Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Royal

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

gg pentru cs :tiphat:

mersi =)))))))))))

Posted

Rog membrii Royal sa nu mai arunce cu sageti in HH, ca nu sunteti copii, chiar daca nu mai suntem acolo, am avut momente frumoase impreuna, nu scuipati unde ati mancat. Acum suntem alaturi de Honey, adevarat, ne vedem de treaba aici, civilizat. Indiferent unde suntem, suntem loiali, dar asta nu inseamna ca trebuie sa hulim pe ceilalti.

Multumesc tuturor pentru un cs frumos.

Posted

Rog membrii Royal sa nu mai arunce cu sageti in HH, ca nu sunteti copii, chiar daca nu mai suntem acolo, am avut momente frumoase impreuna, nu scuipati unde ati mancat. Acum suntem alaturi de Honey, adevarat, ne vedem de treaba aici, civilizat. Indiferent unde suntem, suntem loiali, dar asta nu inseamna ca trebuie sa hulim pe ceilalti.

Multumesc tuturor pentru un cs frumos.

am mai spuso si ma repet. Eu am fost in Royal (si inca sunt) si apoi in HH. :)) nu invers. membrii HH (se stiu eu care) ii vad sambata la baut. :))) restu le doresc multa sanatate cu ocazie sarbatorilor de iarna :). asta considerand prin reducere la absurd ca se mai uita pe aici.

cu sageti nam cum sa arunc ca nus elfa :)). Rusinica elfele aruncati cu sageti. use a gun :)).

Posted

Primiti cu spamul ? :nanana:

:beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...