Jump to content
locomotors

Tragedie de Paste: un tanar a cazut intr-o cascada din judetul Cluj

Recommended Posts

Posted

Un tanar in varsta de 20 de ani a cazut intr-o cascada din judetul Cluj, duminica dupa-amiaza, intr-o zona folosita de aplinisti, mai multe echipe de la Salvamont si SMURD intervenind pentru recuperarea victimei.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 15.00, in zona satului Rachitele, la cascada Valul Miresei, inalta de aproximativ 50 de metri.

Victima facea parte dintr-un grup de turisti veniti in zona sa-si petreaca Pastele si urcase pe munte pentru a-si face o fotografie, moment in care a alunecat si a cazut in cascada. Tanarul a cazut in bazinul cascadei, care are o adancime de peste sase metri.

Alpinistul Dorin Potrea, care a participat la operatiunea de salvare a tanarului, a spus ca seful Serviciului Salvamont Margau, Florin Mihut, a coborat pe coarda in bazinul cascadei sa-l salveze pe tanar, dar nu a reusit.

http://img177.imageshack.us/my.php?image=60277023t.jpg

Sursa ProTV

P.S. Am fost acolo,e superb,dar in acelasi timp e foarte urat sa mori precum in acest caz.Nu cred ca a scapat cu viata.

Posted

Nu pot sa steie dracu acasa?Sa se uite la televizor..sau macar sa nu se fii apropiat atata..daca`l mananca ``undeva`` sa mearga in cluburi nu sa se arunce in cascada... :ceuameni:

Posted

Un prost. Ce cauta acolo ? Oricum , R.I.P.

Omu' voia sa isi faca o poza , nu sa moara . Se vede ca stai pe undeva in zone de campie (in general voi ziceti ca cine se urca pe langa cascade sau chestii de genu asta , sunt prosti :-j ) . Stai linistit ca si tu cred ca te urcai .

On : Pacat de el :( , era tanar ...

PS : si eu am fost ieri la munte si am urcat pe un "perete" de pamant abrupt , asa cam la 60 grade . Era sa cad de vreo 2 ori , ma vedeati si pe mine aici la Stiri . :rofl2:

Posted

P.S. Am fost acolo,e superb,dar in acelasi timp e foarte urat sa mori precum in acest caz.Nu cred ca a scapat cu viata.

Putina atentie la gramatica :)

Saracu' ce sa-i zici... daca a vrut poza , poza a primit

Posted

Putina atentie la gramatica :)

Saracu' ce sa-i zici... daca a vrut poza , poza a primit

Mda,am zis sa mori precum in acest caz si apoi am vrut sa evidentiez ca nu sunt sigur ca a murit! :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...