Jump to content
-clao-

Bahoi la Happy Hour !

Recommended Posts

Posted

Cred ca o mare parte il cunoasteti pe Bahoi . Este un tanar care posta filmulete pe youtube cu el . Iata ca de la manelist a ajuns in emisiune la Maruta la Happy Hour pe post de breackdancer ori rapper ! Va vine sa credeti sau nu ? da chiar sa intamplat si poate ca sa si facut de ras pe acolo ...

Imagine IPB

Click pentru a citi mai multe + video

Va doresc o zi buna !

Posted

asha ca baieti invatati de la Bahoi sa ajungeti "staruri".

in primu rand trebe sa cadeti pe jos cand dansati si in al 2-lea rand sa va incurcati in versuri cand cantati.

Posted

1. backflipul ala a fost super NASPA

2. Underflip`ul de la sfarsit nu i-a iesit deloc .... am crezut ca a fost un crash la inceput dar am vaz ca cica mai poate continua ....

Posted

1. backflipul ala a fost super NASPA

2. Underflip`ul de la sfarsit nu i-a iesit deloc .... am crezut ca a fost un crash la inceput dar am vaz ca cica mai poate continua ....

Gresit,in breakdance flipurile se termina jos,nu se termina cu finalizare in picioare sau cu roll ca si in fre running!

Posted

tot ce se poate. aveam si eu o parere exact la fel despre el, dar am avut o ocazie sa il cunosc la unul din battle-urile din suburbia. pe langa faptul ca e un tip cu un bun simt extraordinar, nici nu da vreun pic impresia ca e un taran. curat, imbracat foarte misto, desi el nu are treaba cu stilul, si pe deasupra e un tip destul de infipt in realitate. a facut si face bani din tot ce vedeti pe youtube sau ca apare la maruta. niste idiotenii e adevarat, dar i-a mers. stiu, la prima vedere lucrurile par intr-un fel, dar sa nu uitam ca mai exista si altceva dincolo de aparente. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...