Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Royal

Recommended Posts

Guest [FO]Maki
Posted

bai saracule mai bine slab si sanatos decat gras si neputincios

te salut ,data viitoare vino cu replici mai bune :tiphat:

Posted

Maki' date='30 December 2010 - 16:00' timestamp='1293714019' post='5557112']

bai saracule mai bine slab si sanatos decat gras si neputincios

te salut ,data viitoare vino cu replici mai bune :tiphat:

Is Neputincios??:)) ai vrea sa ai corpu meu inaptule cand iti dau un pumn in cap intri ca si cuiu in pamant :)) crezi ca is gras afla ca am muncit in londra 2 ani si facut sala in acelasi timp ii deajuns sa iti las o palma si iti mut gura la ceafa :))

Guest *AdrIaNO*
Posted

Is Neputincios??:)) ai vrea sa ai corpu meu inaptule cand iti dau un pumn in cap intri ca si cuiu in pamant :)) crezi ca is gras afla ca am muncit in londra 2 ani si facut sala in acelasi timp ii deajuns sa iti las o palma si iti mut gura la ceafa :))

e urat, schilod ,virgin si e si gay tz0n3a fmm de spart vi in timisoara la faculta la mine? sa-ti dau si tie o fata ceva da mie ca faci pe tine in pantaloni sau fuge aia cand te vede waiii tu esti bun de pus la orele de biologie pe post de maimuta pe cale de disparitie =))

Posted

gayule no da la intoarsa aci cand vin in craiova la anu prin vara iti fac mormantu virginu drk ai vrea sa arati ca mine trebuie sa te mai nasti de vreo 10 ori asta e tea facut natura urat aceptate cum esti :)) tu nu te poti numi barbat poate doar tentacula miscatoare sau embrion esuat :)) brb sa-ti pun fata aia oribila pe forum sa vada si restu :))

omfg, asta fara doar si poate e retardatul anului 2k10 =)) =)) =)) =)) =))

si la multi ani Royal

Guest **AdrIaNO**
Posted

omfg, asta fara doar si poate e retardatul anului 2k10 =)) =)) =)) =)) =))

si la multi ani Royal

ba tu ce morti mati vrei ma kakat pansat ce esti daca esti din craiova cu tz0n3a la vara cand vin va leg pe amandoi unde celalalt si va dau drumu in canal voi ati uitat ca bataia doare legumelor 50 de kg uzi si cu beletinu in mana =))

Guest tekmanstar
Posted

ba tu ce morti mati vrei ma kakat pansat ce esti daca esti din craiova cu tz0n3a la vara cand vin va leg pe amandoi unde celalalt si va dau drumu in canal voi ati uitat ca bataia doare legumelor 50 de kg uzi si cu beletinu in mana =))

la fiekre post al tau zici de tzonea =)) ejti un porc :rofl2: kakaciosule , sa arzi in iad alaturi de rudele tale de salam :rofl2:

Guest **AdrIaNO**
Posted

la fiekre post al tau zici de tzonea =)) ejti un porc :rofl2: kakaciosule , sa arzi in iad alaturi de rudele tale de salam :rofl2:

tie in morti mati cine ti-a dat voie sa vb ma mucosule ? la 16 ani ai tai ar trebuie sa te ascunzi sub pat daca mai arati si ca tz0n3a poti sa-ti pui o punga in cap ca si el sa ma pis pe tz0n3a si so fut pe mata poate iti fac mai un frate numa nu asa spart ca tine

porc a fututi gatu mati afla ca am 1.93 inaltime 90 de kile si fac sala lasa ca vin pe la gathere anu asta va leg de mese copii virgini ce sunteti

Guest tekmanstar
Posted

tie in morti mati cine ti-a dat voie sa vb ma mucosule ? la 16 ani ai tai ar trebuie sa te ascunzi sub pat daca mai arati si ca tz0n3a poti sa-ti pui o punga in cap ca si el sa ma pis pe tz0n3a si so fut pe mata poate iti fac mai un frate numa nu asa spart ca tine

pakt de mamicuta ta k si'a pierdut copilaria pe la mine , in rest tu ejti un cocalar dala infect la fel k tactu ala rapanos q ciuperci pe el

Posted

porc a fututi gatu mati afla ca am 1.93 inaltime 90 de kile si fac sala lasa ca vin pe la gathere anu asta va leg de mese copii virgini ce sunteti

prietene rau mai esti tu. vezi la limbaj. invata sa scrii in limba la romania. si dupa mai da cu nasu pe aici. si daca tot esti de ala smecher si rau te astept la iasi. iti dau pe pm adresa completa :)

Guest **AdrIaNO**
Posted

pakt de mamicuta ta k si'a pierdut copilaria pe la mine , in rest tu ejti un cocalar dala infect la fel k tactu ala rapanos q ciuperci pe el

ba in gatu mati de virgin ti-e nu tia iesit floci la pula si vb de maicamea rapanos mic si violat in cur de tactu ce esti iti curg muci pe gura bubosu draku

Posted

Hm.

am suspendat permanent pe Adriano

Vise aka fo Maki aka tzonea are suspend si el pe conturile lui

plus tek de mai sus

Daca continuati asa va zboara si topicul. Primul si ultimul avertisment

Posted

:rofl2:

i afla ca am 1.93 inaltime 90 de kile si fac sala

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))) un fel de magestate ninja ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...