca nu o sa terminati cu asta...adik mutatul langa tarcul de bk ...pot sa iti spun un singur lucru

Ma pish pe voi..pe rr-urile voastre..si pe pk-ul vostru (cei care gandesc ca tine )

de ce? pentru ca daca era invers...nu comentai deloc...in schimb...eu pot..si ma tine..

de ce? pt ca sunt mai tare ca voi...astia cu rr multe..

si sa iti mai zic ceva..sunt O GRAMADA de jucatori pe serveru asta..cu multe rr...care...TE AJUTA...sa faci ceva...sau te ajuta cu ceva...dar din pacate exista si comunitatea voastra...de noobi..care stiu..doar...PK..

regret ca scriu asta pe acest forum..si nu dau nici o limba in fund acum...dar chiar il respect pe Blader...pt ca m-a ajutat odata..SI...nu cred...(desi e posibil dupa postul asta...sa nu ma mai ajute..) ca daca o sa ii cer ajutorul inca odata in aida2..sau tarkan2 la pt...sa spuna NU.

o ultima observatie...am crezut ca esti de treaba..dar se pare ca esti la fel de prost ca si restu de oameni care iti seamana de pe server.

inca odata imi cer scuze ca am postat aici..

Posted

:)) schatzi...spui asta pt ca stii povestea...:) stii f bine la fel ca mine ca nu vin acolo nici mort

sa inteleg ca royal are vreo legatura stransa cu legion?

nu exista o alianta ceva?

nu-l lua-n seama pe scati =))

asteapta rasp lui blader

Posted

vai..imi cer scuze...mg cu 20 si ceva de rr...care vrea sa dea pk la un sm de 5..

te rog te rog te rog te rog te rog te rog te rog sa ma ierti...:))

hai sa iti explic o chestie...

voi astia mari...PROFITATI de faptul ca aveti 20 de rr...si tot ce stiti ce faceti...inclusiv eu...este pk..

ma prinzi arena..pk...ma prinzi in alta parte...ori noroc sa nu fiu pe spot..ori faci ks si iei ss...ori faci pk pe spot...si iar iei ss.

in concluzie...nu ai ce sa imi faci...

si ca sa fie intre noi..si fara nici o suparare....chiar daca atunci cand l-ati vanat pe PowerX...si ieri pe Laur..si sunt convins ca nu o sa terminati cu asta...adik mutatul langa tarcul de bk ...pot sa iti spun un singur lucru

Ma pish pe voi..pe rr-urile voastre..si pe pk-ul vostru (cei care gandesc ca tine )

de ce? pentru ca daca era invers...nu comentai deloc...in schimb...eu pot..si ma tine..

de ce? pt ca sunt mai tare ca voi...astia cu rr multe..

si sa iti mai zic ceva..sunt O GRAMADA de jucatori pe serveru asta..cu multe rr...care...TE AJUTA...sa faci ceva...sau te ajuta cu ceva...dar din pacate exista si comunitatea voastra...de noobi..care stiu..doar...PK..

regret ca scriu asta pe acest forum..si nu dau nici o limba in fund acum...dar chiar il respect pe Blader...pt ca m-a ajutat odata..SI...nu cred...(desi e posibil dupa postul asta...sa nu ma mai ajute..) ca daca o sa ii cer ajutorul inca odata in aida2..sau tarkan2 la pt...sa spuna NU.

o ultima observatie...am crezut ca esti de treaba..dar se pare ca esti la fel de prost ca si restu de oameni care iti seamana de pe server.

inca odata imi cer scuze ca am postat aici..

ce'i cu limbaju asta in guild la noi ? si mai ales de la asta care nu are nici o treaba cu guildu ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...