Jump to content
-clao-

Nicolae Guta la spital

Recommended Posts

Posted

Manelistul Nicolae Guta a ajuns la spital in timp ce mergea spre o nunta la Timisoara . Lui ii sa facut rau si a oprit la spitalul de Urgente in Alba-Iulia .

Medicii i-au pus o perfuzie si i-au explicat ca nu e nimic grav , a avut doar o cadere de calciu .

Nicolae Guta nu a scapat usor de la spital deoarece a fost asaltat de fanii . A facut o multime de poze si i-a incurajat pe fanii spunandu-le ca nu a patit nimic , sa nu isi faca griji pentru el .

Imagine IPB

Click pentru a citi mai multe

Va doresc o zi buna !

EDIT : Sursa stirile proTV ora 19:00

Posted

sursa? :-??

Nu vezi ? blogu' personal

Va spun eu de la ce i s-a facut rau , de la mutra ! Nu intra mancarea buna pe acolo :(

Posted

doamne pazeste. daca i se intampla ceva rau ? pierdea Romania o asa valoare :rofl2:

la cat mai multe caderi de calciu :beer:

:beer: la mai multe :))

Posted

Si ce ne intereseaza pe noi ca asta a ajuns la spital?:blink:

manelistii ie vedete, tre sa stie oamenii :blink:

edit: pai si manelistii canta, dar prost :))

Posted

Credeam ca a incercat sa se sinucida din pricina sotiei lui Parizer :(

Posted

load of crap

Singurul lucru mai infect decat o reclama la un blog personal, e unul la o reclama de blog cocalar .

Posted

@Az. - al naibilui daca te inteleg jur .... chiar nu era nevoie de postul tau aici ... din 100 de persoane 99 sunt interesate si lasa un reply in limita bunului simt chiar daca sunt manelisti sau nu . Insa o persoana ca tine se gaseste sa comenteze pe aici ... Aaa iti faci reclama la blog ! Ai blog de cocalar ai nush ce ... Nu te obliga nimeni sa imi citesti tu mie blogul , sau sa intri pe topicul asta !

@NoComment - da sunt deacord cu tine de acest lucru , dar totusi este o persoana cunoscuta in Romania . Iti dau un exemplu , in urma cu cateva zile a murit sotia lui Florin Salam ( condoleante ) a aparut peste tot : tv , net , presa etc . Florin Salam este o persoana cunoscuta in Romania si in alte tari , de aia a aparut pe atatea posturi si in atatea locuri . Daca era vecina de la 3 nu interesa pe nimeni .

De accea am postat acest topic cu " Guta la spital " deoarece nu era vecina de la 3 , chiar nu interesa pe nimeni ca ar fi ajuns la spital ea ... Insa Nicolae Guta este o persoana cat de cat cunoscuta . Si nu cred ca toti de pe forum care citesc acest topic sunt contra manelelor ...

Va doresc o seara placuta !

Posted

La cate manele de jale a compus respectivul, s-or fi intors impotriva lui. o_O Like....ohhhhhhhhhh inimaaaaa meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!, sau rinichiul, plamanul, intestinul gros, si alte organe, but hey, strainul nu mai stie doar de Nadia Comaneci si Gica Hagi, stie si de Guta, trebuie sa ne aparam mascotele tarii, nu? :D (not)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...