Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest xplord

Drop pe jos prea scurt

Recommended Posts

Guest xplord
Posted

Daca un item, jwl, medal sau orice dropeaza un mob, nu sta mai mult de 20 de secunde pe jos si dispare. Un player kre nu poate lua respectivul item sau ce o fi, are dreptul in 5-10 secunde dupa drop.

Mi se pare prea scurt timpul asta, mai tot timpul, cand eram la vrajitori, sirene sau altele care dadea cu, curent in mine si ma impingeau dintro parte in alta, pierdeam peste 90% din ce dropa mobii ca nu ajungeam pana acolo, pt ca dispare

Sugestie : Marirea timpului in care itemul dropat sa steie pe jos, si cel in kre un alt player poate ridica acel item, nefiind a lui. (este prea mic)

p.s. Scuzati exprimarea libera

Posted

S-a mai discutat acest lucru si...

1.Este ceva anti-afk ca sa fii pe faza cand cad lucrurile

2.S-a mai zis ca sunt foarte multe spoturi...deci foarte multi mobi...asa ca itemele in numar mare vor creea lag... pare si logic

sfatul meu este sa stai pe faza si sari repede pe ele...in caz ca esti atlans foloseste antidot....si mai exista tasta "space" cu care poti aduna lucruri de pe jos

Posted

S-a mai discutat acest lucru si...

1.Este ceva anti-afk ca sa fii pe faza cand cad lucrurile

2.S-a mai zis ca sunt foarte multe spoturi...deci foarte multi mobi...asa ca itemele in numar mare vor creea lag... pare si logic

sfatul meu este sa stai pe faza si sari repede pe ele...in caz ca esti atlans foloseste antidot....si mai exista tasta "space" cu care poti aduna lucruri de pe jos

1. Chiar daca nu sunt afk si sunt intr-o harta unde mobii au lightning, mi-e foarte greu sa iau itemul de jos, pentru ca de obicei eu nu stau la party pls ca altii ci cresc singur 2 caractere deodata, deci cel care da din coate chiar e dezavantajat de acest timp scurt in care itemele raman jos.

2. Chiar sunt curios unde ai vazut tu asa de multe spoturi, ca eu nu mi-am dat seama.

Exemplu: atlans 1 exista doar 2 spoturi (pe 0.97d erau cel putin 4 bune).

Dungeon2: 4 spoturi....insuficiente.

Dungeon3: sunt 3 spoturi....dar monstrii cu lightning, deci revenim la punctul 1, mi-e greu sa iau itemele de pe jos.

Davias, cred ca sunt maxim 7 spoturi bune.

S.A.M.D.

Si punctul de apogeu, desi s-a incurajat ideea de party si acest server se bazeaza pe party, totusi inca e lumea egoista si chiar daca le sunt util in party, pun tot felul de conditii idioate (exp: sa am cel putin 20 de lvl sub ei, sa pun si autobuful de la elf pe tot party-ul, sa stau si on, sa trag si cu ES cu sm-ul)...ei bine, eu pe chestia asta am inceput sa fiu vanator.....adica, daca tot eu stau numai eu on, daca eu ii tin in viata cu buff, daca nu apuc sa iau itemele de pe jos din cauza ca ambele charuri pe care le detin fac altceva decat sa stea degeaba....prefer sa le iau spotul dupa ce se culca :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...