Jump to content
Komisaru

Israelul se pregăteşte să atace instalaţiile nucleare ale Iranului si Palestina

Recommended Posts

Guest Xspeed
Posted

care israel?

ca nici nu exista

e america in spate

a ramas fara petrol iar

chestiile cu izraelu' si cu bombele nucleare sunt doar pretexte

Guest Arabia^Style
Posted

care israel?

ca nici nu exista

e america in spate

a ramas fara petrol iar

chestiile cu izraelu' si cu bombele nucleare sunt doar pretexte

uite aici cineva care stie :)

Posted

Israelul?N-are nici-o treaba,asculta cuminte ordinele stapanului...SUA.Mai ales ca au pozitie strategica mult mai buna,cu bazele militare din Irak,imediat ataca Siria si Iranul.Problema tocmai asta e,Iranul nu-i ca Irakul,aviatia si trupele lor terestre nu-s deloc de neglijat.

Posted

Si ce vrei sa spui cu asta?Cred ca Ai probleme de exprimare

Eu cred ca tie iti trebuie o doza serioasa de realitate atat de mult te-o afectat drogul amish mennonit.

Posted

Armata israeliană se pregăteşte pentru lansarea unui atac aerian de amploare asupra instalaţiilor nucleare ale Iranului, în decurs de câteva zile, relatează cotidianul The Times, în ediţia electronică.

Prietene... "stirea" asta a aparut in 4 decembrie 2008.

Acum...

- ori in Israel ziua are cateva sute de ore

- ori au renuntat la Dumnezeu si l-au imbratisat pe Kant, iar timpul fiind relativ si peste 50 de ani tot cateva zile pot insemna

- ori chiar au atacat da` au uitat sa ne anunte astia de la CNN ca a inceput WW3, primul razboi in direct, acum si pe twitter.

Btw... ce inseamna Palestina si de cand dracu` are instalatii nucleare?

Posted

@turbomaxim frate lasal pe tzaranu ala in pace ca e el copil mic si habar nu are. Nu vezi ca doar cu "copilule" si alte aberatii degenu vb si rade intruna ca un fraier.

@neptu ala care se crede din iran sau de unde o fi FRATE ESTI PATETIC! nu mai vb, lasane! Ce expresii folosesti tu nu tias da mai mult de 14 ani... nu mai comenta in halu ala ca toti vad cat esti de vai si amar!

Initial am vruts a nu zic nimik dar cand am vazut cum vb nu mam putut abtine. Imi cer scuze celorlati care citesc.

Israel face lege daca vrea.

Posted

Israel-ul face legea daca are suportul U.K. si S.U.A. altfel ii sufla nenea Khomeini cat ai zice peste, impreuna cu Rusia. :) Si daca tot vorbim de pateticism si expresii invata te rog sa folosesti cratima. Multumesc.

Posted

@turbomaxim frate lasal pe tzaranu ala in pace ca e el copil mic si habar nu are. Nu vezi ca doar cu "copilule" si alte aberatii degenu vb si rade intruna ca un fraier.

@neptu ala care se crede din iran sau de unde o fi FRATE ESTI PATETIC! nu mai vb, lasane! Ce expresii folosesti tu nu tias da mai mult de 14 ani... nu mai comenta in halu ala ca toti vad cat esti de vai si amar!

Initial am vruts a nu zic nimik dar cand am vazut cum vb nu mam putut abtine. Imi cer scuze celorlati care citesc.

u de unde ai mai aparut ma?

in primu rand vad ca esti un analfabet,2-Israel-ul face legea?=)) de cand asta si nu stiam?am mai zis si o repet,daca nu ar fii SUA in spatele lor n-are ce face cu ei Iranul,sunt prea slabi,Khomeini si cu Rusia ii sterge imd :)

Posted

Eu zic ca tarile arabe si-au aratat competenta in razboaiele anterioare. Nimeni din zona nu are curajul sa atace Israelul ( nici macar Iranul , in pofida declaratiilor razboinice ). In vremurile noastre "marimea" nu mai conteaza. Armele de ultima generatie fac diferenta. Forta de cucerire nu are Israelul ( decat cu "descultii" palestinieni ) , dar forta de distrugere are. La ce aviatie si unitati de blindate are ... nu poate sa ii stea in cale Iranul. Problema intervine doar la fortele terestre ( infanterie ). De asta nu se pune problema de cucerire , ci doar de inlaturare "chirurgicala" a unor pericole.

p.s am familie in zona , am fost acolo , am un unchi colonel in Mossad , deci as zice ca nu is chiar pe langa subiect :0 ( asta pt cei care stiu sa zica doar asta ).

p.s.s Atat Iran cat si Coreea de Nord sunt prea sfidatoare pt a putea evita un razboi. E doar o chestiune de timp.

Posted

p.s am familie in zona , am fost acolo , am un unchi colonel in Mossad , deci as zice ca nu is chiar pe langa subiect :0 ( asta pt cei care stiu sa zica doar asta ).

Si cum spuneam, Rusia o sa zica "bau" si Mossad-ul o sa zica "aoleu". Chiar crezi ca Galil-ul e mai puternic ca AK-ul ? :D Nu uita ca S.U.A. joaca rol de arbitru si s-a plasat undeva la mijlocul terenului. Daca S.U.A. + Israel erau atat de sigure ca va pica Iran-ul de ce a retras flota Carter in '79 ? Hai sa-ti dau un mic indiciu: K.G.B.-ul era pe fir. :P

Posted

Eu zic ca tarile arabe si-au aratat competenta in razboaiele anterioare. Nimeni din zona nu are curajul sa atace Israelul ( nici macar Iranul , in pofida declaratiilor razboinice ). In vremurile noastre "marimea" nu mai conteaza. Armele de ultima generatie fac diferenta. Forta de cucerire nu are Israelul ( decat cu "descultii" palestinieni ) , dar forta de distrugere are. La ce aviatie si unitati de blindate are ... nu poate sa ii stea in cale Iranul. Problema intervine doar la fortele terestre ( infanterie ). De asta nu se pune problema de cucerire , ci doar de inlaturare "chirurgicala" a unor pericole.

p.s.s Atat Iran cat si Coreea de Nord sunt prea sfidatoare pt a putea evita un razboi. E doar o chestiune de timp.

app daca zici ca nimeni din zona n-are curajul sa atace Israel-ul atunci dc Israel nu ataca Iranul?pt ca le e frica nu?daca nu le era frica atacau Iranul de mult timp.si Iranul are forta de distrugere.altcv n-ar fi de zis...stai lin ca si Iranul are tot ce ii treb pt un razboi,Israel-ul nu e cu nik mai sus ca Iranul :)

Posted

Si cum spuneam, Rusia o sa zica "bau" si Mossad-ul o sa zica "aoleu". Chiar crezi ca Galil-ul e mai puternic ca AK-ul ? :D Nu uita ca S.U.A. joaca rol de arbitru si s-a plasat undeva la mijlocul terenului. Daca S.U.A. + Israel erau atat de sigure ca va pica Iran-ul de ce a retras flota Carter in '79 ? Hai sa-ti dau un mic indiciu: K.G.B.-ul era pe fir. :P

NU am zis niciodata ca SUA nu e in spatele Israelului. Tot datorita Statelor Unite au o armata atat de moderna si tot cu acordul lor tacit o sa se intample orice actiune militara in zona. Ceva imi zice ca Rusia o sa se faca ca nu vede nimic in zona , daca SUA renunta la scutul anti-racheta din Europa , asa ca e la fel cum am zis mai sus ... doar o chestiune de timp.

@ Miraje , ca sa ataci un stat , ai nevoie de un motiv si bineinteles trebuie sa ti cont si de imprejurari si de factorii externi. Stai linistit ca daca SUA isi da acordul "in seara asta", inspre orele diminetii avem deja parte de un razboi. Legat de faza cu "nimeni nu are curaj sa atace" , ar trebui sa ti cont de cat de mic e Israelul in comparatie cu Iranul ... asa ca daca e sa ne luam dupa asta Iranul ar fi atacat de mult daca chiar credea ca poate invinge.Israelul nu o sa atace niciodata fara un motiv clar ( chiar si doar de ochii lumii , pt ca trebuie sa pozeze in stat victima , care doar se apara si nu are dorinte expansioniste ). In rest , sunt doar declaratii razboinice ( ceva in genul celor facute de Saddam mai demult ).

Posted

Acum ar trebui sa asteptam sa vedem ce se va intampla,daca se va intampla ceva....caci decat sa creem 1 milion de ipoteze din care 999.999 ne vom da seama ca sunt false si sa ne "precipitam" atat ,mai bine ii lasam pe ei sa treaca la treaba.Cred ca este de ajuns tot ceea ce s-a spus pana acum despre inceputuri,acum sa asteptam finalul.Totusi nu cred intr-un razboi la acest nivel,cand e America in spate...

Posted

Ceva imi zice ca Rusia o sa se faca ca nu vede nimic in zona , daca SUA renunta la scutul anti-racheta din Europa , asa ca e la fel cum am zis mai sus ... doar o chestiune de timp.

Stii care e chestiunea importanta aici ? Dupa destramarea U.R.S.S. au ajuns in Iran destule focoase nucleare cu care ar putea pune pe orbita cam 2-3 orase de 8-10 milioane de locuitori. Israelul zice, zice si zice multe, dar in realitate Mossad-ul nu cunoaste situatia reala din Iran. Al-Qods is mai rai ca Mossad-ul si pot pune multe probleme cam in orice tara la ora actuala si chiar daca Rusia isi ia mana de pe ei, desi ma indoiesc amarnic, Israel-ul si S.U.A. chiar nu stiu cu cine se pun. :)

Posted

u de unde ai mai aparut ma?

in primu rand vad ca esti un analfabet,2-Israel-ul face legea?=)) de cand asta si nu stiam?am mai zis si o repet,daca nu ar fii SUA in spatele lor n-are ce face cu ei Iranul,sunt prea slabi,Khomeini si cu Rusia ii sterge imd :)

@Thora nu stiam ca stirea este veche dar pe situl respectiv a aparut acum 4 zile.

Sa inteleg ca Ruusia care sunt saraci de put si traiesc doar din vanzarea de gaze pot distruge SUA + aliatii sai?Nu ii suport nici pe americani nici pe rusi dar te inseli amarnic.

Israel a reinviat din cenusa , au muncit si au luptat pentru tara lor si uite unde au ajuns. Daca sunt aliatii americanilor asta este altceva. VOI arabii nu o sa faceti niciodata ce au facut ei.

Posted

Israel a reinviat din cenusa , au muncit si au luptat pentru tara lor si uite unde au ajuns. Daca sunt aliatii americanilor asta este altceva. VOI arabii nu o sa faceti niciodata ce au facut ei.

Eu inteleg ca nu inghiti pe arabi si ca-ti place sa pupi in cur, dar mai du-te-n Doamne iarta-ma de incult parvenit. Ori ai 12-13 ani si repeti ce te-o batut muma-ta prin casa ori esti la andropauza si suferi de nebagare de seama ori ai 60-70 de ani si puti a imbecilitate bolsevica. Toate trei cazurile esti un om de nimic.

Cineva sa se sesizeze si sa zboare maimuta asta de pe forum, sper ca limbajul meu sa va sune a sacrificiu.

Posted

Asa . Biiine baieti.. instalatiile nucleare ale Iranului . Astia nu isi dau seama ca nu pot sti cu exactitate locatia ? Sau poate stiu,dar sunt sigur ca Iranul mai are un as in maneca. Nu au doar o statie nucleara,sigur au mai multe si vai de jidani dupa.

Posted

Dupa discursul lui idiotu ala de mahmoud nimeni nu mai poate sa spuna ca afirmatiile lui sunt scoase din context. Ii exact asa cum il descrie presa occidentala. Un descreierat, rasist, antisemit si cu o arma nucleara in mana o mare amenintare pt omenire

Posted

NU am zis niciodata ca SUA nu e in spatele Israelului. Tot datorita Statelor Unite au o armata atat de moderna si tot cu acordul lor tacit o sa se intample orice actiune militara in zona. Ceva imi zice ca Rusia o sa se faca ca nu vede nimic in zona , daca SUA renunta la scutul anti-racheta din Europa , asa ca e la fel cum am zis mai sus ... doar o chestiune de timp.

exact. aici e dilema americanilor, ori scutu anti racheta si Rusia ramane cu Iran-ul, ori fara scut si Rusia zice pa Iran-ului. :)

sincer, cred ca mai buna e varianta a doua chiar si pentru noi, ca nu ne ajuta foarte mult pe noi acel scut datorita pozitiei noastre geografice asa aproape de Rusia, ci mai degraba pe statele vestice.

@flake: las-o mai usor cu "jidanii"... nu-s israelian dar nici chiar asa... suna prea jignitor

Posted

Eu inteleg ca nu inghiti pe arabi si ca-ti place sa pupi in cur, dar mai du-te-n Doamne iarta-ma de incult parvenit. Ori ai 12-13 ani si repeti ce te-o batut muma-ta prin casa ori esti la andropauza si suferi de nebagare de seama ori ai 60-70 de ani si puti a imbecilitate bolsevica. Toate trei cazurile esti un om de nimic.

Cineva sa se sesizeze si sa zboare maimuta asta de pe forum, sper ca limbajul meu sa va sune a sacrificiu.

:))) Se pare ca tot ce am spus in toate topicurile cu musulmani este adevarat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...