Jump to content
locomotors

Angelina Jolie ar da si bani, numai ca Brad Pitt sa-i lase ei copiii!

Recommended Posts

Oare banii pot cumpara copii, daca nu pot cumpara fericirea? Zvonurile ca Angelina si Brad nu mai sunt chiar un cuplu de invidiat au ajuns la un punct... sensibil.

O revista britanica sustine ca Angelina Jolie ar fi dispusa sa renunte la 90 de milioane de dolari, numai pentru ca Brad Pitt sa ii dea custodia celor sase copii pe care ii au impreuna, trei adoptati, trei biologici.

Copiii sunt viata actritei, spun toti apropiatii cuplului, asa ca suma nu pare una de sacrificiu. Angie ar face orice ca Maddox, Pax, Zahara, Shiloh si gemenii Knox si Vivienne sa ii ramana ei, in eventualitatea unei despartiri.

Potrivit celor care au lansat zvonurile cu oferta, Brad Pitt ar fi refuzat categoric banii. A spus ca, in eventualitatea unei despartiri, vor trebui sa isi imparta custodia. In plus, desi actrita are case peste tot in lume, el vrea ca toti copiii sa traiasca in America, unde pot fi aproape de familia lui.

Crezi ca se vor desparti Angelina si Brad?

Sursa Pro TV

daca ai avea banii ei, ai da, crede-ma ... pacat pt ei :))

Ai tu banii ei si stii? :)) Ai spus-o cu atata convingere...

@Nu cred ca se merita sa dai 90 mil $ indiferent cati bani ai pntru 6 copii.Mi se pare imoral sa iti convingi partenerul pentru asa ceva pentru bani.Sunt multe astfel de cazuri in lume... :dooh:

Oare banii pot cumpara copii, daca nu pot cumpara fericirea? Zvonurile ca Angelina si Brad nu mai sunt chiar un cuplu de invidiat au ajuns la un punct... sensibil.

O revista britanica sustine ca Angelina Jolie ar fi dispusa sa renunte la 90 de milioane de dolari, numai pentru ca Brad Pitt sa ii dea custodia celor sase copii pe care ii au impreuna, trei adoptati, trei biologici.

Copiii sunt viata actritei, spun toti apropiatii cuplului, asa ca suma nu pare una de sacrificiu. Angie ar face orice ca Maddox, Pax, Zahara, Shiloh si gemenii Knox si Vivienne sa ii ramana ei, in eventualitatea unei despartiri.

Potrivit celor care au lansat zvonurile cu oferta, Brad Pitt ar fi refuzat categoric banii. A spus ca, in eventualitatea unei despartiri, vor trebui sa isi imparta custodia. In plus, desi actrita are case peste tot in lume, el vrea ca toti copiii sa traiasca in America, unde pot fi aproape de familia lui.

Crezi ca se vor desparti Angelina si Brad?

Sursa Pro TV

Stiu sa cumepre si fericirea daca stii sa ii folosesti calumea ..

nu am citit toata treaba , dar vroiam sa zic doar .. ca imi pare super rau ca ei 2 s-au despartit, erau o inspiratie foarte buna , un punct de reper..

ce post super tare din partea ta :) si ma mai iei tu pe mine la rost ?

ot: formau un cuplu foarte reusit si dadeau semne ca vor ramane mult timp impreuna.... dar totul are un inceput :D

uita-te ce intrebare a pus el, dupa stire, eu i-am raspuns

pe tine nu te iau la rost, ma pish pe tine de ras eventual, hai sictir ca te-am bagat destul in seama,

vezi sa nu-ti rupi vreo mana 1 picior pe acolo cu parkour-ul tau patetic

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...