Jump to content
locomotors

O tanara a trecut cu masina de teren peste doua fetite de 3 si 4 ani!

Recommended Posts

Posted

Nu , el se referea la faptul ca a dat peste ele . Ca a vrut ea sa fuga .... aia e alta poveste , a vrut sa scape :) .

Oricum , cum a plecat cu fetitele sub masina ?

S-au prins alea acolo de arborele cotit ? :rofl2: (asta in cazul in care era jeep) , daca era o masina joasa , nu vad cum au ajuns chiar sub masina :) .

da, nu conteaza ca s'a pierdut, ca nu stia ce sa faca

daca a fugit va fi pedepsita, nu tin aia cont ca s'a pierdut cu firea :))

Posted

dupa mine criminalii sunt cei care fac parcuri aiurea , nu cel care a facut ceva la volan (la volan nu exista intentie) eu am avut doar un accident nu ca sofer , ca si pasageri si nu a fost nimic grav (adik am scapat teferi toti ) dar dupa accident eram buimaciti , cel putin tata (soferul ) nu mai stia unde suntem , ce cautam acolo . Daca cea care facea accidentul era vreo ruda d`avoastra mai tineati cu aia ? Nu cred . Totusi e accident , aia poate sa zica domne mi s-a facut rau la volan si gata , isi scoate niste kktu`ri precum ca este suferinda de nuj ce kestie si gatha ( ex. lipsa de calciu ) .

Ce bine stateau niste copaci pe marginea drumului... dar deh aici e Romania. Sper sa nu faceti vreun accident ca sa vedeti cum este si dak faceti sa imi dati un pm pe forum sa imi povestiti :-j

@@ pe Becali l-au arestat ca s-a luat de hoti :coffee: (cati nevinovati or fi la puscarie si cati criminali cu bani in libertate... ) ma gandesc ca dak te-ai trezi cu 2 hoti in casa ce ai face le-ai rupe capul , sau le-ai da o cafeluta o tigareta cv?

Posted

doar 7 ani pentru o crima :o .

mi se pare ff putin.

E foarte putin ... am stat 8 ani in grecia acolo faceai o crima luai leger peste 20+ de ani :beer: Dumnezeu sa le ierte

Posted

Aia in state ptr crima fac 45 de ani la noi asta cica risca 7 ani da dupa q7 ala io zic ca nu risca decat anularea permisului si un dosar + cercetata in libertate dupa care nu mai are nici o problema. Pacat

Guest Kamikaze
Posted

avea carnetu de la pitesti ? #-o sau arges? #-o

bucuresti? SAU poate ilfov :o

ba nu, stai ca stiu, mamaia sau constanta! :o

Guest stefteo21
Posted

Se da 7 ani pentru ca este considerat accident, mai terminati cu ipotezele de "shit"

Posted

eu cand traversez strada si vad o femeie la volan sar de pe strada...sa nu ma calce draq

mai ales cand mai vad femei vb la telefon in timp ce conduc :blink:

pacat de fetite...ca de tanara aia si 20 de ani daca ii dadea nu-mi parea rau

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...