-clao- Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cred ca o mare parte il cunoasteti pe Bahoi . Este un tanar care posta filmulete pe youtube cu el . Iata ca de la manelist a ajuns in emisiune la Maruta la Happy Hour pe post de breackdancer ori rapper ! Va vine sa credeti sau nu ? da chiar sa intamplat si poate ca sa si facut de ras pe acolo ... Click pentru a citi mai multe + video Va doresc o zi buna !
spauny Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 asha ca baieti invatati de la Bahoi sa ajungeti "staruri".in primu rand trebe sa cadeti pe jos cand dansati si in al 2-lea rand sa va incurcati in versuri cand cantati.
zetulescu Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 F inteligent timpul ...ma bucur pt el..bravo lui
uLise Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ma dansat misto si a cantat oleaca la inceput , chiar daca el mai face vreo gafa pe utb
locomotors Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sunt altii mult mai buni dar pentru unul ca el e bine :)
2dor Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Daca Florin de la Caransebes a aparut la TV de ce sa nu apara si Bahoy ?
ChoWdeR Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 1. backflipul ala a fost super NASPA2. Underflip`ul de la sfarsit nu i-a iesit deloc .... am crezut ca a fost un crash la inceput dar am vaz ca cica mai poate continua ....
locomotors Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 1. backflipul ala a fost super NASPA2. Underflip`ul de la sfarsit nu i-a iesit deloc .... am crezut ca a fost un crash la inceput dar am vaz ca cica mai poate continua ....Gresit,in breakdance flipurile se termina jos,nu se termina cu finalizare in picioare sau cu roll ca si in fre running!
iReaLRauL Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Frate, asta e destept. Atatia bani a facut din video-urile alea. Va zic eu. E el mai tampit dar are in el ceva scoala ;))
{Strik3} Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Nu stiu de ce il critica toata lumea pe mine mereu ma binedispune cand il vad cum se prosteste. Multe din videourile lui sunt faculte la misto.. desi e luat de prost in cam toate :D Anyway.. cea mai tare... e asta http://www.youtube.com/watch?v=5zg88GWKS5E telecomhh..telicommihh.. surubelnita
Schatzi92 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 filmuletzele cu jocu sunt prea penale "Se oftica jocu !!!!!!"
noghri Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 tot ce se poate. aveam si eu o parere exact la fel despre el, dar am avut o ocazie sa il cunosc la unul din battle-urile din suburbia. pe langa faptul ca e un tip cu un bun simt extraordinar, nici nu da vreun pic impresia ca e un taran. curat, imbracat foarte misto, desi el nu are treaba cu stilul, si pe deasupra e un tip destul de infipt in realitate. a facut si face bani din tot ce vedeti pe youtube sau ca apare la maruta. niste idiotenii e adevarat, dar i-a mers. stiu, la prima vedere lucrurile par intr-un fel, dar sa nu uitam ca mai exista si altceva dincolo de aparente. :)