Jump to content
locomotors

O tanara a trecut cu masina de teren peste doua fetite de 3 si 4 ani!

Recommended Posts

Posted

ar trebui un alt examen mult mai greu, sa nu mai aiba toti nepriceputii carnet

NU e primul accident de genul asta si nu va fi nici ultimul

Posted

Inca odata tin sa precizez ca ne grabim.Voi stiti exact ipostazele in care a avut loc accidentul?Daca da vreau sa le spuneti aici.

Poate a fost un accidnt greu de evitat,cine stie.Nu neaparat un examen mai greu,si nu se admite usor la examene in ziua de azi.Greu de explicat.

Posted

Inca odata tin sa precizez ca ne grabim.Voi stiti exact ipostazele in care a avut loc accidentul?Daca da vreau sa le spuneti aici.

Poate a fost un accidnt greu de evitat,cine stie.Nu neaparat un examen mai greu,si nu se admite usor la examene in ziua de azi.Greu de explicat.

cum explici faptul ca nu este singurul incident de felul asta ? mai demult alta "tanara cu masina de teren" a mai omorat un copil, habar nu avea aia cum se conduce, nici nu avea carnet

dar daca ai banu iti permiti sa cumperi tot

Posted

cum explici faptul ca nu este singurul incident de felul asta ? mai demult alta "tanara cu masina de teren" a mai omorat un copil, habar nu avea aia cum se conduce, nici nu avea carnet

dar daca ai banu iti permiti sa cumperi tot

Da,dar aceasta femeie avea permis!!!

Posted

vezi ca ti se bat posturile cap in cap , te contrazici singur :)

dragos20 aka hook, iti place sa postezi la acelasi subiect de pe 2 conturi ?

pacat de fetite.

Posted

da, dar "a luat curba la stanga prea larg si a iesit de pe drum. Le-a zdrobit practic pe fetite.", iar apoi "Nu a oprit cand a dat peste ele, a plecat cu masina cu ele dedesubt. S-a pus toata lumea chiar acolo, ca sa opreasca, ca n-a vrut sa opreasca."

asemenea soferi sunt pericole publice

Posted

vezi ca ti se bat posturile cap in cap , te contrazici singur :)

dragos20 aka hook, iti place sa postezi la acelasi subiect de pe 2 conturi ?

pacat de fetite.

Imi explici si mie ? Poate am capatat alta viziune de-a lungul postarilor,dar vreau sa stiu :D

Posted

citeste inca o data stirea si o sa vezi ipostazele...

"un accident greu de evitat - e greu sa iei o curba de 90* cand ai infipt piciorul in pedala de acceleratie...

"nu se admite usor la examene in ziua de azi" - si'o fi luat carnetul la Pitesti :>

Posted

eu asta nu pricep. ce mai trebuie de cercetat? auzi daca va fi gasita vinoata. mereu aud asta chiar daca se stie foarte clar cine e criminalul...

acum se tergiverseaza dosarul si pana la urma o sa "gaseasca" o defectiune la masina si bla bla bla scapa (depinde cine e taticu sau sotu).

Da da da ... taticu sau sotu fac "legea" cu niste banuti .

On : Proaste la volan , ce sa mai . Era vorba aia ... "femei , lasati volanul" . Am si vazut pe una odata , afara ploua , era intunecat . Si-a pus ochelarii de soare , si abia a vazut ceva ca sa iasa din parcare . #-o

Posted

Nu ma mai mira nimic...

Si nevasta lui Paunescu a omorat 3 oameni si nu a facut nici macar o zi puscarie...

Asta e precedentul pentru care, cu relatiile potrivite, ar putea lua si respectiva pedeapsa cu suspendare.

Posted

Nu-mi vine sa cred ca se da doar 7 ani.

Ar trebui minim 25 ani pentru asa ceva daca nu chiar inchisoare pe viata, deoarece accidentul nu s-a produs pe sosea. In orice caz ea ar fi trebuit oricum sa incetineasca si sa fie atenta in acea zona.

Astfel de persoane le-as executa in cap cu mana mea.

Posted

nu cred ca exista in Romania vreun detinut are sa aibe 50 de ani de ispasit ,30 de ani cel mult pt crime deosebit de grave cu intentie si planuire asupra crimei bla bla chestii legale

In Romania scapi destul de usor penru asa ceva... 8-|

probabil ca tu esti deasupra legi . , condamnare la moarte nu vrei ?

Nu sunt deasupra "legi" si nici nu ma cred!

Posted

ce ganditi voi ... de ce e criminala ? oricui i se poate intampla asa ceva . Credeti ca a vrut sa le omoare? Sper sa nu faceti vreodata un accident cu masina sa vedeti ce stare psihologica aveti ca nu stii cum sa reactionezi ... 7 ani e destul de bn .

20 ani sa dai la criminali (cei care omoara intentionat) nu la cineva care a facut acel lucru din greseala/accident .

@ credeti-ma si cei mai experimentati soferi fac accidente ..

Posted

ce ganditi voi ... de ce e criminala ? oricui i se poate intampla asa ceva . Credeti ca a vrut sa le omoare? Sper sa nu faceti vreodata un accident cu masina sa vedeti ce stare psihologica aveti ca nu stii cum sa reactionezi ... 7 ani e destul de bn .

20 ani sa dai la criminali (cei care omoara intentionat) nu la cineva care a facut acel lucru din greseala/accident .

@ credeti-ma si cei mai experimentati soferi fac accidente ..

"Nu a oprit cand a dat peste ele, a plecat cu masina cu ele dedesubt. S-a pus toata lumea chiar acolo, ca sa opreasca, ca n-a vrut sa opreasca."

Si cei mai experimentati fac asta?

Posted

"Nu a oprit cand a dat peste ele, a plecat cu masina cu ele dedesubt. S-a pus toata lumea chiar acolo, ca sa opreasca, ca n-a vrut sa opreasca."

da , in momentul in care faci un accident te pierzi , nu mai stii cum sa reactionezi

Posted

Nu , el se referea la faptul ca a dat peste ele . Ca a vrut ea sa fuga .... aia e alta poveste , a vrut sa scape :) .

Oricum , cum a plecat cu fetitele sub masina ?

S-au prins alea acolo de arborele cotit ? :rofl2: (asta in cazul in care era jeep) , daca era o masina joasa , nu vad cum au ajuns chiar sub masina :) .

Guest Kamikaze
Posted

nu mai bombaniti atata ca e putin 7 ani fiindca nu a fost crima cu premeditare...si poate fi gasita nevinovata din mai multe motive

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...