Jump to content
-clao-

Bahoi la Happy Hour !

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

Battle?Suburbia?Bahoy?Inseamna ca e grava situatia in hip hop-ul autohton :(

http://www.youtube.com/watch?v=65JqjGGgg7g...feature=related

nu pot sa descifrez ce zice pe acolo. accentul e bun, atata pot sa zic, restul parca sunt cuvinte fara sens

noghri are dreptate, apropo. se prosteste doar in filmuletele de pe youtube. in realitate nu e chiar asa

aforic ftw :lol:

Posted

Gresit,in breakdance flipurile se termina jos,nu se termina cu finalizare in picioare sau cu roll ca si in fre running!

frate, ca sa iasa cu " stil " cum se zice, primadata cazi in picioare si dupaia te lasi jos si aici perfectionezi viteza, dar el a facut si a cazut ca o baliga pe jos, nu e tot una.

Posted

Daca Florin de la Caransebes a aparut la TV de ce sa nu apara si Bahoy ? :))

Bahoy e 'under'

Fernando e 'coca'

Bahoy e 'c00l'

Fernando nu

DECI BAHOY E MAI JhM3cH3r B)

Posted

Cred ca o mare parte il cunoasteti pe Bahoi . Este un tanar care posta filmulete pe youtube cu el . Iata ca de la manelist a ajuns in emisiune la Maruta la Happy Hour pe post de breackdancer ori rapper ! Va vine sa credeti sau nu ? da chiar sa intamplat si poate ca sa si facut de ras pe acolo ...

Imagine IPB

Click pentru a citi mai multe + video

Va doresc o zi buna !

deja mi se pare penibil ...

Posted

Dupa Fernando, Sexy Braileanca, Nikita, Naomi ( nici odata nu mi-am dat seama ce este), Ogica, Luis Lazarus mai inventam un talent Bahoy! Ganditi-va oameni buni ce sonoritati in orice domeniu si ce personalitati investim in media si lasam adevaratele talente sa se duca de rapa...

Din pacate asta este tara un care traim si bullshitu asta se promoveaza si este urmarit de majoritatea tinerilor din ziua de azi. Sa va spun ca am auzit doar de primele personaje de la Cronica Carcotasilor...eu nu stiam acum de un an ca acesti oameni existau si traiau in Romania ....vreau sa spun ca apar ca ciupercile dupa ploaie si orice prostie este imediat promovata. Concluzia: este trist dar adevarat, in ce tara traim...

Guest DubLeCriMe
Posted

daca tipu asa stie el sa se lanseze

Posted

hai ma ca e cat de cat ok :D . ma gandeam ca va fi super naspa dar a fost neasteptat de bine :D

asa ziceam si eu, s-a descurcat destul de bine, ce sunteti asa rai :(

Posted

ma dansat misto si a cantat oleaca la inceput , chiar daca el mai face vreo gafa pe utb

Vroiam sa-l laud dar dupa ce am vazut - >

.... 8-|
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...