Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Royal

Recommended Posts

Guest Iepurica
Posted

n-aveti o iepuroaica cu urechi misto? :>:>

Posted

Hello lume. Sunt in vizita cu un singur scop: sa va atrag atentia ce oameni recrutati. Scursuri ca pumass va fac de rusine ca si guilda si ca si playeri. Astazi a adus un golden sa ne omoare sa ia spotul in tarkan. Asta e onoarea guildei voastre? Pentru un spot in tarkan? Un singur lucru am de zis: RUSINE.

Pt cei care sunt playeri onorabili: nu vrea sa fie postul meu o insulta, ci doar un semn de exclamare. Poate unii ma stiu de aici, sunt player vechi si poate odata ne-am intersectat si au vazut ca nu sunt genul care sa acuze aiurea sau sa faca valuri cand nu trebuie.

Ma asteptam mult mai mult de la guilda voastra...

Posted

:)

Hello lume. Sunt in vizita cu un singur scop: sa va atrag atentia ce oameni recrutati. Scursuri ca pumass va fac de rusine ca si guilda si ca si playeri. Astazi a adus un golden sa ne omoare sa ia spotul in tarkan. Asta e onoarea guildei voastre? Pentru un spot in tarkan? Un singur lucru am de zis: RUSINE.

Pt cei care sunt playeri onorabili: nu vrea sa fie postul meu o insulta, ci doar un semn de exclamare. Poate unii ma stiu de aici, sunt player vechi si poate odata ne-am intersectat si au vazut ca nu sunt genul care sa acuze aiurea sau sa faca valuri cand nu trebuie.

Ma asteptam mult mai mult de la guilda voastra...

vrei sa`l trag de par acuma :) ? de unde sa stiu ca ce susti tu mai sus e adevarat , iar daca e nesimtit punel la plangeri :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...