Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Royal

Recommended Posts

Posted

81.196.170.80:28015 - death

81.196.170.19:27015 - hack

194.153.241.241:27015 - gun game

------------------------------------------toate satu mare , si hai pe hack

Guest Blader_Slayer
Posted

hai cu rru -_-

Guest Blader_Slayer
Posted

fetelor trezirea :)

Posted

Nu stiu ce sa zic de rr db. Iar vor incepe astia cu magariile, ne vom bate pt un amarat de spot, etc.

Singurul lucru bun este ca nu va apartine nici unei guilde la inceput castelul, deci vom avea o sansa, dar asta presupune sa ne mobilizam cu totii de la bun inceput. Parca vad pe toata lumea cum se va ingramadi pe spoturi lorencia, devias, noria, asa ca nu va bucurati prea tare, ca poate o sa va uitati la altii cum fac lvl :))

As prefera recuperarea datelor, dar cine stie cum le recupereaza si cand.

In fine, vom vedea... :|

Posted

Nu stiu ce sa zic de rr db. Iar vor incepe astia cu magariile, ne vom bate pt un amarat de spot, etc.

Singurul lucru bun este ca nu va apartine nici unei guilde la inceput castelul, deci vom avea o sansa, dar asta presupune sa ne mobilizam cu totii de la bun inceput. Parca vad pe toata lumea cum se va ingramadi pe spoturi lorencia, devias, noria, asa ca nu va bucurati prea tare, ca poate o sa va uitati la altii cum fac lvl :))

As prefera recuperarea datelor, dar cine stie cum le recupereaza si cand.

In fine, vom vedea... :|

stai chill, iar o sa apara mighty vDragosh cu nova langa porti pretinzand ca se distreaza, ca vrea sa ne omoare :rofl1:

vor rr db :rofl2: pentru ce? ca au calcat 3-4 insi pe bec ? :))))) ( prietenii stiu de ce )

Guest vlad_vlad
Posted

taci iedule

Guest Blader_Slayer
Posted

setu meu ref hp :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...