banditzel Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. ?Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”. Vreau sa cer iertare celor carora le-am gresit, cu voie sau fara de voie. Un Paste fericit tuturor!Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului !!!
mircea_dbv Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 bla bla blaont: Adevarat a Inviat ! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un iepuras bogat in toate cele dorite !mircea
wodoo17 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. ?Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”. Vreau sa cer iertare celor carora le-am gresit, cu voie sau fara de voie. Un Paste fericit tuturor!Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului !!!ma tu esti aia de facea emisiunea aia IARTA-MA de pe TVR =))Btw: Sarbatori fericite!!!
banditzel Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 ma tu esti aia de facea emisiunea aia IARTA-MA de pe TVR =))Btw: Sarbatori fericite!!!Sunt Mircea Radu ;)
mircea_dbv Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 si eu sunt mircea_dbv,nu se poate domnule mircea radu sa fim colegi la emisiune?am si eu atatea de spus,te rog,nu-ti trebe un frate...sa vezi ca o sa ne confunde lumea :pray: