Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Royal

Recommended Posts

Guest *AdrIaNO*
Posted

o.O cine esti frumosule?

ps: nus tz0n3a , cautal in alta parte :tiphat:

ba tz0nea no da din fanta in cola aci ca stiu ca esti tu nu te mai ascunde :)) gay mic ce esti :))

Posted

ba tz0nea no da din fanta in cola aci ca stiu ca esti tu nu te mai ascunde :)) gay mic ce esti :))

crede'ma cine te'a informat , te'a informat extrem de prost :crybaby:

nu avem nevoie de cocalari gen tu pe acest topic , te salut :tiphat:

Guest *AdrIaNO*
Posted

crede'ma cine te'a informat , te'a informat extrem de prost :crybaby:

nu avem nevoie de cocalari gen tu pe acest topic , te salut :tiphat:

auzi ba tinere sti macar ce inseamna cuvantu cocalar :)) ti-am zis nu trebuie sati fie rusine de cine esti stiu ca esti tz0nea vrei sa pun niste poze cu tine aci sa rada putin lumea de tine poze deala gay ;;) aduti aminte de pe old db

Posted

auzi ba tinere sti macar ce inseamna cuvantu cocalar :)) ti-am zis nu trebuie sati fie rusine de cine esti stiu ca esti tz0nea vrei sa pun niste poze cu tine aci sa rada putin lumea de tine poze deala gay ;;) aduti aminte de pe old db

tinere , abtine'te de la posturi iti repet nu sunt tz0n3a , nu mai repet la retardati

si cred ca nu exista gay mai gay ca tine :rofl2: si esti simpatic de mor fetele dute dreak

Guest *AdrIaNO*
Posted

tinere , abtine'te de la posturi iti repet nu sunt tz0n3a , nu mai repet la retardati

si cred ca nu exista gay mai gay ca tine :rofl2: si esti simpatic de mor fetele dute dreak

gayule no da la intoarsa aci cand vin in craiova la anu prin vara iti fac mormantu virginu drk ai vrea sa arati ca mine trebuie sa te mai nasti de vreo 10 ori asta e tea facut natura urat aceptate cum esti :)) tu nu te poti numi barbat poate doar tentacula miscatoare sau embrion esuat :)) brb sa-ti pun fata aia oribila pe forum sa vada si restu :))

Posted

gayule no da la intoarsa aci cand vin in craiova iti fac mormantu virginu drk ai vrea sa arati ca mine tu nu te poti numi barbat poate doar tentacula miscatoare sau embrion esuat :)) brb sa-ti pun fata aia oribila pe forum sa vada si restu :))

scuza'ma la tine nasul se numeste barbatie? :rofl2:

daca ai venit sa faci tam-tam iti dau eu tam-tam de n'ai vazut crede'ma :nanana:

Guest *AdrIaNO*
Posted

daca as avea fata ta si corpu tau mas arunca in fata primei masini sau tren =)) :

http://img814.imageshack.us/i/yi5xbc56536902.jpg/

http://img253.imageshack.us/i/tzonea.jpg/

http://img510.imageshack.us/i/egqo2804058302.jpg/

http://img823.imageshack.us/i/mio33g46910902.jpg/

asa ca domnu tz0n3a dupa ce ca esti urat si virgin mai esti si gay =)) deci te rog io ascundete dati foc ca oricum iti dau eu cand ajung in craiova nu te-am uitat fraierika ;)

Posted

:rofl2: ba cat de prost esti baaa :rofl2: poze din 2000 toamna? ma confunzi iti repet

bun , acum iti pun si o poza cu mine ca sa te lumin putin incuiatule

http://img407.imageshack.us/img407/7813/p1110102121.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/9051/p1310102004.jpg

uite incuiatule , fai comparatie intre mine si cocalaru de tine :rofl2: nu vezi ca ai si breton dute dreak de manelar ce esti

Posted

data viitoare cauta alte poze , astea n'au mers :))

si dak vrei sa te fac sa suferi te fac , dami 2-3 poze cu tine si te pun si pe matrimoniale sa vada fetele baiat frumos , bomboana de baiat ce esti :))

Guest *AdrIaNO*
Posted

:rofl2: ba cat de prost esti baaa :rofl2: poze din 2000 toamna? ma confunzi iti repet

bun , acum iti pun si o poza cu mine ca sa te lumin putin incuiatule

http://img407.imageshack.us/img407/7813/p1110102121.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/9051/p1310102004.jpg

uite incuiatule , fai comparatie intre mine si cocalaru de tine :rofl2: nu vezi ca ai si breton dute dreak de manelar ce esti

ba specimenule =)) ori sunt poze din 2000 toamna ori te confund hotarate nu vezi ca te dai de gol singur =))) ce sa vad ma aci esti urat cu barba ca la tigani aia nespalati nam ce comparatie sa fac nici la degetu de la picior numi ajungi aceptate cum esti lasa ca te scap eu de viata aia care o ai de virgin ca vin si te omor la vara :))

Posted

da crime , nu ma ascund , doar nu mai vroiam sa ma apuc de vanatoare , preferam confidentialitatea , dar vine un taran ca adrian care n'are nici o treaba cu manierele , obisnuit la coada vacii dupa cum observi in poza lui de la avatar , si strica toata distractia

dont worry adrian , stiau in mare parte de mine asa ca de obosesti degeaba , si apropo pozele alea snt de cand era tata fecior , ti-am pus altele mai recente sa poti face diferentza

ba specimenule =)) ori sunt poze din 2000 toamna ori te confund hotarate nu vezi ca te dai de gol singur =))) ce sa vad ma aci esti urat cu barba ca la tigani aia nespalati nam ce comparatie sa fac nici la degetu de la picior numi ajungi aceptate cum esti lasa ca te scap eu de viata aia care o ai de virgin ca vin si te omor la vara :))

dami nr tau de telefon si te rezolv din vorbe la cat de incuiat esti , hai ca vad ca tupeu ai ma ameninti de 5 ani ca vii in craiova , nu'ti da tato " masina " ca te laudai ca ti'a luat Golan , pardon Logan :rofl2:

Guest *AdrIaNO*
Posted

da crime , nu ma ascund , doar nu mai vroiam sa ma apuc de vanatoare , preferam confidentialitatea , dar vine un taran ca adrian care n'are nici o treaba cu manierele , obisnuit la coada vacii dupa cum observi in poza lui de la avatar , si strica toata distractia

dont worry adrian , stiau in mare parte de mine asa ca de obosesti degeaba , si apropo pozele alea snt de cand era tata fecior , ti-am pus altele mai recente sa poti face diferentza

dami nr tau de telefon si te rezolv din vorbe la cat de incuiat esti , hai ca vad ca tupeu ai ma ameninti de 5 ani ca vii in craiova , nu'ti da tato " masina " ca te laudai ca ti'a luat Golan , pardon Logan :rofl2:

nu dau nr-u la poponari urati si virgini stai linistit ca vin am avut treburi iti promit eu ca in vara iti fac loc in cimitiru belu :))

si in legatura cu pozele esti acelasi urat si corp de leguma nu e nici o diferenta aa acuma ai si par de maimuta pe fata =)))

Posted

auzi Tzonea da cum sa ai asa o fata de Cur =)) doamne feri sa nu te uiti prin canale cu muncitori ca striga aia -Baa nu te caca =)) acuma cu fata aia ai facut Craciunu ma mir da si Revelionu tot cu fata aia vrei sa il faci =))? Mai fata in RENOVARI =)) cand iesi din casa pune o punga pe cap =))

Posted

ai avut treaba 5 ani ? :-O esti pe centura cumva sau ce? :))

gay nu sunt , prefer fetele spre deosebire de tine , virgin sa nu vorbim care din noi pare virgin :rofl2:

iti e frica sa dai nr tau de tel? nu vrei sa iti aud vocea de salam minune ce esti? :nanana:

auzi Tzonea da cum sa ai asa o fata de Cur =)) doamne feri sa nu te uiti prin canale cu muncitori ca striga aia -Baa nu te caca =)) acuma cu fata aia ai facut Craciunu ma mir da si Revelionu tot cu fata aia vrei sa il faci =))? Mai fata in RENOVARI =)) cand iesi din casa pune o punga pe cap =))

tu cine mai esti fiule? tot vreun anonim ca asta de mai sus? :)

sincer nu imi e rusine sa ies pe strada , dar dak as arata in asa hal ca adrian chiar mi-ar fi serios

va rog frumos nu mai faceti spam aici , oamenii au muncit sa tina un topic in picioare cu bune maniere si fara jigniri si gargara cum faceti voi , daca aveti ceva de reprosat va invit pe pm va ascult pe toti fiii mei :tiphat:

Guest *AdrIaNO*
Posted

ai avut treaba 5 ani ? :-O esti pe centura cumva sau ce? :))

gay nu sunt , prefer fetele spre deosebire de tine , virgin sa nu vorbim care din noi pare virgin :rofl2:

iti e frica sa dai nr tau de tel? nu vrei sa iti aud vocea de salam minune ce esti? :nanana:

tu cine mai esti fiule? tot vreun anonim ca asta de mai sus? :)

sincer nu imi e rusine sa ies pe strada , dar dak as arata in asa hal ca adrian chiar mi-ar fi serios

va rog frumos nu mai faceti spam aici , oamenii au muncit sa tina un topic in picioare cu bune maniere si fara jigniri si gargara cum faceti voi , daca aveti ceva de reprosat va invit pe pm va ascult pe toti fiii mei :tiphat:

ba eu te pun pe facebook dute drk si pe site-u tz0n3a de la craiova idolu femeilor din cimitir =))) vrei sa arat pozele tale la fete prin mes sa vina sa rada de tine putin asa=))) da pana isi fac cont ele nai cum sa arati ca mine ma viseaza in continuare esti urat aceptate =)) iti pui dorinte la biserica ziua ? =))

Guest [FO]Maki
Posted

cum poti sa spui ca sunt urat pe langa tine ma corcitura ce esti :rofl2:

=> Tu

=> Eu

esti exact ca manelarii , te dai frumos si esti jalnic :rofl2: nu am chef sa ma compar cu un copil scapat de la coada vacii , dar totusi nu mai comenta cand e vorba de frumusete :rofl2:

Posted

Maki' date='30 December 2010 - 15:20' timestamp='1293711613' post='5557032']

cum poti sa spui ca sunt urat pe langa tine ma corcitura ce esti :rofl2:

=> Tu

=> Eu

esti exact ca manelarii , te dai frumos si esti jalnic :rofl2: nu am chef sa ma compar cu un copil scapat de la coada vacii , dar totusi nu mai comenta cand e vorba de frumusete :rofl2:

TZONEA UITATE ACOLO DE CAND AM CONTU BATEAI CU LINGURITA IN GEAM CAND JUCAM IO MU ROBOT :) SI CU FATA AIA AI GRIJA CE FACI NU TE SPERI DE TINE CAND TE UITI IN OGLINDA ?=))

Guest [FO]Maki
Posted

nu nu ma sperii , daca aveti chef sa vorbiti de cat de urat e cineva , intai prezentati'va cu niste poze la mine dupaia vorbiti , nu ma deranjeaza cum arat , chiar imi place si nu ma dezgusta spre deosebire de adrian

ps: cat despre vechime bai mucule uita'te la contu asta si dupaia vorbeste :tiphat:

va las sa vorbiti , ne auzim :tiphat:

Posted

Maki' date='30 December 2010 - 15:26' timestamp='1293712012' post='5557043']

nu nu ma sperii , daca aveti chef sa vorbiti de cat de urat e cineva , intai prezentati'va cu niste poze la mine dupaia vorbiti , nu ma deranjeaza cum arat , chiar imi place si nu ma dezgusta spre deosebire de adrian

ps: cat despre vechime bai mucule uita'te la contu asta si dupaia vorbeste :tiphat:

va las sa vorbiti , ne auzim :tiphat:

Mai robocop uitate la mine ca am poza cu prietena la cabana nu ma laud da tu esti de speriat =)) mai papagal te stiu erai paduchele cu gura mare tot timpu pe old db nu iti mai incapeai in piele retard mic :) da esti vai de tine ca te sufla vantu tata Plamana ce esti :)) si Muratura =)) ma refer la primu DB cand sa infiintat link mania eram poate muc asa mic ca tine si ma jucam cand tu nu stiai ce e ala MU bastardule :) vezi tine-te bine pe picioare mananca ceva nu mai tot trage din punga mai Prenandez=))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...