Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Royal

Recommended Posts

Posted

daca se da rol back de pe 17 Garrone si Boom nu au cont rofl2.gif nu mai zic de seturi ancient rofl2.gif

d'aia nu dormim noi noaptea ca au niste fluturi ancients :rofl2:

sa vina rr db :yupee:

Posted

d'aia nu dormim noi noaptea ca au niste fluturi ancients :rofl2:

sa vina rr db :yupee:

daca se da rr db .. im bip de el server .. mai degraba ramanea BETA

Posted

pentru cei din bucuresti .

la ora 19:00 ne strangem o mana de oameni in unirii, mai exact la mecu' de la unirii sa mergem sa bem o bere . daca sunt doritori de o iesire in oras....dati de veste.

Posted

Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou.

Fata logodita a spus:

- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.

Amanta s-a laudat si ea:

- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui.. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!

In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:

- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am ! echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi.

- Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:

- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?

Posted

Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou.

Fata logodita a spus:

- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.

Amanta s-a laudat si ea:

- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui.. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!

In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:

- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am ! echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi.

- Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:

- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?

=)) =)) =)) =))

ntz all

Guest Blader_Slayer
Posted

:-?

Guest Blackfury
Posted

dati si voi un sms cand revine serverul :merci:

care server? :crazy:

Guest Blader_Slayer
Posted

#-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...