Domino628 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 am avut o ocazie sa il cunosc la unul din battle-urile din suburbiaBattle?Suburbia?Bahoy?Inseamna ca e grava situatia in hip hop-ul autohton :(
Guest Kamikaze Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Battle?Suburbia?Bahoy?Inseamna ca e grava situatia in hip hop-ul autohton :( http://www.youtube.com/watch?v=65JqjGGgg7g...feature=related nu pot sa descifrez ce zice pe acolo. accentul e bun, atata pot sa zic, restul parca sunt cuvinte fara sens noghri are dreptate, apropo. se prosteste doar in filmuletele de pe youtube. in realitate nu e chiar asa aforic ftw :lol:
Domino628 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=65JqjGGgg7g...feature=related E vai de capu' lui si mai are tupeu sa manance aiurea despre Nimeni Altu :blink: "Mare e Internetul Tau Doamne si multi prosti mai sunt prin el!"
ChoWdeR Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Gresit,in breakdance flipurile se termina jos,nu se termina cu finalizare in picioare sau cu roll ca si in fre running!frate, ca sa iasa cu " stil " cum se zice, primadata cazi in picioare si dupaia te lasi jos si aici perfectionezi viteza, dar el a facut si a cazut ca o baliga pe jos, nu e tot una.
jas2jas Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Daca Florin de la Caransebes a aparut la TV de ce sa nu apara si Bahoy ? Bahoy e 'under' Fernando e 'coca' Bahoy e 'c00l' Fernando nu DECI BAHOY E MAI JhM3cH3r B)
wazzabi Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cred ca o mare parte il cunoasteti pe Bahoi . Este un tanar care posta filmulete pe youtube cu el . Iata ca de la manelist a ajuns in emisiune la Maruta la Happy Hour pe post de breackdancer ori rapper ! Va vine sa credeti sau nu ? da chiar sa intamplat si poate ca sa si facut de ras pe acolo ... Click pentru a citi mai multe + video Va doresc o zi buna ! deja mi se pare penibil ...
Flake Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 hai ma ca e cat de cat ok :D . ma gandeam ca va fi super naspa dar a fost neasteptat de bine :D
BanKai Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ce nub ... stiu o faza... " vrei baschet ? , trage`ma de boschet " tare " cool " tipu
Legacy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 e deja legenda omul. stie engleza mai mult decat toti care il critica... iar majoritatea nu isi dau seama ca face la caterinca ce face.
Pedro de Pacas Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 am trecut , am vazut...e un idiot :) punct ;)
sro_Andrei92 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dupa Fernando, Sexy Braileanca, Nikita, Naomi ( nici odata nu mi-am dat seama ce este), Ogica, Luis Lazarus mai inventam un talent Bahoy! Ganditi-va oameni buni ce sonoritati in orice domeniu si ce personalitati investim in media si lasam adevaratele talente sa se duca de rapa...Din pacate asta este tara un care traim si bullshitu asta se promoveaza si este urmarit de majoritatea tinerilor din ziua de azi. Sa va spun ca am auzit doar de primele personaje de la Cronica Carcotasilor...eu nu stiam acum de un an ca acesti oameni existau si traiau in Romania ....vreau sa spun ca apar ca ciupercile dupa ploaie si orice prostie este imediat promovata. Concluzia: este trist dar adevarat, in ce tara traim...
jas2jas Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 mai bine invitau pe nikita sa il bata pe maruta :( ? bahoy rullllllz !
Mayhem Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 hai ma ca e cat de cat ok :D . ma gandeam ca va fi super naspa dar a fost neasteptat de bine :Dasa ziceam si eu, s-a descurcat destul de bine, ce sunteti asa rai :(
BanKai Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 si terminatul acestei saptamani... incredibil este... Bahoi
zonic Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ma dansat misto si a cantat oleaca la inceput , chiar daca el mai face vreo gafa pe utb Vroiam sa-l laud dar dupa ce am vazut - > ....