Jump to content
-clao-

Nicolae Guta la spital

Recommended Posts

Guest Xspeed
Posted

da verica recunosc, sa moara familia mea daca nu ma rup in figuri da revelioane pa muzica lu guta. haidi hap

p? care?

o a-ii pe aea noua a lu gutza cu copilu d? platina aurita?

d? c? tz-o da-u eu pe mess

facem si sch?mb de liste

on topic:

care topic? e doar un tzigan

Posted

nu am nimic cu el, dar cand va vad ce reply-uri dati, la zile de nastere, revelion cred ca 90% din cei care au postat danseaza pe manele cantate de guta

Posted

omg nuuuuuu , timisoara ??? ala are o nunta in acelasi oras in care locuiesc eu ?!!?!

cum spune lumea, la cat mai multe caderi de calciu

ps: dieeee!!!!!!!!!!!!111111111111

Posted

Imi pare rau de el..eu la petreceri pe muzica lui dansez (dupa cateva beri la bord ) , si nu imi e rusine . :)

Posted

daca mai apar multe stiri Bomba despre tigani pe forumul asta...inseamna ca e ceva tare putred in zona...ceva care miroase a salam (parizer, caltabos) stricat...bleah.

Cred k pe forumul asta 99% sunt antimanele - si totusi, vad k nimeni nu inchide topicul inainte sa sara toti in sus, dc oare?

Posted

hmm nu e bine sa dorim raul aproapelui indiferent de cine o fi :) chiar de e tigan si manelist...iar asta nu prea ma incanta..insanatosire grabnica.. :) #-o

Posted

hmm nu e bine sa dorim raul aproapelui indiferent de cine o fi :) chiar de e tigan si manelist...iar asta nu prea ma incanta..insanatosire grabnica.. :) #-o

de ce nu? :-?? ei ne doresc raul noua (tiganii adica) si nu spune ca nu e asa.

Posted

de ce nu? :-?? ei ne doresc raul noua (tiganii adica) si nu spune ca nu e asa.

crede-ma ca am avut o experienta recenta referitor la tigani iar asta a demonstrat inca odata cat de silosi si nespalati pot fi...chiar si in ziua de paste..nu toti insa sunt la fel..eu nu am nimic cu nimeni...ca'i roman tigan sau ce o mai fi atata timp cat civilizat si da dovada de cei 7 ani de acasa e ok..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...